Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Te Gutkowa.....przepadłaś kajś czy jak...melduj mnie się tu posłusznie
tak tak... posłusznie :cool3:
bo dżapankowa straszna jest.... :eviltong: lanie może Ci sprawić :evil_lol:
buuu!! :diabloti: :evil_lol: :eviltong:

ino ja się Dżapankowej nie bajam.... :evil_lol: bo ona taka sama cholera jak i ja :loveu:
prawda Dżapanku mój Ty wredniutki? :eviltong: :evil_lol: :loveu:

witanko Joluś gorące!! :multi:

Posted

[quote name='basia2202']tak tak... posłusznie :cool3:
bo dżapankowa straszna jest.... :eviltong: lanie może Ci sprawić :evil_lol:
buuu!! :diabloti: :evil_lol: :eviltong:

ino ja się Dżapankowej nie bajam.... :evil_lol: bo ona taka sama cholera jak i ja :loveu:
prawda Dżapanku mój Ty wredniutki? :eviltong: :evil_lol: :loveu:

witanko Joluś gorące!! :multi:

Najprawdziwsza prawda!:loveu: Wredotko :loveu:

Posted

Sie witamy! Bo sie Dzapkowej bajamy!
Z pamietnika Pana Psa - jest strasznie!!!!!!!
Czas ucieka - 2 dni minely jakby walnal ktos lub cosik. Czyli szybko. ostatnio to ja zyje szybko i intensywnie - dobrze, ze swieta, to moze zwolnimy. Praca Joli - szkolenie - praca Joli -szkolenie. No mozna do kudlatej glowy dostac.
Ale! Poznalem nowych Przyjaciol! On - juz - INTERCHAMPION - Oreo Cooki Moravia Campanella - z nim to ja nie pogadam, bo... no wiecie - obija sie po swiecie i " gwiazdzi"! No i ONA!!!! Rafaella Chic Moravia Campanella - sunia mila, kochana i w ogole - SUPER!

Jola tez sie w Rafce ( hmmm - wiem, wiem, tak ja nazywa, bo chce takie autko - Toyotke Rave 4 :) ) zakochala! Sie nie dziwie - bo i Rafi znalazla na Nia sposob - przymilala sie, moze nie do Joli, ale do Jej kieszonki z MOIMI CIASTECZKAMI!

Nastepnego dnia bylem gospodarzem szkolenia! Bo mily jezdem i zaprosilem moich kumpli na szkolenie!

Byly 2 " blabladory" - dorosle, i reszte naszej "bandy"stanowily szczyle! Fajnie bylo! Szczegolnie jak Ciocia Ala probowala - z sukcesem- nad nami zapanowac! ta to ma knify!Tylko, ze nastepne zajecia dopiero we...wtorek!:(

Na tym szkoleniu to ja mam przerabane, bo moja osobista " super niania" duuuuuzo ode mnie wymaga! Ale - DAMY RADE!!!!!