Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']puk puk....

jest tu kto???

widziałam zmokniętego big jorczka :evil_lol::evil_lol:
JEST! JEST! WALCZYMY Z TRABAMI, DESZCZAMI I HURAGANAMI! WIESIUJEMY SIE OD 2 DNI:)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
Dla zainteresowanych: w ostatnim numerze Przyjaciela psa jest briardzik w portrecie rasy.Tylko dlaczego piszą ,że rodzynki i winogrona są dla briardów trujące?

Są trujace dla wszystkich psow :evil_lol: bo zawieraja jakies tam szkodliwe substancje .....generalnie artykuł bezpłciowy ...oczekiwałam wiecej :eviltong:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Są trujace dla wszystkich psow :evil_lol: bo zawieraja jakies tam szkodliwe substancje .....generalnie artykuł bezpłciowy ...oczekiwałam wiecej :eviltong:

Inus - to gazetka raczej dla laikow,n ie dla starych wyg!Wiec cieszmy sie tym, co mamy, choc fakt - po Redlickim mozna bylo wiecej oczekiwac! I widac te tendencyjnosci sponsorska!

Posted

[quote name='apple']No ale ty gadzinko to jakoś tak chaotycznie opowiadasz:evil_lol: Następnym razem poproszę w punktach i równowaznikach zdań:diabloti:

stara zrzęda :diabloti: :eviltong:

witaj Jolaos!!
chcę zdjęć Gutosława!! :p :multi: :cool3:

Posted

[quote name='basia2202']stara zrzęda :diabloti: :eviltong:

Może i zrzęda ale na pewno nie stara:diabloti: moja ty gadzinko koffana:loveu:

Cześć Jolaos:loveu:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - czyli wielki dolMójej!
No i sie koncza! Wakacje. Z Mója juz 3 wspolne, i juz mi Jola zrzedzi, ze tak szybko zlecialy.
W ramach protestu i nostalgii zabrala mnie na sesyje foto, co by jakies portreta porobic. Mialy byc portreta , wyszlo jak zwykle - czyli im glupsze ,tym lepsze, ale co sie nie robi, zeby Jole rozweselic.

My lubimyfriszbeje!

i opunki! ps. Klocus - It's mine!

Czasem sie trzeba schowac!

Posted

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć,czy takie szczotki jak na tym bazarku nadają się dla briardówhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118587
Niby usuwają podszerstek,ale ,czy nie rwą włosa?

Posted

Diuna B. napisał(a):
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć,czy takie szczotki jak na tym bazarku nadają się dla briardówhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118587
Niby usuwają podszerstek,ale ,czy nie rwą włosa?

Wyslalam Ci PW - te szczoty - NIE!!!!!!!