Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będziemy, będziemy. Moja gfiazdeczka już poszła grzecznie spać,jutro będzie emocji sporo. Jestem ciekawa jak zareaguje na taką ilość psów? Z tego co dzisiaj pokazałto już ustawia sobie te mniejsze wzrostem.

Posted

Z pamietnika Pana Psa - no kurde! Nie jezdem agresor! Mója załamana!
Miałem robic za agresora! I co? Pstro! Nic! Dalem pupy i taki ze mnie agresor, jak z koziej doopki " rajzytasza"!
Klapa na calego!A mialem rzucac sie na psy! Gryzc! Sponiewierac! Krew sie miala lac!A ja... doopa blada! Eh...szkoda gadac, tj szczekac. Jezdem skonczony! Skonczony!
Kariera legla w gruzach! A TVN byla!
Bylismy dzis na psim małpim gaju, jak 2 tygodnie temu... szkoda szczekac... bo ...bylem grzeczny!
Spotkalem Fruzolinde i mojego polbratka.Ona jak ona, ale Mója myslala, ze zjem mojego polbratka - albo jakies innne psy -chlopaki.Atu nici! Ojojoj,zle ze mna bedzie! Chyba mnie wystawia na allegro!

Rodzinka:)

Wasiek i fruzolinda!

Lazenie, ze niby agresywny jezdem!

I dalej lazimy... A ja - spox!

No chyba Mójej w koncu udowodniłem, zem psi anioł,a nie jakis tam zabijaka!

Posted

a my są z Zuzolą umówione że za dwa tygodnie będziecie mieć fotografa na agility w Zabrzu :cool3::cool3: jak już byda mieć lustrzanka to jada Wom psy focić :loveu: