Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']:cool1: oświadczam że Chorzów nie jest przyjaznym miastem dla kierowców... jakieś wielkie żelazne potffory zasuwają po szynach środkem ulicy:cool1: krwiożercze bestie chciały mnie zdmuchnąć z powierzchni ziemi... normalnie musiałam sie rozpłakać.:placz:.. wzięłam ich na litoche :roll:

a ja dzisio głaskałam Gutosława :grins: jesooooooo:mdleje: ile łun ma futra :mdleje:

Joluś

PFIII NI MOSZ SIE CZTM KFFOLIC JO GUTOSŁAWA GLASKOM CO KFFILA :diabloti::diabloti::diabloti:
Pocos jechała na Cohorzowff??? trza bylo na Halymba u nos takich gooopich potfforow ni ma :evil_lol::evil_lol:

Boszeee jezdem padnieta ale przyszlam Ci sister pedziec ze CIE KOFFOM :loveu:

Posted

[quote name='apple']Czeeee Joluś......co tam u was?:razz: ha! Pewno nie czytals i fot nie ogladalas - a u nas w week same nowosci!!!! Jabluszko ... kochom Cie...:)

Posted

[quote name='sota36']ha! Pewno nie czytals i fot nie ogladalas - a u nas w week same nowosci!!!! Jabluszko ... kochom Cie...:)
No jeszcze nie czytałam na razie wpadam szybciutko bo chce wszystkim zdążyć powiedziec cześć a poczytam po południu jak bede się nudzić w robocie:diabloti:

Jo tyż

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

czescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy wiesz ale lejeeeeeeee deszczzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jutro niespodziewajka dla GUTA ;-)

Posted

[quote name='Alicja']A so będzie jutro :razz::razz:

witaneczko Joluś :loveu:
Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi:
a potem zarciosz tajskajos testowatos na gosciawatos :eviltong::eviltong:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi:
ło matko - nie przyjadymy! Bop sie bojymy!

Posted

[quote name='zuzolandia']Jutro bedzie HALYMBA CITY i lasos spaceros kudlatos :multi::multi:

:razz::razz:bydziesz ich truła :evil_lol:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - baaaardzo zapracowanych Mójów !
Móje sa zabiegane - no coz... utrzymanie Pana Psa kosztuje:) - widzialy galy, co kupowaly!
Ale wczoraj mieli wolne od zarabiania kasiory i zabrali mnie do Cioci!
Cicoaia Ina jest KOCHANA!!!! Jak Ona mnie rozpiescza! Zawsze, ale to ZAWSZE ma jakies prezenta dla mnie.
Wczoraj dostalem ...indora, czyli ptaka.

Fajny nie?
No wiec sie do niego dobralem, o ile mi Fruzolinda pozwolila, bo juz widzialem jak lypie na ten prezent slipiami i mi go ...buchac chce!

Otworzyc trza, co by tego celufanu nie pozrec!

A Fruzollinda pilnuje!!! Tylko okiem blyska, kiedy mi go podprowadzic! Kradziejka jedna!

Pilnuje i zagryzam! Zagryzam i pilnuje!