Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam:)a ja sie zastanawiam nad klikaniem,naczytalam sie juz wystarczajaco duzo o tej metodzie i teraz powoli moge przechodzic do praktyki:):):)zobaczymy jak Agent se poradzi;);)

Posted

Wowowow!!! Gutek na nowo "poszedł" do szkoły! Super. Ja zawsze powtarzam, ze dobrze wyszkolony pies zaczyna sie od dobrze wyszkolonego właściciela:cool3:

Posted

Z pamietnika Pana Psa klikerowego ( co sam zapala swiatlo i robi inne cuda!!!).
No ja nie wiem, czy Twoje Ciociu psy umieja! A zapalaja swiałko? Pewno nie, a ja tak!
Moja zas mnie poslala do szkoly, ale wiem, ze to taka sciema, ze to Ona chodzi do niej, a wlaciwie szkola do nas przyjezdza, bo zapomnialem Wam wyszczekac, ze jak mam prywatnego belfra i nowa ciocie! Ciocie Ala - to ona mnie tych sztuczek naukuje. i w sobote na agility mnie zaprosila!!!!
A ze juz chyba nie jezdem " glumb" tylko Jola do mnie mowi "glumb - mundrala", to po pracowitym tygodniu wraz z Darkiem zafundowali mi WYCIECZKE!
Pojechalismy do Rogoznika, na dno morza i do kamieniolomu.
Jezdesmy! tyle miejsca na bieganie!

No to zaczynamy!

Gonie Mója!

No szybko,szybko na gorke!

Ja juz jezdem! Co Wy sie tak ociagacie? Aaaa - widoki podziwiacie, tylko czemu zesta sie tak pomecyli????

Posted

Cd.
Jeronie, gdzie Mója, czy Ona nie umie szybciej?

Sie gdzies zgubila! Bonie dydo same zmartwienia... puscic kobitke w teren, to se krzywde zrobi i sie zgubi, czy co???

Szukam Jej...
Hura! Jest! tTylko czemu taka zmeczona????

to moja Jola!

I to my tez! :)