Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb.

Posted

[quote name='sota36']Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb.
[FONT=Arial]
:mad:...no to oba do kąta :roll:...............:evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb.[FONT=Century Gothic]Ojojojojoj się porobiło....dopuszczający.....:shake: poprawić mnie się proszę:diabloti:

Witaj Jolaos:loveu: i Agatos:loveu:[/FONT]

Posted

sota36 napisał(a):
Wlasnei wrocilam ze szkolenia - nie poszlo dobrze - i pies i ja rozkojarzeni bylismy! Dzisiejsza ocena wystawiona przeze mnie - + dopuszczajacy! Za to w zeszlym tygodniu - - bdb.

Joluś, pogoda taka !!!
Z obserwacji naszej wynika, że briardy to meteopaci.
Głowa do góry..... zaświeci słoneczko i wszystko pójdzie jak z płatka :loveu:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - czyli co robic, by psie foty sie udaly - taki sobie instruktazyk dla cierpliwych.
Wreszcie ciepluchno! Móje zabrali cala nasza gromadke, tj. Fruzolinde, Zuze i mnie ( hihihi, ale juz wiem, ze w sobote bedzie wiekszy nalot! Na 4 briardy i Fruzie!) na sesyjke.
Ile to trzeba sie natrudzic, na niecierpliwic, by jakies foty zrobic.
Pierw wielkie ustawianie 3 futer.

My juz, ale Fruzolinda przepadla.
Zagonili ja, co widzac po kwasnej minie. My - czekamy!

Teraz Zuza sie juz zaczela nudzic...

jak juz mialo byc "pstryk", mala znow dyla dala! I klapa!

]Trzeba bylo ja ochrzanic!

Posted

CD.
By wreszcie - malpiszon jeden - wytrzymala i rodzinna fota sie ...juz prawie miala udac.

Zas Mójim cos nie pasowalo i nie byli zadowoleni, bo marudzili, ze cien, ze swiatlo... No wiec - zaczeli gledzic, a my pokazywac ozorki.

W tak zwanym "miedzyczasie" Jola zrobila zdjecie moje - hmmm, nawet niezle.

Mala przepadla - nie miala dzis dnia na foty, wiec i my postanowilismy nawiac. Dosc tego!

Chodu!

I tyle nas widzieli! Fotoaparaty jedne!