Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Fruzia przechytrzyła oba kudłacze:evil_lol:

bo te małe są najgorsze :diabloti::diabloti:
Foxi (14 kg) ma nową koleżankę owczarka środkowoazjatyckiego (ponad 70 kg) musiałybyście widzieć ich zabawę :diabloti: mała wymiata:diabloti: Liza skacze jak jej Foxi zagra

Posted

Dzis beda foty - pojdziemy na dzialeczke, bo biegac Gutol nie moze za bardzo z powodu amputowanego pazurka i zatrutego nerwu. Ale jak to tej kudlatej lepetynie wytlumaczyc? Dzieki za cieple slowa - pomiziam Guta - kustykajacego ( baaardzo niezgrabnie).

Posted

sota36 napisał(a):
Dzis beda foty - pojdziemy na dzialeczke, bo biegac Gutol nie moze za bardzo z powodu amputowanego pazurka i zatrutego nerwu. Ale jak to tej kudlatej lepetynie wytlumaczyc? Dzieki za cieple slowa - pomiziam Guta - kustykajacego ( baaardzo niezgrabnie).

oj bidula z Guta..........:roll:
czekamy na fotki!:loveu:

Posted

helołsien Joluś + Gutuś :multi: :loveu:
poczytałam u mnie, że kudłaty kuśtyka... oj bidulek....:roll:
no to zdróweńka kochany!! niech tam Ci się goi szybciuchno:p
powiedz pańci, niech Ci jakieś okłady robi albo pochucha chociaż ;) :loveu:

całujemy Was gorąco :loveu:
ja i Zuzolka:)

Posted

Z pamietnika Pana Psa - kontuzjowanego.
No i stalo sie! Wskoczylem na murek, a ze mam pazury jak ta Doda Elektroda ( dobrze, ze tylko pazurki, bo w jej IQ to ja nie wierze!) zlamalem! Zlamalem mojego szpona! W prawej przedniej lapie. Nerw na wierzchu! Krew sie lala, Jola panikowala, no i wyladowalem u Tomka, Wujka weta. Pomogla nam Ciocia Ina, no bo z Mója to sie slabo co szlo dogadac - taka panika!
No i pojechalem do weta. I sie okazalo, ze trzeba pazurek zdjac, bo nerw na wierzchu. Zatruc koncowke tego nerwu, dac opatrunek i przyjsc do kontroli. Jak to Jola uslyszala, to juz prawie zemdlala!Wrazliwa jakas, czy co??? Ja myslalem, ze trzeba bedzie ja cucic. Wujem wet - Tomek -swierdzil, ze przy zdjeciu pazurka bedzie bolalo - tu powiedzial baaaaaardzo brzydkie slowo! ale to oznaczalo, ze bedzie zle!! Jakby gwozdzie pod paznokiec wbijac. No to ja se mysle, ze chyba wie, co gada - koncu Akademie Rolnicza we Wrocku skonczyl i to calkiem calkiem! No i sie zaczelo - Wujek Tomek czyms tam mi na ten pazurek psika. Jola piszczy, ze niby to Ja boli, a nie mnie - hihihi - to takie niby wczuwanie sie, co sie modnie " emapatia" zwie:). Wujek Tomek mysli, ze to ja wyje! A to Mója!!! Ja nawet nie pisnalem, no bo w koncu mam do nich zaufanie i jak wiem, ze trzeba, to trzeba twardym byc. Pazur zdjety, nerw zatruty, a do mnie " zuch" mowia - to chyba dobrze,nie?
Potem,w sobote, polazlem na dzialke, bo niby biegac nie moge, bo ciut kustykam. Oto efekty!
Jak zwykle darlem ryja - no bo to ja wszczekliwa rasa jezdem!

I darlem! Z tego "szczescia", ze w poniedzialek na kontrole musze isc.

Potem tez darlem! Ale juz za " friszbejem"!

Posted

Cd.
"Friszbej" poszerzylmi usmiech!

Potem ganialem z ta moja kulawa, zepsuta, lapka, za pilka.

No i dzis bylem na tej kuntorli. Sie okazalo, ze ... niefajnie, bo rana mi sie ciut slimaczy, no i mam jakis tam antybiotyk. Jeny! Zeby sie tylko do srody wyleczylo, bo ja jade na wiesie!!!
KOCHAM WAS! Co te moje *******y czytacie!!!!

Posted

oj Gucio Gucio :lol: Twardy chłop jesteś i szybko z tego wyjdziesz ;)

p.s.śmiesznie wyglądają te kudełki wystające z opatrunku:evil_lol: