Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie martw sie i tak pewnie spotkanka nie bylo,bo pogoda nie wyszla,pewnie ja wymodlilas,diablicaprzyznaj sie;)ale Twoje bernardynki wyczarowaly,ze ich nie zaproszono;););)
ale szkoda bo pewnie by byly fajne fociszki...

Posted

Z pamietnika Pana Psa - goscinnego Psa - pelnym pycholem!
Uffff, no i koniec weeku! Nareszcie! Week byl dla mnie ciezki, bo bywalem to tu, to tam.
W piatek byl lighcik, czesanie i takie tam... duperele, by w sobote i niedziele wiochy nie uskutecznic!
W sobote odwiedzilem mojego polbratka - wiecie - tego po " agresywnym" tatku - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie widzialem go 3 miechy, no i swiety czas uswiadomic go!
I co ja tam zobaczylem? Jakiegos cudaka w 3 kukurykach! Rodzinki sie nie wybiera... ale i tak - fajny z Niego chlopok!

No nie! W dwoch to ja rozumie - mialem pewnego czasu, ale w 3 ????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
U mojego polbrata byly Jego "Panny", czyli Julka i Wiki! Ja wam szczekam- dziewuszki - odjechane na maksa! UWAGA _ FOTA USUNIETA!!!!

Wiec - widzialem je pierwszy raz - trzeba bylo zrobic WRAZENIE! A to - to ja potrafie - zacaluskowalem dziewczyny! UWAGA! FOTA USUNIETA!

Nie szczekne - trza bylo polbratu wytlumaczyc - kto tu rzadzi, ale potem spoko - bardziej Jola panikowala - calkiem niepotrzebnie! No coz, ale Ona taka jest - nie kazdy jest doskonaly!
W niedziele to byla jazda! Przyjechaly Ciotki! I wujki! Byla Ciocia Ala i Ciocia Madzia od oponiastego Klocusia! Byl Wujek Cezary i Wujek Pawcio! Wujek Pawcio pytal o ...plamy na jezyku! Moim jezyku! Zeby takie intymne pytania zadawac...
Potem bylo spotkanie z nastepna ciotka! Ja to tych ciotek mam! W parku spotkalismy Ciocie Marcelke i Cookiego! Ten Cooki to teraz Pan Cooki - no bo byl w Berlinie i jakiegos tam Caciba machnal! Ja to mam towarzycho!

Z niego to jest gosc - teraz jedzie na pepiki, kurza twarz - sfffiatowiec jeden! Ja tez bylem na tych " pepikach", ale tylko tak - dla jaj!

Posted

eria napisał(a):
podejrzewam że bliższe spotkania z Cookim nie były za bardzo możliwe ? ;)
Piękne psiska-wszystkie 3 :loveu:

Eeee, spoko - nie wymagajmy, by sie bawily i kochaly - przeciez to chlopoki! Milosc wsrod samcow kiedys sie konczy - dla nas wazne, bysie olewaly! I tak bylo! A my saczylismy piwo!

Posted

:cool1: oświadczam że Chorzów nie jest przyjaznym miastem dla kierowców... jakieś wielkie żelazne potffory zasuwają po szynach środkem ulicy:cool1: krwiożercze bestie chciały mnie zdmuchnąć z powierzchni ziemi... normalnie musiałam sie rozpłakać.:placz:.. wzięłam ich na litoche :roll:

a ja dzisio głaskałam Gutosława :grins: jesooooooo:mdleje: ile łun ma futra :mdleje:

Joluś

Posted

[quote name='clockwork']:cool1: oświadczam że Chorzów nie jest przyjaznym miastem dla kierowców... jakieś wielkie żelazne potffory zasuwają po szynach środkem ulicy:cool1: krwiożercze bestie chciały mnie zdmuchnąć z powierzchni ziemi... normalnie musiałam sie rozpłakać.:placz:.. wzięłam ich na litoche :roll:

a ja dzisio głaskałam Gutosława :grins: jesooooooo:mdleje: ile łun ma futra :mdleje:

Joluś

trambaja siem bojała .....

Joluś :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'] trambaja siem bojała .....

Joluś :loveu::loveu::loveu:

bo ty nie spotkałaś sie OKO W OKO z tą qpą żelastwa :placz::placz: siedziałaś na tylnym siedzeniu i nic nie widziałaś :placz::placz: a on chciał mnie pożreć :placz::placz:

a wogóle to nie bojałam :obrazic: po prostu nie chciałam mu zrobić krzywdy jak ostatnio temu TIRowi ... który tak brzydko sie na mnie paczył :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']bo ty nie spotkałaś sie OKO W OKO z tą qpą żelastwa :placz::placz: siedziałaś na tylnym siedzeniu i nic nie widziałaś :placz::placz: a on chciał mnie pożreć :placz::placz:

no tak ....i tzrymałam Pawcia za kolanko co by się nie przeląknął :roll::evil_lol:

a wogóle to nie bojałam :obrazic: po prostu nie chciałam mu zrobić krzywdy jak ostatnio temu TIRowi ... który tak brzydko sie na mnie paczył :diabloti:

:calus: jaka Ty dobraśna jezdeś :poszczędzilaś go

Posted

sota36 napisał(a):
Eeee, spoko - nie wymagajmy, by sie bawily i kochaly - przeciez to chlopoki! Milosc wsrod samcow kiedys sie konczy - dla nas wazne, bysie olewaly! I tak bylo! A my saczylismy piwo!

to i tak fajnie ! mój łoś by za chiny nie wyrobił przy drugim samcu ! no chyba że bym go piłką lub kamyczkiem zajmowała,ale to już piwo odpada wtedy:evil_lol:

Posted

Anula - łłos łosiem - i tak jest kochany! Bylo nie tylko pifffko, ale i kawka - psy zalegalyw odleglosci jakis 2 metrow od siebie - nie pwoiem - mialy "argument" -ciasteczka!
Madziu -jak bimbaj robi "dzyn, dzyn" to Ty - chodu!

Posted

[quote name='sota36']Anula - łłos łosiem - i tak jest kochany! Bylo nie tylko pifffko, ale i kawka - psy zalegalyw odleglosci jakis 2 metrow od siebie - nie pwoiem - mialy "argument" -ciasteczka!

a co z autem i pasażerami :razz::razz:

Posted

[quote name='sota36']

fajne Ci mówić... pierwszy raz spotkałam na swojej drodze takiego potfffora :roll:

mam traume :roll::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']fajne Ci mówić... pierwszy raz spotkałam na swojej drodze takiego potfffora :roll:

mam traume :roll::cool1:

:mad::mad:i jeszcze jechał po TWOJEJ trasie :razz::razz: