apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Biedny Gutek :roll: Tak go męczą kapielami :mad: http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7865.jpg Cześć Jolaos:loveu: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko Gratuluje 500stronki I pozdarwiam pieknie Quote
Vasco Irjar Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 zuzolandia napisał(a):kaj sie szlajosz????? no właśnie??? :placz::eviltong: Quote
zuzolandia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Vasco Irjar napisał(a):no właśnie??? :placz::eviltong: a WY czego sie nie pokazujeta cio????:mad::mad: Quote
clockwork Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]aaaaa wiedziałam że kajsik jeszcze nie byłach... ato TU!!!! :multi::multi::multi: melduje że jestem :multi::multi: i ida robić łobiod :nonono2:[/FONT] Quote
Vasco Irjar Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 zuzolandia napisał(a):a WY czego sie nie pokazujeta cio????:mad::mad: aua, aua, aua My się pokazujemy ale realnie ......... np na wystawach psich :evil_lol: Ciocia Jola świadkiem :lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:Jola kaj ta linka ;)[/FONT] Quote
sota36 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb. Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='sota36']Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb. [FONT=Arial] :mad:...no to oba do kąta :roll:...............:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:mad:...no to oba do kąta :roll:...............:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Klęczeć na grochu. :mad: :diabloti: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='sota36']Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb.[FONT=Century Gothic]Ojojojojoj się porobiło....dopuszczający.....:shake: poprawić mnie się proszę:diabloti: Witaj Jolaos:loveu: i Agatos:loveu:[/FONT] Quote
Vasco Irjar Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 sota36 napisał(a):Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb. Joluś, pogoda taka !!! Z obserwacji naszej wynika, że briardy to meteopaci. Głowa do góry..... zaświeci słoneczko i wszystko pójdzie jak z płatka :loveu: Quote
natija Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 witamy:)Jola nie przejmuj sie nastepnym razem bedzie celujacy:) Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bos sie tego dnia miala z doopa w dooma siednac ;-) dawaj foty ...moze cus ukradziejne bo te moje to bveznadziejne som ;-) Quote
sota36 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Z pamietnika Pana Psa - czyli co robic, by psie foty sie udaly - taki sobie instruktazyk dla cierpliwych. Wreszcie ciepluchno! Móje zabrali cala nasza gromadke, tj. Fruzolinde, Zuze i mnie ( hihihi, ale juz wiem, ze w sobote bedzie wiekszy nalot! Na 4 briardy i Fruzie!) na sesyjke. Ile to trzeba sie natrudzic, na niecierpliwic, by jakies foty zrobic. Pierw wielkie ustawianie 3 futer. My juz, ale Fruzolinda przepadla. Zagonili ja, co widzac po kwasnej minie. My - czekamy! Teraz Zuza sie juz zaczela nudzic... jak juz mialo byc "pstryk", mala znow dyla dala! I klapa! ]Trzeba bylo ja ochrzanic! Quote
sota36 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 CD. By wreszcie - malpiszon jeden - wytrzymala i rodzinna fota sie ...juz prawie miala udac. Zas Mójim cos nie pasowalo i nie byli zadowoleni, bo marudzili, ze cien, ze swiatlo... No wiec - zaczeli gledzic, a my pokazywac ozorki. W tak zwanym "miedzyczasie" Jola zrobila zdjecie moje - hmmm, nawet niezle. Mala przepadla - nie miala dzis dnia na foty, wiec i my postanowilismy nawiac. Dosc tego! Chodu! I tyle nas widzieli! Fotoaparaty jedne! Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:shake:widział to kto ......meczyć piesy fotami :cool1::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 niom pikne pikne se przywłaszcze kilka hihihihihi Quote
eria Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no ze światłem to tu są problemy !!!!!!! foty robić tak co słońce ze plecami fotografującego bydzie! Quote
sota36 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 A nie! Bo ja lubie takie foty pod slonce! Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Hihihihihih trzy kudłacze :evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7897.jpg[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]ja wiem ja wiem ... ta znudzona to zuzola :multi::multi::multi::eviltong: nagrode- czesanie pozostawiam właścicielom qdłoczy.... :lol: [/FONT] Quote
Junka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Uwielbiam czytać z Pamietnika pana psa :loveu: Ja chce więcej :mad: Quote
Recommended Posts