sota36 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Z pameitnika Pana Psa - kobietodzieniowca! Ciotki! Wszystkiego cudniastego i kudlatego w Wasze Swieto! " Dzien Kobiet, Dzien Kobiet, nich zyja nam zdrowe! I pani w klasie i tralala!" Naukalem sie takiej piosenki! Z okazji Swieta - macie Cioteczki - rozesmiane pyśki! Quote
sota36 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Z pamietnika Pana Psa - wagarowicza. Dzis bylem zamiast na agility, na waksach! Oto dowod! No za madre to to dzis nie bylo! Latalem jak "gupi", no w koncu trzeba wagary wykorzystac! ppss. foty juz sa z innego serwera, przez co sie zrobil balagan. Ale, Wy, Cioteczki, jestescie madre osobki, to sie kapniecie, co i jak. Fotosika uzylem pierszy raz wiec wybaczcie pomylki. Ale, ktory pies se sam foty wstawia, co? Tylko ja! Wiec i tak mam duuuuzy rozumek. Dzis beda kolejne, jak Mój postawi, to co skrochalil, a do czego sa Wasze odnosniki. Wierze w Niego! Quote
eria Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/100b6430%7E0.jpg miodziooooo:loveu: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/100b6160%7E0.jpg ktokolwiek to jest ....wygląda świetnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No to macie jeszcze jednego pyśka I dwie foty Gucia w pokapielowym kubraczku. Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='sota36']No to macie jeszcze jednego pyśka I dwie foty Gucia w pokapielowym kubraczku. nic nie widzę :placz: :placz: :placz: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hej I co z tymi fotkami? Nadal ich nie widac :( Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Izabela124. napisał(a):hej I co z tymi fotkami? Nadal ich nie widac :( - juz widac!:) Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 A to foty z agility dla szczeniaczkow z 23.02. Byla TVN :) I o tym ma byc program 13.03.:) Na pierwszym planie polbrat Agatka - Wasko -psiak dogomaniaczki tez:) A na drugim widac tylek Gucia - juz nie szczeniaczka :(! fote wykonala "Pastelowa" Antonina. Kasia - z wczoraj u mnie widac wszystkie foty, czyli 13. Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pppppfffff naustawiali mi jakichś klocków:roll::diabloti: http://www.pastel.ehost.pl/images/zoom/MXLRNN/img_7679a.jpg Witaj Soteczko:loveu: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :multi::multi::multi:ja też widzę 13 fotasków :loveu::loveu:i 14 stą z klockami ;) Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ja też widzę 13 fotasków :loveu::loveu:i 14 stą z klockami ;) Popatrz, Alus, coraz to mlodsze maja klopoty z oczami :) Oj zle, zle! Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']Popatrz, Alus, coraz to mlodsze maja klopoty z oczami :) Oj zle, zle! Wodnik szuwarek :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/172/0a3d9a27dfee57d4.jpg Wypraszam sobie ja je widziałam tylko wszystkie takie ładne że nie wiedzialam które skomentować:obrazic: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='apple']Wodnik szuwarek :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/172/0a3d9a27dfee57d4.jpg Wypraszam sobie ja je widziałam tylko wszystkie takie ładne że nie wiedzialam które skomentować:obrazic:i to sie nazywa ...wazeliniarstwo! Albo lanserka! Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']i to sie nazywa ...wazeliniarstwo! Albo lanserka! Trza umiec sie lansowac:diabloti::evil_lol: Quote
dawi00 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Przepraszam za zamieszanie ze znikającymi zdjęciami. Były to pierwsze zdjęcia umieszczone na PRYWATNYM SERWERZE NASZEGO GUCIA, ale przy poprawianiu namieszałem i niestety wszystko usunąłem. Ale trwają uporczywe prace aby ruszyła strona i galeria Gutka Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Z pamietnika Pana Psa, łobrzydliwca - prawie wiosenny psacer! Jak cieplo! Jak cieplo! Chcialoby sie szczekac na cala moja wies,czyli na caluski Chorzow.Jest zaje2biscie! W doopke sloneczko grzeje, wszystko sie zieleni - nawet do trawy dzis sie dostawialem! i to do swiezej! Zaczelo sie biegiem! Czyli seria - Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? Pies tylko 4 lapy ma!" Zauwazylem, ze im dluuuuzej biegalem, tym moj ozorek tez byl dlugciejszy, czyli! Czyli! Jezdem odkrywca - matematyczno -psiarski - wymyslilem rownanie, ze dlugosc psiego jęzora jest wprost proporcjonalna do przebytych kilometrow przez osobnika z futrem na 4 lapach! Choc bezfutrowcow pewno to tez dotyczy! Potem odkrylem do czego moze sluzyc konar jakiegos tam starego drzewa! 1. UWAGA -bendem łobrzydliwy! ps. to info dla wrazliwcow! [SIZE=2] Bez komenta, co bysta nie powiedzieli, zem swinia! Spostrzegawaczy sie domysli, a slepy i tak nie bedzie kumal! Konar ma tez charakter ...stomatologiczny ( O! Nowe slowo!), czyli ...zebologiczny.Mozna se pogmerac to tu, to tam :) Fuj - dzis jezdem łobrzydliwy! No mozna sie tez rzucic na wiekciejszy badyl! Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Cd. Wiekciejszego badyla uzycie nie bedem komentowac - kazdy wie, o co giega! Efekt - piykne uzebienie, no bo po agresywnym tatku jezdem ( o czym dluuuuugo nie szczekalem i mozesta zapomnieli???) Hihihihihihihi A oto calym JA!Piyknota! Czyli kupa futra, maly rozumek, 43 kilo jak najbardziej zywej wagi, ogromne serducho, zero skromnosci, dobra lanserka,GUTOSLAW PRZEWSPANIAŁY! Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 I na koniec muszem wyszczekac, ze ten Mój tak namieszal! Tak namieszal! Ale to nic! Poprawi sie chłopok! W koncu nikt nie jest doskonaly ( oprocz Mójej... hihihihi). Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ile fotaskow i wszytkie widze, ale fajniv, ze wiosna juz parwie nastala, prosze ucalowac tego kudlacza ode mnie Quote
zuzolandia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://images34.fotosik.pl/172/a352ecec2b1a76bemed.jpg jaaaaaaaaaaa takie badyle to jest to co nawet Fruzol lubi hihihihi ino niy udzwignie;-) Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ;)..byłam widziałam ......a gdzie foty poremontowe :roll: Quote
Recommended Posts