Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z pameitnika Pana Psa - kobietodzieniowca!
Ciotki! Wszystkiego cudniastego i kudlatego w Wasze Swieto! " Dzien Kobiet, Dzien Kobiet, nich zyja nam zdrowe! I pani w klasie i tralala!" Naukalem sie takiej piosenki!
Z okazji Swieta - macie Cioteczki - rozesmiane pyśki!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa - wagarowicza.
Dzis bylem zamiast na agility, na waksach!
Oto dowod! No za madre to to dzis nie bylo!

Latalem jak "gupi", no w koncu trzeba wagary wykorzystac!

ppss. foty juz sa z innego serwera, przez co sie zrobil balagan. Ale, Wy, Cioteczki, jestescie madre osobki, to sie kapniecie, co i jak. Fotosika uzylem pierszy raz wiec wybaczcie pomylki. Ale, ktory pies se sam foty wstawia, co? Tylko ja! Wiec i tak mam duuuuzy rozumek. Dzis beda kolejne, jak Mój postawi, to co skrochalil, a do czego sa Wasze odnosniki. Wierze w Niego!

Posted

A to foty z agility dla szczeniaczkow z 23.02. Byla TVN :) I o tym ma byc program 13.03.:) Na pierwszym planie polbrat Agatka - Wasko -psiak dogomaniaczki tez:) A na drugim widac tylek Gucia - juz nie szczeniaczka :(!

fote wykonala "Pastelowa" Antonina.
Kasia - z wczoraj u mnie widac wszystkie foty, czyli 13.

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ja też widzę 13 fotasków :loveu::loveu:i 14 stą z klockami ;)
Popatrz, Alus, coraz to mlodsze maja klopoty z oczami :) Oj zle, zle!

Posted

Przepraszam za zamieszanie ze znikającymi zdjęciami. Były to pierwsze zdjęcia umieszczone na PRYWATNYM SERWERZE NASZEGO GUCIA, ale przy poprawianiu namieszałem i niestety wszystko usunąłem. Ale trwają uporczywe prace aby ruszyła strona i galeria Gutka

Posted

Z pamietnika Pana Psa, łobrzydliwca - prawie wiosenny psacer!
Jak cieplo! Jak cieplo! Chcialoby sie szczekac na cala moja wies,czyli na caluski Chorzow.Jest zaje2biscie! W doopke sloneczko grzeje, wszystko sie zieleni - nawet do trawy dzis sie dostawialem! i to do swiezej!
Zaczelo sie biegiem!

Czyli seria - Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? Pies tylko 4 lapy ma!"
Zauwazylem, ze im dluuuuzej biegalem, tym moj ozorek tez byl dlugciejszy, czyli! Czyli! Jezdem odkrywca - matematyczno -psiarski - wymyslilem rownanie, ze dlugosc psiego jęzora jest wprost proporcjonalna do przebytych kilometrow przez osobnika z futrem na 4 lapach! Choc bezfutrowcow pewno to tez dotyczy!

Potem odkrylem do czego moze sluzyc konar jakiegos tam starego drzewa!
1. UWAGA -bendem łobrzydliwy! ps. to info dla wrazliwcow! [SIZE=2]

Bez komenta, co bysta nie powiedzieli, zem swinia! Spostrzegawaczy sie domysli, a slepy i tak nie bedzie kumal!
Konar ma tez charakter ...stomatologiczny ( O! Nowe slowo!), czyli ...zebologiczny.Mozna se pogmerac to tu, to tam :) Fuj - dzis jezdem łobrzydliwy!

No mozna sie tez rzucic na wiekciejszy badyl!

Posted

Cd.
Wiekciejszego badyla uzycie nie bedem komentowac - kazdy wie, o co giega!

Efekt - piykne uzebienie, no bo po agresywnym tatku jezdem ( o czym dluuuuugo nie szczekalem i mozesta zapomnieli???)

Hihihihihihihi

A oto calym JA!Piyknota! Czyli kupa futra, maly rozumek, 43 kilo jak najbardziej zywej wagi, ogromne serducho, zero skromnosci, dobra lanserka,GUTOSLAW PRZEWSPANIAŁY!

Posted

I na koniec muszem wyszczekac, ze ten Mój tak namieszal! Tak namieszal! Ale to nic! Poprawi sie chłopok! W koncu nikt nie jest doskonaly ( oprocz Mójej... hihihihi).