panienkabubu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_9628.jpg śliczna ta Trójca:loveu: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć gut... wpadłam powiedzieć żebys pomiział Twoich za uszkiem :razz::loveu: Quote
Dobcia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Gutek, pies o dobrym serduchu:loveu: pozbawic zabawki dziewczynkom się dał:loveu: http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_9628.jpg a Fruzia przechytrzyła oba kudłacze:evil_lol: Quote
eria Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 a Fruzia przechytrzyła oba kudłacze:evil_lol: bo te małe są najgorsze :diabloti::diabloti: Foxi (14 kg) ma nową koleżankę owczarka środkowoazjatyckiego (ponad 70 kg) musiałybyście widzieć ich zabawę :diabloti: mała wymiata:diabloti: Liza skacze jak jej Foxi zagra Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 te też się spanoszyły ...plebsu nie odwiedzą :diabloti::mad: Quote
apple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Przyszłam bom Cię widziała u Ali a ciem nie ma......oj niedobra Jola:shake: Quote
sota36 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Dzis beda foty - pojdziemy na dzialeczke, bo biegac Gutol nie moze za bardzo z powodu amputowanego pazurka i zatrutego nerwu. Ale jak to tej kudlatej lepetynie wytlumaczyc? Dzieki za cieple slowa - pomiziam Guta - kustykajacego ( baaardzo niezgrabnie). Quote
clockwork Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 no to ja se wpadne obaczyć kuśtykającego Gutka ;) cze Joluchna :multi::loveu: Quote
Medorowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :klacz::klacz::loveu: http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_9579.jpg Uwielbiam te Twoje fotorelacje:p Quote
eria Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 sota36 napisał(a):Dzis beda foty - pojdziemy na dzialeczke, bo biegac Gutol nie moze za bardzo z powodu amputowanego pazurka i zatrutego nerwu. Ale jak to tej kudlatej lepetynie wytlumaczyc? Dzieki za cieple slowa - pomiziam Guta - kustykajacego ( baaardzo niezgrabnie). oj bidula z Guta..........:roll: czekamy na fotki!:loveu: Quote
basia2202 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 helołsien Joluś + Gutuś :multi: :loveu: poczytałam u mnie, że kudłaty kuśtyka... oj bidulek....:roll: no to zdróweńka kochany!! niech tam Ci się goi szybciuchno:p powiedz pańci, niech Ci jakieś okłady robi albo pochucha chociaż ;) :loveu: całujemy Was gorąco :loveu: ja i Zuzolka:) Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Joluś czy to Ciebie widziałam wczoraj przy Briardach w Bytomiu? :cool3: Quote
sota36 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Z pamietnika Pana Psa - kontuzjowanego. No i stalo sie! Wskoczylem na murek, a ze mam pazury jak ta Doda Elektroda ( dobrze, ze tylko pazurki, bo w jej IQ to ja nie wierze!) zlamalem! Zlamalem mojego szpona! W prawej przedniej lapie. Nerw na wierzchu! Krew sie lala, Jola panikowala, no i wyladowalem u Tomka, Wujka weta. Pomogla nam Ciocia Ina, no bo z Mója to sie slabo co szlo dogadac - taka panika! No i pojechalem do weta. I sie okazalo, ze trzeba pazurek zdjac, bo nerw na wierzchu. Zatruc koncowke tego nerwu, dac opatrunek i przyjsc do kontroli. Jak to Jola uslyszala, to juz prawie zemdlala!Wrazliwa jakas, czy co??? Ja myslalem, ze trzeba bedzie ja cucic. Wujem wet - Tomek -swierdzil, ze przy zdjeciu pazurka bedzie bolalo - tu powiedzial baaaaaardzo brzydkie slowo! ale to oznaczalo, ze bedzie zle!! Jakby gwozdzie pod paznokiec wbijac. No to ja se mysle, ze chyba wie, co gada - koncu Akademie Rolnicza we Wrocku skonczyl i to calkiem calkiem! No i sie zaczelo - Wujek Tomek czyms tam mi na ten pazurek psika. Jola piszczy, ze niby to Ja boli, a nie mnie - hihihi - to takie niby wczuwanie sie, co sie modnie " emapatia" zwie:). Wujek Tomek mysli, ze to ja wyje! A to Mója!!! Ja nawet nie pisnalem, no bo w koncu mam do nich zaufanie i jak wiem, ze trzeba, to trzeba twardym byc. Pazur zdjety, nerw zatruty, a do mnie " zuch" mowia - to chyba dobrze,nie? Potem,w sobote, polazlem na dzialke, bo niby biegac nie moge, bo ciut kustykam. Oto efekty! Jak zwykle darlem ryja - no bo to ja wszczekliwa rasa jezdem! I darlem! Z tego "szczescia", ze w poniedzialek na kontrole musze isc. Potem tez darlem! Ale juz za " friszbejem"! Quote
sota36 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cd. "Friszbej" poszerzylmi usmiech! Potem ganialem z ta moja kulawa, zepsuta, lapka, za pilka. No i dzis bylem na tej kuntorli. Sie okazalo, ze ... niefajnie, bo rana mi sie ciut slimaczy, no i mam jakis tam antybiotyk. Jeny! Zeby sie tylko do srody wyleczylo, bo ja jade na wiesie!!! KOCHAM WAS! Co te moje *******y czytacie!!!! Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 oj Gucio Gucio :lol: Twardy chłop jesteś i szybko z tego wyjdziesz ;) p.s.śmiesznie wyglądają te kudełki wystające z opatrunku:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 aaa to on opatrunek ma???? aaaaaaaaaaaa :roll:;) zaciskam niech sie nie slimaczy bo jak na wieś z takim slimakiem jechac :evil_lol::evil_lol: cze Jolcia :loveu::multi: Quote
Recommended Posts