Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Ja tu już kiedyś byłam:hmmmm: Nawracam siem:B-fly: ja tak za Medorowa co by nie zboczyła .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Jolanto :multi::multi::multi:molestujaca Zuzolandię :razz::razz: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ciociu Kasiu - desmy, tylko troszkie Mója ma duuuzo pracki i jakos malo mnie cykala, ale teraz popatrz! Az tyle zdjeciow! No wiec zaczynam ... Z pamietnika Pana Psa, co mu na nosie cuda rosna! Bylem u chirurga mordoplastyka - i zamiest mnie upiekszyc, przyszyl mi takie " cóś". No i jak ja wyglundam? jak skrzyzowanie pieso - lisa. Mója mi to probowala oderwac i sie udalo. Ja to z tymi chirurgami mam sieden sfffiatow! Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Z pamietnika Pana Psa - smierdzacego po mesku... wedzonka. Luuudzie - dostalem predzenta! Jak ona fajnie ...cuchnie! Jak ...zurek! A byla Fruzollinda, to musialem sie napachniec! Ale pysznosci! Pssss, Ben, czy Ty nie zamawiales u mnie w sklepiku psim takiej kostyry? Bo byla odlozona dla ...bernardyna? Taka wiekciejsza, na pol metra! Muszem sie w niej wytarzac, zebym ladnie dla Fruzollindy pachnial. No i koniecznie - wazny jest swiezy oddech! Chyba sie jej ten zapach meski spodoba? Oto ona ( jak babka - byla u fryza, porobili jej to - tamto i szczeka, ze ma jakies nowe "image"! Czy ona mnei nie obraza?) Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ben nie zamawiał :evil_lol: bo Ben nie potrafi się zajmować takiimi rzeczami, omemła i .. zakopuje :evil_lol: A Fruzolę widziałam już u zuzki :loveu: Czy do parku chorzowskiego z psami można się wybrać? :cool3: bez kagańców :cool3: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Z pamietnika Pana Psa - harce z babka "ufyzerowana". No taaaaa. Ufryzerowana, a ja ja pokosmalem w czasie zabawy. Pierw czepnela sie mojego pooperacyjnego liso - pieska. To ten sam, co wiecie, przeszczep mi z niego robili. Bardzo nieudany przeszczep, bardzo... Pomyslalem ( a czasem to robie) - "Nie dam!" Potem mi buchnela psa i pilke z dzwoneczkiem, co dostalem od Cioci Iny. Tu staczam walke. Potem przyczepilasie do drugiego wcielenia slonia - Stefanka (pierwszy Stefanek - nie zyje zyj - byl fioletowy, ten jezd taki troszke "niewyjsciowy") No rormarnie jak rzep sie przyczepila.I zab stracila. Ciociu - Jola schowala ten kielek!!! Juz nie szczekne, ze niebieskiemu sloneczku - ...nogi wyrwala. Jeny - jaka ona agresywna jezd! Ale i tak jej wszystko, ale to wszystko zabralem, prostym sposobem - otworzylem paszcze - wedzarnie! I ...uciekla! Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 panienkabubu napisał(a): Czy do parku chorzowskiego z psami można się wybrać? :cool3: bez kagańców :cool3: Kasiu - w WPKiW - pies ma byc na smyczy! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :placz::placz::placz:dżisys ....Gutek ma trąbę .....:hmmmm: dopsz ..że nie jest trąba :razz::razz:.....:evil_lol::evil_lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2231.jpg cze JOLUŚKU :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:dżisys ....Gutek ma trąbę .....:hmmmm: dopsz ..że nie jest trąba :razz::razz:.....:evil_lol::evil_lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2231.jpg cze JOLUŚKU :loveu::loveu: Cze Alutko ma! Gut jest jednak Alus traba... Ale ciiiii..... Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Kasiu - w WPKiW - pies ma byc na smyczy! Czyli kaganiec niepotrzebny? Nie wybieracie się tam gdzieś jutro po drodze? :lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 panienkabubu napisał(a):Czyli kaganiec niepotrzebny? Nie wybieracie się tam gdzieś jutro po drodze? :lol: ha! Nie wiem, bo chcialam dzis okan myc, ale jade na wies na 1 dzien ( chyba) i tak to te onka zostawiam na jutro... Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Cze Alutko ma! Gut jest jednak Alus traba... Ale ciiiii..... :mad:ono mu tego nie godej ...bo sie synek załomie :razz::razz: Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jak pogoda będzie to my tam będziemy! Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a)::mad:ono mu tego nie godej ...bo sie synek załomie :razz::razz: łoki! Ale ciii, niech sie synek dowartosciowuje! traumy nie bydzie miol. panienkabubu napisał(a):Jak pogoda będzie to my tam będziemy! to sie zgadamy jeszcze! wiesz - ona moga poczekac - za rok tez sa swieta. Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 hahahah Jola dobrze godosz!!!! :drinking: edit: byłabym z dziewuchami wiec krew się nie poleje! :lol: no i z moim Marcinkiem :lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 panienkabubu napisał(a):hahahah Jola dobrze godosz!!!! :drinking: edit: byłabym z dziewuchami wiec krew się nie poleje! :lol: no i z moim Marcinkiem :lol: rano nie pija! A tak o ktorej w razie czego? Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Po obiadku jakoś, nie wiem, 15? Albo może lepiej przed? Hehe, jeszcze nie wiem, muszę ustalić z Marcinem :p Quote
Katerinas Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Z pamietnika Pana Psa - smierdzacego po mesku... wedzonka. Luuudzie - dostalem predzenta! Jak ona fajnie ...cuchnie! Jak ...zurek! A byla Fruzollinda, to musialem sie napachniec! http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2242.jpg Ale pysznosci! Pssss, Ben, czy Ty nie zamawiales u mnie w sklepiku psim takiej kostyry? Bo byla odlozona dla ...bernardyna? Taka wiekciejsza, na pol metra! http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2245.jpg Ale mniami kosteczka :eating: ;) Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 w tako pogoda do Chorzowa nie chce mi się jechać, ale kiedyś wiosną/latem jak się tam umówicie to z Foksiazmem chętnie przyjedziemy ! Gut wypachniony -aż przez monitor czuja !! Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Z pamietnika Pana Psa - Wygnanca. No wreszcie Moi ruszyli doopki, kazali wsiasc do autka i pojechalismy do Julka! Niech juz beda te ferie, to wtedy na dluzej pojedziemy z Zuzola i Fruzylla. Hura! Czyli psie glupawki. O i Sonia jest! Trza sie przywitac! I dalsze durnoctwa - z pilka. Darcie ryja. Przysiady - to mialo byc " waruj".Alem sie nie wysilil. Wytrzasanie resztek rozumku. No i takie tam... portreta Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2304.jpg :loveu::loveu::loveu:ależ to jest kawał psa!! Quote
Katerinas Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a): http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_2293.jpg śliczne zdjęcie :-) :loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 cze Jolllllll ...u mnie fotaski ślimtane :razz::razz: Quote
Recommended Posts