Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie ja chyba przestanę na Dogo wchodzić, bo jeszcze się zarażę :lol:
Jolu, dużo zdrowia!!! :buzi: A czy ty nie powinnas być na zwolnieniu? Pomyśl, jak by sie dzieciaki ucieszyły 8)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
No własnie ja chyba przestanę na Dogo wchodzić, bo jeszcze się zarażę :lol:
Jolu, dużo zdrowia!!! :buzi: A czy ty nie powinnas być na zwolnieniu? Pomyśl, jak by sie dzieciaki ucieszyły 8)

Gutek pewno cieszył by się najbardziej :wink:
Asher mówisz że to jak wirus komputerowy sie rozlezie po sieci i siuuuu na dogo :evil: :wink:

Posted

No i wyladowalam na zwolnieniu - dzieci sie ucieszyly, nawet maile dostalam. Dzis bylismy na spacerze w Swierklancu, ale moj TZ ponosil aparat, ponosil i nic z tego nie wyniknelo. Potem zadzwonila Ciocia Ala, ktora zapytala o zdjecia, wiec sie dla przyzwoitosci postanowilam zrobic 2 zdjecia wyczesanemu Gutkowi - czesanie Gutka i rozmowa z Ala maja na mnie zbawienny wplyw - robilam to jednoczesnie, wiec nic mnie z "nerw" nie wyprwadzi teraz, no moze poza budzikiem jutro do roboty...
Oto nasz plon - czyz on nie jest uproczy??? Aha - przezyl swoja pierwsza milosc (nie pamietam, czy o tym wspomnialam) . Jest brunetka, ma urocze oczy i Wabi sie Azulka!!! Moze byc.

Posted

sota36 napisał(a):
Aha - przezyl swoja pierwsza milosc (nie pamietam, czy o tym wspomnialam) . Jest brunetka, ma urocze oczy i Wabi sie Azulka!!! Moze byc.

O, dorosl pieseczek. Juz nie jest dzieckiem, ale mezczyzna ;)
Zawsze nadchodzi taka chwila...

Jolu, cieszymy sie ze wreszcie sie pokazalas. Daaaawno Cie nie bylo.

Posted

Ala - noooooooooooooooo, jak cholera,galerie trudno bylo znalezc... cos u mnie systematycznosc nawala.Walcze z nia, ale cienko mi to idzie.
Teklunia - jak tam "nasz" Tenus?????

Posted

sota36 napisał(a):

śliczna , kochana mordeczka :angel:

a gdzie fotki Gutka z Ozzym, chętnie bym zobaczyła moje dwa ulubione psiaki razem :D

Posted

sota36 napisał(a):
Gutek nienawidzi Ozzulca!!!
hi hi i siedzi zamknięty w sypialni i niszczy pańci drzwi 8) :lol: :lol: :lol: a Ozzy mu wyjada psie ciasteczka :wink:

Posted

Dokladnie!!! Ale nie martw sie drzwi ocalaly, tylko podloga byla strasznie zasliniona!!!!! I teraz tak patrze na gutka - to wczorajsze drapanie po drzwiach wyrobily mu klate!!! jest szerszy!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Dokladnie!!! Ale nie martw sie drzwi ocalaly, tylko podloga byla strasznie zasliniona!!!!! I teraz tak patrze na gutka - to wczorajsze drapanie po drzwiach wyrobily mu klate!!! jest szerszy!!!!
no to jeszcze kilka wizyt i będzie Pudzianowski 8) :lol: / teraz rewizyta w Rybniku 8) , my też mamy niepomalowane drzwi :lol: :lol: :lol: /

Posted

Teraz tak pomyslalam, ze "agresja" Gutka moze byc odwrotnie proporcjonalna do odleglosci 0 wiec moze u Was , w domku gdzie kroluje Pzzy z naszego lwa moze byc niesforny kociak jesli chodzi o zachowanie...

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Alka napisał(a):
Wszystkiego najlepszego! :BIG:

Za nauczycieli :beerchug:

Ja też wypija, a co !

:beerchug: :beerchug:

:lol:
no w końcu pełnoletnia już jesteś :wink:

Posted

Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic????

Posted

sota36 napisał(a):
Wrocila!! Za zyczenia wielkie dzieki - hihihi - nie ma to jak byc cialem ...pedagogicznym. A zdjecia mam (nawet jedno mi sie podoba, jak Gutek za sosny wyglada) , ale jutro wstawie - teraz musze sie pomeczyc z hegemonia Francji i Hiszpanii w XVI wieku! Boze - czy oni nie mieli co robic????
rany boskie czy ty musisz tym dzieciom tak mącić w głowach :o :lol: