asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No własnie ja chyba przestanę na Dogo wchodzić, bo jeszcze się zarażę :lol: Jolu, dużo zdrowia!!! :buzi: A czy ty nie powinnas być na zwolnieniu? Pomyśl, jak by sie dzieciaki ucieszyły 8) Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):No własnie ja chyba przestanę na Dogo wchodzić, bo jeszcze się zarażę :lol: Jolu, dużo zdrowia!!! :buzi: A czy ty nie powinnas być na zwolnieniu? Pomyśl, jak by sie dzieciaki ucieszyły 8) Gutek pewno cieszył by się najbardziej :wink: Asher mówisz że to jak wirus komputerowy sie rozlezie po sieci i siuuuu na dogo :evil: :wink: Quote
sota36 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 No i wyladowalam na zwolnieniu - dzieci sie ucieszyly, nawet maile dostalam. Dzis bylismy na spacerze w Swierklancu, ale moj TZ ponosil aparat, ponosil i nic z tego nie wyniknelo. Potem zadzwonila Ciocia Ala, ktora zapytala o zdjecia, wiec sie dla przyzwoitosci postanowilam zrobic 2 zdjecia wyczesanemu Gutkowi - czesanie Gutka i rozmowa z Ala maja na mnie zbawienny wplyw - robilam to jednoczesnie, wiec nic mnie z "nerw" nie wyprwadzi teraz, no moze poza budzikiem jutro do roboty... Oto nasz plon - czyz on nie jest uproczy??? Aha - przezyl swoja pierwsza milosc (nie pamietam, czy o tym wspomnialam) . Jest brunetka, ma urocze oczy i Wabi sie Azulka!!! Moze byc. Quote
Teklunia Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 sota36 napisał(a):Aha - przezyl swoja pierwsza milosc (nie pamietam, czy o tym wspomnialam) . Jest brunetka, ma urocze oczy i Wabi sie Azulka!!! Moze byc. O, dorosl pieseczek. Juz nie jest dzieckiem, ale mezczyzna ;) Zawsze nadchodzi taka chwila... Jolu, cieszymy sie ze wreszcie sie pokazalas. Daaaawno Cie nie bylo. Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Joluś to sie nazywa wjazd na ambicję i siła perswazji :wink: :lol: Quote
sota36 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Ala - noooooooooooooooo, jak cholera,galerie trudno bylo znalezc... cos u mnie systematycznosc nawala.Walcze z nia, ale cienko mi to idzie. Teklunia - jak tam "nasz" Tenus????? Quote
Teklunia Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 sota36 napisał(a):Teklunia - jak tam "nasz" Tenus????? :oops: hm hm, no coz... jakby to powiedziec... nie tylko Ty sie ostatnio obijalas zdjeciowo :oops: ;) Quote
Alka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sota36 napisał(a): śliczna , kochana mordeczka :angel: a gdzie fotki Gutka z Ozzym, chętnie bym zobaczyła moje dwa ulubione psiaki razem :D Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sota36 napisał(a):Gutek nienawidzi Ozzulca!!!hi hi i siedzi zamknięty w sypialni i niszczy pańci drzwi 8) :lol: :lol: :lol: a Ozzy mu wyjada psie ciasteczka :wink: Quote
sota36 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Dokladnie!!! Ale nie martw sie drzwi ocalaly, tylko podloga byla strasznie zasliniona!!!!! I teraz tak patrze na gutka - to wczorajsze drapanie po drzwiach wyrobily mu klate!!! jest szerszy!!!! Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sota36 napisał(a):Dokladnie!!! Ale nie martw sie drzwi ocalaly, tylko podloga byla strasznie zasliniona!!!!! I teraz tak patrze na gutka - to wczorajsze drapanie po drzwiach wyrobily mu klate!!! jest szerszy!!!!no to jeszcze kilka wizyt i będzie Pudzianowski 8) :lol: / teraz rewizyta w Rybniku 8) , my też mamy niepomalowane drzwi :lol: :lol: :lol: / Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sota36 napisał(a):Hmmm - mowisz - masz. Kiedy????jak tylko się zbierzecie rodzinnie do kupy 8) Quote
sota36 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Teraz tak pomyslalam, ze "agresja" Gutka moze byc odwrotnie proporcjonalna do odleglosci 0 wiec moze u Was , w domku gdzie kroluje Pzzy z naszego lwa moze byc niesforny kociak jesli chodzi o zachowanie... Quote
Alka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Wszystkiego najlepszego! :BIG: Za nauczycieli :beerchug: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A Jolusia pojechała zGuciem i Darkiem na wieś i wypoczywa na łonie natury / ja też tak chcę :( / Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Alka napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :BIG: Za nauczycieli :beerchug: Ja też wypija, a co ! :beerchug: :beerchug: :lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alka napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :BIG: Za nauczycieli :beerchug: Ja też wypija, a co ! :beerchug: :beerchug: :lol: no w końcu pełnoletnia już jesteś :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 no tak wróciła , nawet życzeń nie przeczytała i ani jednej Gutkowej fotki nie dała :-? 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no tak wróciła , nawet życzeń nie przeczytała i ani jednej Gutkowej fotki nie dała :-? 8) pewnie męczy się z rozczesywaniem Gutka hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic???? Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 sota36 napisał(a):Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic????rany boskie czy ty musisz tym dzieciom tak mącić w głowach :o :lol: Quote
Recommended Posts