Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa -Gfffiazora!
Hmmmm-w sobote na szkolenie przyjedzie TVN! Znow bede w telewizorni tym razemw TVN !Podobno 13 marca -cosik mi sie kalendarz zapelnia.... Eh... zycie....

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika Pana Psa -Gfffiazora!
Hmmmm-w sobote na szkolenie przyjedzie TVN! Znow bede w telewizorni tym razemw TVN !Podobno 13 marca -cosik mi sie kalendarz zapelnia.... Eh... zycie....
eeeeeee to wy gfiazdy pełną parą....moge cyknąć fote- uśmiech!

Posted

[quote name='apple']eeeeeee to wy gfiazdy pełną parą....moge cyknąć fote- uśmiech!

hmmm ...
sie zastanowie ( psss tu bije " gffffiazdorstwo" nam jak woda sodowa) ...MOZESZ! Szukamy jakiegos impresario...

Posted

[quote name='sota36']hmmm ...
sie zastanowie ( psss tu bije " gffffiazdorstwo" nam jak woda sodowa) ...MOZESZ! Szukamy jakiegos impresario...Tak subtelnie chciała bym zaproponować swoją skromną osobę:sweetCyb:

Posted

[quote name='apple']Tak subtelnie chciała bym zaproponować swoją skromną osobę:sweetCyb:
Jestes pierwsza na liscie! Rozpoczynamy casting! Bez tego - ani rusz!

Posted

[quote name='apple']Jak dla ciebie - gratis....ino mnie czasem pozwól wejść w kadr jak bedziesz w tv :evil_lol:spoko =przetag zakoczony! Wygralas!Tylko wiesz...musisz dbac o klienta -i sciemniac!

Posted

w ramach promocji gfazdy zrobimy Ciotce telewizyjnego profesjonal make-upa wszak koligacje rodzinne zobowiązuja ;))) a może i fryz strzelimy jakiś ;) tylko kiedy to będzie bo my (ja i Wasiu) teraz osamotnieni i smutni bez naszego Jarusia ale on nam wręcz nakazał pójść na psie harce.

Posted

sota36 napisał(a):
Kasiu - mam nadzieje, ze tak! Mam nadzieje! A ja przy okazji pokazemu stolice! Ale to w wakacje! Moze zrobimy Tobie nalocik!
Jolu - ZAPRASZAM :multi:

A swoją drogą ... będziesz może na wystawie w marcu w Katowicach.
Bo ja się tam wybieram ;)

Posted

Sota, będziesz jutro na zajęciach w Pastelu?
Ja się wybieram na zajęcia agilitowe dla szczeniaczków. :cool3: Może się spotkamy. :)
Bardzo chciałabym poznać Gutka :loveu: Ciebie też. :)

Posted

Bedziemy pelna ekipa! Czyli Zuzola, Ira z polbratem Gucia ( po tym samym ojcu) no i nasza torjeczka! Czyli Moj maz, Gutosław i ja. Bedziemy na 11.00!
Sie dokladnie dowiem, ale chyba 13 marca czy jakos???