Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja świętuję spóźniona o stronę ;)
Jestem Maczo, niech mi kobiety wybaczą, ja jestem Maczo,....
Kombinuj dziewczyno, niech te wdzięki przeminą, uśmiechaj się błogo jeśli chcesz wyjść za mąż młodo :evil_lol:
To ja, tym niepokorny !:drinking:

Posted

jo ni mogaaa ale WOM postawia :evil_lol::evil_lol:

:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - o ogromnym serduszku, czyli akcja "Ciacho".
Luuuudzie! Jak fajnie!!!! Ale od poczatku.
Mója robi w szkole. Czesto do Niej tam zagladam ( nawet szkolne andrzejki zaliczylem - no bylem tam gfffiazdom)!. Ale ja cche szczekac nie o tym.
W szkole wczoraj byla akcja "Ciacho". No i Mója wziela w niej udzial, ja przy tej okazji tez. Akcja ta to pieczenie ciasta, ktore jest potem sprzedawane , a kasa ( Oj Niezla jest ta Mója w licytacji! Kawalatek serniczka za taka kase poszedl!) dla takiej dziewczynki, co " niezazdrowa" jest. I trzeba Jej pomoc! No i wyobrazcie sobie, ze za wlasne piniandzory kupilem - ciacho - grzyba!!!!
I zezarlem!

Tu wcinam nozke tego ciacha - grzyba. Jaki on piynky byl!!!1 Te ludzie to takie cuda z ciasta robia!

Same okruszki zostaly! Mniam!

Ale co jest najwazniejsze ! Fajnie pomagac ludziom!

Posted

eria napisał(a):
Gut to ma wielkie serduszko :loveu::cool3:

noooooooooooooooooooooooooooooo! Zawsze o nim mowie,ze to " duzy pies o malym rozumku i ogromnym serduszku"

Posted

Z pamietnika Pana Psa - no nareście bieganie!
Dzis week. Mója ma kupe papierkowej roboty - jutro ma jakas kuntrole z jakiegos ministerstwa, wiec pisze...pisze... i pisze. Ale powiedziala - nie! I zbrala mnie na psacer!!!! Na bieganie!

Hurrra! Bieganie! Sloneczko!
pssss tylko ta data na fotach jakas taka " amerykanska".

Bieganie i wachanie!

I patyczakowanie!

I gryzienie!

Posted

Cd.
I jak Ciocia Ala kce - som foty w SPA, czyli blocie, po naszemu "ciaplycie".

Walnalem sie na mokra trawkie!

I zas te portreta!

I jeszcze jedno!

No i musialem morde rozdziawic, zeby przestala!

Posluchala i ...poslem do chaty! Po drodze spotkalem nowa kumpele - blabladorke, taka brunetke ( wyksztalcona! W Sulkowicach! Na narkotyki!) , ale na moj widok marszczyla morde.Szczekam jej, co by przestala, bo sie zmarszczkow nabawi. A ta ( Abi jej leci) swoje!No to ja olalem!

Posted

Z pamietnika Pana Psa - zlodzieja serc, czyli historia serduszka ( imbirowgo serduszka hihihi).
Moja Jola oddala mi serduszko...

Pozrem je!

Dobre to serucho Jola ma!

Oj dobre!

Jolus,ile serduchów czlowiek ma?Bo juz jedno mi dalas!
Daj jeszcze!