WinterGirl Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 hellO ale trafiliśmy na arcydzieło :loveu: my to mamy nosa cieplutkie pozdrowionka Quote
Asia & Ginger Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://i28.tinypic.com/so1x1g.jpg Jakie to ładne! :-o :cool3: :loveu: :p Quote
zuzolandia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 piekne dzieło naszej Anusi ;-) a ja nie spie bo mam dola.......... Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Sotencja chooo juz tutaj....bo już normalnie nie ma z kim pogadać...wszyscy albo w depresji albo ich nie ma:placz: Quote
dawi00 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzis na szkolenie , Jabluszko, a wiec beda foty! Quote
zuzolandia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 juz chyba po szkoleniu??????????? kaj te foty?????????/ Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dobrej nocki Jolusiowe Guciątka :loveu: :calus: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Te Gutkowa.....przepadłaś kajś czy jak...melduj mnie się tu posłusznie Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Te Gutkowa.....przepadłaś kajś czy jak...melduj mnie się tu posłusznie tak tak... posłusznie :cool3: bo dżapankowa straszna jest.... :eviltong: lanie może Ci sprawić :evil_lol: buuu!! :diabloti: :evil_lol: :eviltong: ino ja się Dżapankowej nie bajam.... :evil_lol: bo ona taka sama cholera jak i ja :loveu: prawda Dżapanku mój Ty wredniutki? :eviltong: :evil_lol: :loveu: witanko Joluś gorące!! :multi: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']tak tak... posłusznie :cool3: bo dżapankowa straszna jest.... :eviltong: lanie może Ci sprawić :evil_lol: buuu!! :diabloti: :evil_lol: :eviltong: ino ja się Dżapankowej nie bajam.... :evil_lol: bo ona taka sama cholera jak i ja :loveu: prawda Dżapanku mój Ty wredniutki? :eviltong: :evil_lol: :loveu: witanko Joluś gorące!! :multi: Najprawdziwsza prawda!:loveu: Wredotko :loveu: Quote
sota36 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Sie witamy! Bo sie Dzapkowej bajamy! Z pamietnika Pana Psa - jest strasznie!!!!!!! Czas ucieka - 2 dni minely jakby walnal ktos lub cosik. Czyli szybko. ostatnio to ja zyje szybko i intensywnie - dobrze, ze swieta, to moze zwolnimy. Praca Joli - szkolenie - praca Joli -szkolenie. No mozna do kudlatej glowy dostac. Ale! Poznalem nowych Przyjaciol! On - juz - INTERCHAMPION - Oreo Cooki Moravia Campanella - z nim to ja nie pogadam, bo... no wiecie - obija sie po swiecie i " gwiazdzi"! No i ONA!!!! Rafaella Chic Moravia Campanella - sunia mila, kochana i w ogole - SUPER! Jola tez sie w Rafce ( hmmm - wiem, wiem, tak ja nazywa, bo chce takie autko - Toyotke Rave 4 :) ) zakochala! Sie nie dziwie - bo i Rafi znalazla na Nia sposob - przymilala sie, moze nie do Joli, ale do Jej kieszonki z MOIMI CIASTECZKAMI! Nastepnego dnia bylem gospodarzem szkolenia! Bo mily jezdem i zaprosilem moich kumpli na szkolenie! Byly 2 " blabladory" - dorosle, i reszte naszej "bandy"stanowily szczyle! Fajnie bylo! Szczegolnie jak Ciocia Ala probowala - z sukcesem- nad nami zapanowac! ta to ma knify!Tylko, ze nastepne zajecia dopiero we...wtorek!:( Na tym szkoleniu to ja mam przerabane, bo moja osobista " super niania" duuuuuzo ode mnie wymaga! Ale - DAMY RADE!!!!! Quote
Katerinas Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Halo, halo :-) Gutek jak zwykle piękny :-) :loveu: I cóż to za stronka się szykuje? :-) Jakaś galeria? :-) Quote
eria Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7015.jpg o ja pier********* jakie dwa cuuuuuuuuuuuuuda :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witam:) http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7014.jpg :loveu:dwa uśmiechnięte pycholki:lol: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 niooooooooooo spolka MC niezwykle czadowaaaaa........pikne som......... oj z tym szkoleniem to juz zboczenie hihihhhhhih Quote
apple Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Sotencja widziała ja fotki i oznajmiam że kcem jeszcze :diabloti: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :splat: Gutek ale mosz przerąbane ....do szkoły zaś Cię zawlekli to pisałem ja ....Ozzy ps. fajną leseczkę dorwałeś :razz::razz: Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Joluś... ni cholery nie odróżniam panów piesów :roll: jeden ma grzywę zaczesaną na lewo... drugi na prawo.... ale który jest który? :evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7014.jpg buziaczki!! :loveu: Quote
Recommended Posts