Daga_i_Oskar Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 sota36 napisał(a):Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic???? a nie lepiej zrobić wolną lekcję? ja bym była z takiej zadowolona zwłaszcza na historii :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 A matura???? To co??? Oni maja mature (Daga TY WIESZ CO TO JEST< BO CIE TO CZEKA ZA PONAD 200) DNI!!!) !!! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 sota36 napisał(a):A matura???? To co??? Oni maja mature (Daga TY WIESZ CO TO JEST< BO CIE TO CZEKA ZA PONAD 200) DNI!!!) !!! Joluś plisss tylko nie tutaj o maturce :p ja na szczęście historii sobie nie wybrałam, widziałam jak siostra 4 latat temu ją wkuwała na maturkę i mi się tak jakoś zbrzydła :P Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hahaha, ja sobie w dosłownie ostatniej chwili zmieniłam pisemną hostorię na pisemny angielski :lol: Z historią chyabbym nie wyrobiła :roll: :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher napisał(a):Hahaha, ja sobie w dosłownie ostatniej chwili zmieniłam pisemną hostorię na pisemny angielski :lol: Z historią chyabbym nie wyrobiła :roll: :lol:no tak bo nie znałaś wtedy Joli 8) Quote
sota36 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 No jasne - bo nie wpadlaby w historie po uszy , a HISTERIE!!! A to zdjecia z cieplego i slonecznego "wiesniakowania" jaka piekna jesien - Odbior jakosci - to nasze jablka = Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No Joluś :o jakie sliczne fotki :angel: nareszcie i naprawdę super :D A jabłuszka smaczne :wink: , może jakąś szarloteczkę :wink: Gucio wspaniale sie komponuje w jesienne pejzaże 8) Quote
sota36 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Gucio wspaniale sie komponuje w jesienne pejzaże 8) - noooooooooooo to prawda, bo taski kolor siersci ma...jesienno - sloneczny. :) Quote
sota36 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Bylam przed chwila na dzialce - u Atosa - zeby polepszyc sobie humor, zrobilam pare zdjec Agatowi - Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Joluś, Gotek się pięknie komponuje z jesiennymi urokami natury. Ten jego kolorek i w ogóle cały in jest booski ! :buzi: Quote
sota36 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 No, szkoda, ze w kadr sie nie miesci. Alu - juz mi duzo lepiej, zaczal sie drugi rok, a to zawsze jakos "lepiej" brzmi. Jutro jest rok od kiedy Agat jest z nami i teraz staram sie o tym myslec!!!!! Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 sota36 napisał(a):No, szkoda, ze w kadr sie nie miesci. Alu - juz mi duzo lepiej, zaczal sie drugi rok, a to zawsze jakos "lepiej" brzmi. Jutro jest rok od kiedy Agat jest z nami i teraz staram sie o tym myslec!!!!! u nas też bywa lepiej za 12 dni będzie rok odkąd mamy Ozzyego 8) i 15 miesiecy po pożegnaniu :-? Trzymajcie sie :) Quote
sota36 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 To Ozzulca macie od 2 listopada??? Tak policzylam, choc ja i matematyka... Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 sota36 napisał(a):To Ozzulca macie od 2 listopada??? Tak policzylam, choc ja i matematyka... 8) od 3 listopada 2005 :wink: Quote
sota36 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Kurde - ta matematyka, ale 3 listopada - bedzie :drinking: A wystawiacie go??? Aha - nie mamy drozdzakow juz!!!!!!!! Quote
sota36 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Dzis jest TEN dzien - dzien wazny, mija rocznica (jak ten czas leci!!!) od kiedy zycie dla nas powoli zaczelo sie od nowa, po smierci Atosa. Znow zaswiecilo powoli slonko dla nas. To zycie i slonko (nr 2) ma na imie Agat, zwany pieszczotliwie, Gutkiem lub Pyskiem, i jest z nami juz rok. Przywiezlismy go do domku (tak maz zdecydowal, zebym nie oszalala po stracie Staruszka) okolo 14.30. Moze to jednym wyda sie niemoralne - tak brac psa jednego po drugim, mialam opory, ale to nie jest prawda! Bardzo sie ciesze, ze powoli, powoli zycie powrocilo do normalnosci (noc kiedy juz Tonia z nami nie bylo, to byla pierwsza samotna noc bez psa od ponad 13 lat!!!). teraz Pysiek zamieszkal z nami, a tam wysoko czuwa nad naszym wariatem ON! Quote
sota36 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Rok temu o tej porze - Gutek zamieszkal z nami - Pysiek prace dzialkowe - na zime - kazdy kpie w swoja strone, a pancia siedzi, robi zdjecia i pije piwo - Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 No przecież od roboty są faceci a od robienia fotek i picia piffka :wink: kobietki 8) Quote
sota36 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 No niezupelnie - pamietam jak Darek w zeszlym roku przelewal wino domowej robity (w tym roku tez jest robine) i stalo w wiaderkach, nagle slyszymy ciporpanie - to Mlody sie dorwal i chleptal.... Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 sota36 napisał(a):No niezupelnie - pamietam jak Darek w zeszlym roku przelewal wino domowej robity (w tym roku tez jest robine) i stalo w wiaderkach, nagle slyszymy ciporpanie - to Mlody sie dorwal i chleptal....wino powiadasz 8) :lol: Jola skoro młody się dorwał to musiało być dobre :wink: / kiedy wyjazd :o / Quote
sota36 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 No bylo - po drodze do Raciborza -flaszeczke stawiam. jutro wyjezdzam i to bez chlopakow!!! To bol!!! Juz sobie wyobrazam - jedna kanapa - Darek, druga - Gutek, piwo, muza na full, dziwczyny i papierochy.... Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 sota36 napisał(a):No bylo - po drodze do Raciborza -flaszeczke stawiam. jutro wyjezdzam i to bez chlopakow!!! To bol!!! Juz sobie wyobrazam - jedna kanapa - Darek, druga - Gutek, piwo, muza na full, dziwczyny i papierochy.... :wink: masz na myśli suczki też 8) :lol: :lol: :lol: No zaproszenie nadal aktualne 8) Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 się okaże :-? Pamiętaj zostaw Darkowi dużo pracy to się nie będzie nudził :wink: :lol: Quote
Recommended Posts