Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
Ja też bym w życiu nie uwierzyła w tą oponę.Moze to jakiś fotomontażyk;);););)

jaki fotomontaz?! Gutek teraz do opon ciezarowych sie sposobi!

Posted

Nie dziw się,bo moje za żadne skarby nie wezmą do pyska niczego co się nie nadaje do jedzenia.Aport? Friszbej?....wolne żarty,poważne psy się tym nie zajmują:roll:
Kiedyś uczylam je aportu, to z głęboką niechęcią owszem poleciały za aportem,a potem czekaly,aż ja przyjdę po niego:shake:

Posted

[quote name='Diuna B.']Nie dziw się,bo moje za żadne skarby nie wezmą do pyska niczego co się nie nadaje do jedzenia.Aport? Friszbej?....wolne żarty,poważne psy się tym nie zajmują:roll:
Kiedyś uczylam je aportu, to z głęboką niechęcią owszem poleciały za aportem,a potem czekaly,aż ja przyjdę po niego:shake:
Dlatego my jestesmy zakreceni!Mamy swoj swiat i swoje zabawki:) I zyje nam sie kolorowo!

Posted

O tych poważnych psach to pisałam z punktu widzenia moich psiaków.
Tez bym wolała żeby były bardziej zabawowe:cool3:
Ale one wolą bawić się między sobą.Ganiany,tor z przeszkodami,pozorowane walki psow to tak, a nie jakieś tam aporty:roll:

Posted

Z pamietnika Pana Psa ( BRIARDA:) ) - czyli jesienne porzadki:)
Wreszcieslonko jest! Wreszcie ie plesnieje! Wreszcie trzeba zrobicporzadekna dzialce, tj. oni robia, ja pyszcze!

Pyszcze i poganiam.
Jakby kto nie widzial, to z tylu mojego kudlatego lba widac jesien!

Ze niby takie zolte liscie juz sa:)
Móje wykopywali drzewa,a ja - jak zwykle - sie obijalem udajac, ze cwicze tego friszbeja:)

Biegalem jak ten "madry - inaczej" , ze az mi uchole skopiowali!

Az padlem na twarz, tj. na pysk - ale wspolczucia od Mójow - ZADNEGO!

Posted

[quote name='clockwork']Klocunio w wersji HIPPIS :multi::multi::loveu:
http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100b3131.jpg
ni ma to jak oponki.... inni muszą ładować kasiure w pięciominutowe piłki :diabloti:
nie Ala??? :razz::razz:

czemu wiedziałabym że to do Mła
:roll: ..nawet jakbyś nie napisała :hmmmm: :evil_lol:

bereczek Joluś :multi::loveu:

bry pani nauczycielko w kwiaciastej sukience :p

Posted

Z pamietnika Pana Psa ( BRIARDA)- Dzien Chlopca!
Dzis TEZ mam swoje swieto, choc tak na serio to swieto tych facetow, co chodza na dwoch nogach, ale coz... cztery to tez niezla sprawa.
No wiec jezdem ChLOP!

uwierzcie! CHLOP!

W pieknych barwach jesieni:)

Dlatego CHLOPY, Kreosiu, Ozzulcu, Klocusiu, Kronosku i Tobie - Danonku, choc najmlodszy z nas jezdes:) - ! Zycze Wam samych fajnych rzeczy w zyciu! I ... "CHLOPY GORA!!!!'

Posted

sota36 napisał(a):

Dlatego CHLOPY, Kreosiu, Ozzulcu, Klocusiu, Kronosku i Tobie - Danonku, choc najmlodszy z nas jezdes:) - ! Zycze Wam samych fajnych rzeczy w zyciu! I ... "CHLOPY GORA!!!!'

DRodzy Bracia! Rodacy! Mnostwa kobiet, imprez, zabaw i wyjazdów na miasto Wam życzę! Ja chociaż jestem najmłodszy mam sporo doświadczen i powiem szczerze że nigdy specjalnie nie byłem kobieciarzem, chociaż była u mnie taka jedna i taka druga i owszem chętne były do zabawy i wspolnego leżakowania ale ja wtedy miałem na głowie całą kuchnię, bo ugościć je chciałem i to robienie herbatek, i ciastek i potem to mycie..... Także jakoś kobiety kojarzą mi się z kuchnią ;)
Tak więc Rodacy teraz to ja bardziej w kierunku telewizora patrzą gdyż aktualnie wakacje mi się skonczyly wraz z dobra pogodą a zimę to ja lubię przez szybę. Bądźcie pozdrowieni! i pamiętajcie o dobrych manierach jakie i ja posiadam! Wasz Danton Ergonomiczny od czasu do czasu liryczny!

Posted

Z pamietnika Pana Psa ( BRIARDA) - czyli zaczalem kurs pilotazu :)
No wiec tak! Kupilismy SAMOLOT! Prawa jazdy na to pieronstwo nie mamy, wiec Móje zapisali sie na kurs pilotazu. I w to wszystko mnie wciagneli, bo wiadomo - beze mnie - ani rusz, niemoty take:) ! Oni sobie nie poradza z niczym!
Samolot jest ...histeryczny - mysliwiec:) cokolwiek to znaczy...
Zlozyli, zatankowali i poszlismy na pas startowy. Dla mnie to jakies dziewe, bo ja bywam na lotniskach, bo Mója jest "oblatana", a tu ani ludzi, no poza Nikodemem i jego stalowym rumakiem, czyli "moplikiem"), ani walizek, ani tej miedzynarodwoej "inkszosci". Bylo spokojnie, cicho i jakos tak...dziwnie.

Nie moglem sie napatrzec, nadziwic i naszczekac,bo ni jak mi to do lotniska nie pasilo, tym bardziej ze te tereny to ja znam!
Ale sobie mysl, ze poczekam... Niech ten historyczny model wystartuje.
I startnal! A ja dalem plame,bo jak te silniki zawyly ( taaaa, na 4 baterie paluszki), to sie puscilem, co by go ratowac!

No i dorwalem! Efekt - walnalem w smiglo...Ale bylo gadania! Ze nie wolno! A moja wina, ze on tak szybko smyrnal ! No nie wytrzymalem!
Ale tak sobie potem w mej kudlatej lepetynie pomyslalaem, co zdarza mi sie dosc nieczesto, ze ja jednak wole od tego calego kursu moje trawy i pola. I dalem dyla!

Posted

A ja dalem plame,bo jak te silniki zawyly ( taaaa, na 4 baterie paluszki

w tym momencie sie uśmiałam i monitor trza wyczyścić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - histeryczna niedziela.
Zapakowali mnie dzis do autka, bo wreszcie byla ladna pogoda. Mója stwierdzila, ze znow jedziemy jakies krolewny dla mnei poszukac.

Musi byc ladna, mila i bogata. Trzeba wiec sie rozgladac.
Idzie! ALe jakas taka malutka i czarna.

Czekam...

I czekam, az mnię sie fryzurka zburzyla.

Trzeba wejsc na zamek, moze tam ta Dama bedzie.

Posted

jaaaaa teraz to 'Zuziu' a wczesniej to Rafaelle jakies i inne ciasteczka!!! :cool3:

a ja w parku na żywo tego cudnego szajra podziwiałam !! mam foty:loveu: