sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 To masz wyobrazenie jaki Tenus byl slodziutki za szczeniorka (i to mu pozostalo ;) ) Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 One wszystkie takie słodziaki :oops: :wink: Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):One wszystkie takie słodziaki :oops: :wink: musza czyms maskowac tan diabelski charakterek :evilbat: Quote
Katerinas Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Ależ słodziak :D :angel: Małe briardy są cudowne :D Takie małe Alfy :D Aż mi czasami żal, że nie zostają takie :wink: Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Zebys wiedziala - szczeniece lata uplywaja zbyt szybko.. :( Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 ale przeciez Gutek na pewno ma jeszcze szczeniaka w sercu i w glowie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Joluś, ale się ciesze że choć trochę fot udało się ocalić. Jaki Gutek był koffany, ja nie mogę :lol: :lol: Pierwszy raz małego briardzika widziałam w tym roku na krakowskiej wystawie, ale Agat jest przecudny. Jak grzecznie stoi w wannie -ale go pańcia wychowała super :lol: :lol: Chciałoby się wrocić do tych szczenięcych lat :) Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 No jestem, jestem - za rada Ali wywalilam te ciasteczka - i na DM wrocilam - padnietea jestem jak malo co - bylam w kinie z dzieciakami na "heniu garncarzu" - fajny film - a dzis jeszcze i Mikolaj i Agat konczy 17 miesiecy i mnie sie nic a nic nie chce - obiecalam, z epojde w ramach swieta z psem na spacer i co??? Deszcz leje , a ten moj bidulek niewybiegany - mowie Wam - jak pech, to pech... No i po co taki Mikolaj??? Chyba przesane w nniego wierzyc..... Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 a dzis jeszcze i Mikolaj i Agat konczy 17 miesiecy a ja zachodzę o głowę jaki Mikołaj kończy 17 miesiecy , bo o Gutku to wiedziałam :wink: Agatku z okazji 17 miesiecznicy zabaweczka :wink: Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Poiwm mu wlasnie, ze ciocia Ala posyla zabaweczke - Alus, ale to dran - pojdzie w strzepy... Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 sota36 napisał(a):Poiwm mu wlasnie, ze ciocia Ala posyla zabaweczke - Alus, ale to dran - pojdzie w strzepy...to za miesiąc dostanie nową :wink: Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Za iesiac to musi byc juz cosik powaniejszego - bo mlody skonczy 1.5 roku - jak ten czas leci... a chlopaki coraz to mlodsze..... Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agatku maleńki - wszystkiego najlepszego :) Duzo fajnych kałuzek do chlapania, duzo plastikowych butelek na spacerkach i duzo psiego szczescia!!! :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Joluś, a nasze psy znowu razem mogą świętować. Gucio swoje 17 m-cy, a Oskarcio 29 m-cy :BIG: Ale ten czas szybko leci :lol: :lol: Quote
sota36 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Teklunia napisał(a):Agatku maleńki - - malenski... bydle - wazy 37 kilo, wielkie to takie uroslo, ze hej - no coz ... dorosleje nam chlopczyna.... Quote
sota36 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Joluś, a nasze psy znowu razem mogą świętować. Gucio swoje 17 m-cy, a Oskarcio 29 m-cy :BIG: Ale ten czas szybko leci :lol: :lol: - kiedy??? tzn. kiedy bedziemy swietowac, no i co ...pic.... :drink1: Quote
sota36 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 A oto pare zdjatek Zaczynam pyskowac, al etak troszeczke.... A teraz popatrzcie na moj pysiek - ale mam nochala!!!!! Grunt to sznurek - ale niech mi go juz Jola wypierze, bo troche ...smierdzi... w koncu swieta tuz- tuz.... Zdjecie z seri - "zeb - zeb", a moze sie uda (Jola cosik jadla, alem sie nie zalapal...) Quote
sota36 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 I inne - z seriii "Wenezuela", czyli "Jak mnie kochaja" - ale mam krzywe zebole!!! Ten "zielony" to moj pan - Darek, ale oni wola nie "panowac" - oni sa moimi opiekunami. Teraz ja sie poprzytulam (ten "zielony" to dalej Darek :) ) A teraz Jola sie poprzytula... i takie to moje zycie... ech..... Quote
Teklunia Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='sota36'] taka ma minke, jakby os 2 tygodni nie jadl :lol: [quote name='sota36'] cudne :angel: prawdziwa psio-ludzka milosc :) slicznie razem wygladacie... fajna rodzinka :) Quote
sota36 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Do calej rodzinki t brakuje zdjec krolika, papug i mojego ukochanego konika! Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Joluś , ile fotek :o , ale zaszalałaś :lol: :lol: Ale Gutek koffany :wink: , ciekawe jak będzie jak przyjedzie do Ozzulca :wink: Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sota36 napisał(a):Ala bedzie "ło matko!!!"czas to sprawdzić :wink: Quote
Teklunia Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sota36 napisał(a):Do calej rodzinki t brakuje zdjec krolika, papug i mojego ukochanego konika! jak to konika? :o takiego zywego, prawdziwego, wielkiego konia??? macie konia??? no to chyba i stajnie? nie moge sie nadziwic... zawsze marzylam o koniu :) Quote
Recommended Posts