sota36 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='zuzolandia']http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_1695.jpg w niebieskim mu do twarzy ;-) film za ciymny ;-) taki mroczny bych nawet pedziala w koncu agresywnego Guta pokazuje heheehehehehehehehehchyba w niebieskimmu przy twarzy :):):) Co do ciemnosci - toc to ciymny charakter tyn Gut! Quote
eria Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 na filmiku widać furgające kudły po lewej i momentami nos niebieskiego słoneczka:cool1: poproszę esej na temat 'jak odnalazłem siostre' a nie zdawkowe hasło,że to przypadek :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Gut znolozl siora a Zuzol dali samotno .... Quote
sota36 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 eria napisał(a):na filmiku widać furgające kudły po lewej i momentami nos niebieskiego słoneczka:cool1: poproszę esej na temat 'jak odnalazłem siostre' a nie zdawkowe hasło,że to przypadek :evil_lol:jak Gut zechce i bydzieo miol " wena", to napisze nie esej,a epopeja! zuzolandia napisał(a):Gut znolozl siora a Zuzol dali samotno ....jak to " samotno"? A Gut jako absztyfikant, to gips???? Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 samotno w sensie sama rodzinnie heeeeee.....tyz by my chcieli braciszkow poznac Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :multi::multi::multi:wow Gutek mo sis:loveu: ino nie godej że szukaliście w Zerwanych więzach albo na www.nasza-klasa.pl Quote
panienkabubu Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Gutek jaka ta Twoja siostra do Ciebie podobna!! :loveu: Ben. Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 cze!! a dzisiaj zadnych fot ni bydzie??? Quote
natija Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no no cze Gut to ja Agentos:)muze przyznac,ze ta Twoja siora jest super,moze ja spotkam za niedlugo w koncu moj pan jest z Zabrza to pozdrowie ja od Ciebie;);)ladniutko nono...:):cool3: Quote
sota36 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 zuzolandia napisał(a):cze!! a dzisiaj zadnych fot ni bydzie???nie! Mója protokoly pisze! I ciagle mi kaze dzis spac! natija napisał(a):no no cze Gut to ja Agentos:)muze przyznac,ze ta Twoja siora jest super,moze ja spotkam za niedlugo w koncu moj pan jest z Zabrza to pozdrowie ja od Ciebie;);)ladniutko nono...:):cool3: no fajna, fajna - sie wie!Majac takiego bracika!!! Quote
Vasco Irjar Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Joluś dobrnęłam do str 63 czyli przełom 2005/2006 o kurna!!! a gdzie tam jeszcze.... z tego co widziałam to Vasecki ma takie same inklinacje na bycie potforem jak Gutosław. Jarek mnie wczoraj zapytał.... " dziewczyny coś tam mówiły o jakich kłopotach wychowawczych i chrakterku tej rasy?" a ja mu na to: kochanie tam wszyscy tak samo porąbani na punkcie swoich psów jak my!!!:razz: Po tym wywodzie Vasko wskoczył Pańciowi na sofę i Pan po raz kolejny powiedział mu .... Vasiu jak ja cię kocham !!! Nie jestem zazdrosna.... nie jestem :loveu:. :multi::multi::multi: Irena Quote
eria Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jola kupiłam łosiowi tako kukurowo piłka z dzwonkiem - to był chyba błąd :diabloti: dałam mu ją do pyska ....to od razu oderwał metke :evil_lol:i chciał szarpac dalej - coś mi się widzi że zabawa tą piłka będzie kontrolowana i krótkotrwała :diabloti: teraz łoś morduje plastikową butelkę , strzepy furgają ! Quote
sota36 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Irena - taaaa, charakterek to one maja - moj np jest " agresywny" (po Tatuniu - hihiih). A porabani jestesmy! I baaardzo nam z tym dobrze! Boto nasza sprawa i tyle! A jak sie komus nei podoba, to jego sprawa i strata. Zreszta - wszyscy na dogo sa ... "inni"! A jak Jarek kocha Vasia - to myslisz, ze niby on nie ten - tego? 66zebys slyszala, jak do Gutoslawa moj Darek mowi! Anula - moj Gut ma rok chyba juz te pilke ( fakt - 3) ale ona dalej zyje! No wiesz...alewynikato z jego ...agresji,ale o tym juz wiesz! Quote
sota36 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Z pamietnika panaPsa - Lota - nielota??? Luuudzie! MAm klopot! No jezdem zatroskany, jak cholera! Czy 42 kilo jak najbardziej briardziej zywej wagi umie latac?! Hmmm - no nie wiem! No - kurna - nie wiem! Upssss, Jola mnie .... za to ze brzydko szczekam... [SIZE=2]Eeee co mi - tam - raz sie zyje - Darek jedziemy na loty - nieloty! Uwaga! Lece, bo chce??? Faza 1. - ROZPED! Musi byc! Co byte... no... grawitacyje pokonac! Faza 2 - podnoszenie podwozia. Faza 3 - chyba lece? Choc jeszcze mam kontakt z matka - Ziemia? [SIZE=1]ps nie mylic z " mamcia" bleeee... I faza 4 - " Ni ma mie!!!!" Quote
sota36 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Z pamietnika Pana Psa - loty - nie - loty! Hahahahahaha!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jezdem! Nabralem Was! Quote
sota36 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Z pamietnika Pana Psa - morderca fok! Taaaa, trzeba je ZABIC! Na futerko! I wystawic na Allegro! mam taka jedna - mieszka od lata u mnie, wiec ja wykoncze! Wic - za ogonek! Przezuc! I polknac! Mniam! Quote
zuzolandia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_1718.jpg heheheheheheheheheheeheheh alez mina ;-) hehehehehehehhehhhehh a my mamy 2 pilecki z dzwoneckiem ;-) Quote
panienkabubu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jola te Wasze pamietniki są po prostu the best !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Była foczka.... http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_1801.jpg ... i nie ma foczki:evil_lol: Quote
natija Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 witamy wszystkie foczki sa fajne:):):):) Quote
eria Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_1801.jpg ale pyszniaaasta :cool3::diabloti: Quote
Pimpek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_1802.jpg Gutek błagam ! nie tak łapczywie bo się ością zaktusisz !:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Z pamietnika Pana Psa - czysciocha! No taaa, jak sie chcialo po krzakach buszowac i latac po blocie, to sie ma! Dorwala mnie i do wanny wsadzila! A potem wypachnila, i koszulke ubrala, no i jeszcze foty zrobila i ... na Dogo Zaraz bedzie suszyc i obcinac lapki! Aaa i pasek mam - bo to modne! Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 hehehehehehehehehehehehhehehhehehehehehehehehehehehehheeheh mokry gutek mokry gutek hehhehehhehehhehehehehehehhehheehhheheeh Quote
Recommended Posts