Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa - mikolajkowego.
Luuudzie jest! Jest i dla nas, Braci Mniejszych! Jest Mikolaj! I wlazi przez konim cichutko podrzucajac predzenta!
Widocznei bylem grzeczny przez calusienki rok, tylko 5 razy w doopsko dostalem, skoro i do mnei przylaz ten stary facet dziwnie ubrany.
Dostalem to "cos!Nie wiem,co to, ale jest fajne.
I choc zem "łowczarek" pelnym pyskiem i pilnowalem ja ta lala, to ten gosc sie zakradl i ...zostawil " predzenta" - dla mnie! I dla dziewczyn i mojego polbrata.

Ja tam nie wiem, my z Zuza to juz chyba w te "Mikolaje" nie wierzymy, chociaz... Ale smarkata Fruzylla i jeszcze smarkatszy Wasko chyba tak!

Luuuuudzie - fajnego Mikolaja Wam zycze! Gut.

Posted

My tysz mamy takie pikne opunki ale psy olały je środkowym strumieniem.Za to musiałam ja sie niemi bawic , bo córka ściała !!!!!!!!!!!!!!
Ja ciem Gutka do opunek !!!!!

Posted

Z pamietnika Pana Psa... bez tytulu...
Godzine temu odeszla od mojego stada Julka, papunia falista, stalo sie tak nagle, za szybko... Ale wiem jedno - ma dobrego psiego Aniola Stoz - Atosa :) BRACIE! Zreszta wiesz... co ja Ci tam bede szczekal...

Posted

Z pamietnika Pana Psa - wizyta rodzinna.
Oj Kochani... U mnie dzis smutek miesza sie z radocha wczorajsza... Zycie...
Pewno wiecie, ze bylem wczoraj u mojego polbrata! Bylem z Ciocia Ina, Fruzylla no i Móje sie przyplatali tez:)
Jaki jest moj polbrat? Hmmm - smarkaty, ciemny ( chodzi o kulur siersiuchy), towarzyski, udajacy sie zgrywac odwazniaka! LEJEK!!!!!!!!
I siusiumajtek!!!! Co ma dobre strony, bo jego Ludzie maja ...czyste podlogi:)
No wiec - przyjechalim spoznieni, bo "dzipsa" mialo inne zdanie, do Jego Ludzi.

Maly - Mlody( to o moim polbracie) wkurzal mnie na poczatek, bo startowal do Fruzylli, i trza bylo szczyla poustawiac -hihiii

Ale sie poddal, choc po " agresywnym" tatku jezd!

Robilim demolke - ale Ludzie odmojego polbrata pozwolili na to!Wiec szczypac sie nie bedem!

Latalim jak gupieloki, szkoda tylko Fruzollindy, bo ona to byla najbardziej "obmuldana" przez nas...

Waksik nie byl lepciejszy ode nie - po tatusiu chyba - muldal, muldl i ...muldal!

Posted

Cd.
Maly - mlody od razu startnal do Ciotki!

Ja do Fruzollindy

No i malego - mlodgo ustwilc chyba trza!

psssssssssssssss. UWAGA! Wuj Jarek na scierce lata! Wyciera siuski Lejka!
A to Lejek! Czyli MOJ POLBRAT!

Posted

Z pamietnika Pana Psa - nie taki ja swiety, jakmnie maluja, czyli pozarcie mikolajowego niedzwiadka!
Dostalem misia z lapkami od Mikolaja.
Byl sobie mis, co ma lapki ze sznurka :)

Lapki ma duze, ale ja paszczola tez nie mam malego.

Glowa misia sie w nim miesci...

Najlepiej na lezaco, wtedy wiecej sie zmiesci.

Cos " mydna" ten mis, bo chcial uciec. Ale trzeba popic, to sie odetnie droge ucieczku temu...misiu!

Posted

Cd.
Pochlalem, to sie temu ...misiu juz nie wrocilo.

Pychota. A teraz - pol godzinki dla sloninki po tym ...misiu.

Ludzie -wczoraj byla u nas tragedia! Odeszla do Atosa Julka z Julianowa. No i Julek zostal sam, wiec Móje postanowili mu kupickulezanke - to ona!

To Julek, co sie boi swej nowej towarzyszki.

To oni - mam nadzieje, ze w koncu lody puszcza.