Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika ... Moje sluzbowe dzieci - czyli pierwszaki licealisci mieli dzis otrzesiny , temat "FLOWER-POWER". Starym zwyczajem trzeba bylo przygotowac skecz i karykature wychowawcy. Temat skeczu - "Przygotowania do matury - najlepiej z gutkologii"
Karykatura:

Uchwycili doskonale wszystko, czyli ...urode, czar, urok osobisty i GUTKA!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Z pamietnika ... Moje sluzbowe dzieci - czyli pierwszaki licealisci mieli dzis otrzesiny , temat "FLOWER-POWER". Starym zwyczajem trzeba bylo przygotowac skecz i karykature wychowawcy. Temat skeczu - "Przygotowania do matury - najlepiej z gutkologii"
Karykatura:
http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_3041.jpg
Uchwycili doskonale wszystko, czyli ...urode, czar, urok osobisty i GUTKA!!!!!

I JESZCZE KIECKE !!!!!!!!!!

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

lespaa napisał(a):
Jeeeeeeeee aż zatkało! strasznie to miłe!
Ciociu Pat. Daaaaaawno Cie u mnie w goscinie nie bylo! Oj dawno, dlatego baaaaardzosie ciesze. Pewnie zauwazylas, ze ja jestem juz "kawal chlopa"! Pozdrawiamy Ciebie i Dania yogurtowego! Gutek&Spolka

Posted

sota36 napisał(a):
Ciociu Pat. Daaaaaawno Cie u mnie w goscinie nie bylo! Oj dawno, dlatego baaaaardzosie ciesze. Pewnie zauwazylas, ze ja jestem juz "kawal chlopa"! Pozdrawiamy Ciebie i Dania yogurtowego! Gutek&Spolka

Drogi chłopcze, masz tyle przYgód że ciotka brzeszczotka aż się cieszy że taki młodzieniec jak Ty ma tyle zainteresowan ;) Musisz dać mi chlopcze nieco czasu bym przebrnęła przez karty Twojej Legendy, bo z szybkością czytania to u starej ciotki już kiepsko, a i nawigacji już ciotka potrzebuje (jak kliknęłam hasło: Mordowanie, Lolek, Gutek wynik był jednoznaczny :thumbs:. Cieszą się moje stare oczy że masz dobrze i przytulnie, i przede wszystkim jestes fantastycznym gawędziarzem! Miśku, jestes najpsiejszy!

Posted

Z pamietnika Pana Psa - SLONKO! Luuuuuudzie - slonko jest!!!!
No Mója to juz zrzedzi, ze ja plesnieje! No bo pada i pada, juz 2 tydzien. Az tu nagle - blysk! I slonko jest! Wiec Mója taśke w kat, trampi na nagi i heja! Ze mna na pola!
Wreszcie!!!! Tym bardziej, ze te deszcze to Mója dopradzily do chorobska i plackiem sobie lezala, ale do pracy chodzila! No bo szkola bez niej to sie zawalic moze...
No wiec slonko i psacer!

Dostalem takiego powera, ze te opunki to pryszcz!

Pysia sie smieje! Zyc sie chce!!!!