Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic????

a nie lepiej zrobić wolną lekcję? ja bym była z takiej zadowolona zwłaszcza na historii :lol: :lol: :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
A matura???? To co??? Oni maja mature (Daga TY WIESZ CO TO JEST< BO CIE TO CZEKA ZA PONAD 200) DNI!!!) !!!

Joluś plisss tylko nie tutaj o maturce :p ja na szczęście historii sobie nie wybrałam, widziałam jak siostra 4 latat temu ją wkuwała na maturkę i mi się tak jakoś zbrzydła :P

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, ja sobie w dosłownie ostatniej chwili zmieniłam pisemną hostorię na pisemny angielski :lol: Z historią chyabbym nie wyrobiła :roll: :lol:
no tak bo nie znałaś wtedy Joli 8)

Posted

No jasne - bo nie wpadlaby w historie po uszy , a HISTERIE!!!
A to zdjecia z cieplego i slonecznego "wiesniakowania"
jaka piekna jesien -

Odbior jakosci - to nasze jablka =

Posted

No Joluś :o jakie sliczne fotki :angel: nareszcie i naprawdę super :D
A jabłuszka smaczne :wink: , może jakąś szarloteczkę :wink:
Gucio wspaniale sie komponuje w jesienne pejzaże 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Gucio wspaniale sie komponuje w jesienne pejzaże 8)
- noooooooooooo to prawda, bo taski kolor siersci ma...jesienno - sloneczny. :)

Posted

No, szkoda, ze w kadr sie nie miesci. Alu - juz mi duzo lepiej, zaczal sie drugi rok, a to zawsze jakos "lepiej" brzmi. Jutro jest rok od kiedy Agat jest z nami i teraz staram sie o tym myslec!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
No, szkoda, ze w kadr sie nie miesci. Alu - juz mi duzo lepiej, zaczal sie drugi rok, a to zawsze jakos "lepiej" brzmi. Jutro jest rok od kiedy Agat jest z nami i teraz staram sie o tym myslec!!!!!
u nas też bywa lepiej za 12 dni będzie rok odkąd mamy Ozzyego 8) i 15 miesiecy po pożegnaniu :-?
Trzymajcie sie :)

Posted

Dzis jest TEN dzien - dzien wazny, mija rocznica (jak ten czas leci!!!) od kiedy zycie dla nas powoli zaczelo sie od nowa, po smierci Atosa. Znow zaswiecilo powoli slonko dla nas. To zycie i slonko (nr 2) ma na imie Agat, zwany pieszczotliwie, Gutkiem lub Pyskiem, i jest z nami juz rok. Przywiezlismy go do domku (tak maz zdecydowal, zebym nie oszalala po stracie Staruszka) okolo 14.30. Moze to jednym wyda sie niemoralne - tak brac psa jednego po drugim, mialam opory, ale to nie jest prawda! Bardzo sie ciesze, ze powoli, powoli zycie powrocilo do normalnosci (noc kiedy juz Tonia z nami nie bylo, to byla pierwsza samotna noc bez psa od ponad 13 lat!!!).
teraz Pysiek zamieszkal z nami, a tam wysoko czuwa nad naszym wariatem ON!

Posted

No niezupelnie - pamietam jak Darek w zeszlym roku przelewal wino domowej robity (w tym roku tez jest robine) i stalo w wiaderkach, nagle slyszymy ciporpanie - to Mlody sie dorwal i chleptal....

Posted

sota36 napisał(a):
No niezupelnie - pamietam jak Darek w zeszlym roku przelewal wino domowej robity (w tym roku tez jest robine) i stalo w wiaderkach, nagle slyszymy ciporpanie - to Mlody sie dorwal i chleptal....
wino powiadasz 8) :lol:
Jola skoro młody się dorwał to musiało być dobre :wink:
/ kiedy wyjazd :o /

Posted

No bylo - po drodze do Raciborza -flaszeczke stawiam.
jutro wyjezdzam i to bez chlopakow!!! To bol!!! Juz sobie wyobrazam - jedna kanapa - Darek, druga - Gutek, piwo, muza na full, dziwczyny i papierochy....

Posted

sota36 napisał(a):
No bylo - po drodze do Raciborza -flaszeczke stawiam.
jutro wyjezdzam i to bez chlopakow!!! To bol!!! Juz sobie wyobrazam - jedna kanapa - Darek, druga - Gutek, piwo, muza na full, dziwczyny i papierochy....
:wink: masz na myśli suczki też 8) :lol: :lol: :lol:
No zaproszenie nadal aktualne 8)