Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na filmiku widać furgające kudły po lewej i momentami nos niebieskiego słoneczka:cool1:

poproszę esej na temat 'jak odnalazłem siostre' a nie zdawkowe hasło,że to przypadek :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
na filmiku widać furgające kudły po lewej i momentami nos niebieskiego słoneczka:cool1:

poproszę esej na temat 'jak odnalazłem siostre' a nie zdawkowe hasło,że to przypadek :evil_lol:
jak Gut zechce i bydzieo miol " wena", to napisze nie esej,a epopeja!

zuzolandia napisał(a):
Gut znolozl siora a Zuzol dali samotno ....
jak to " samotno"? A Gut jako absztyfikant, to gips????

Posted

no no cze Gut to ja Agentos:)muze przyznac,ze ta Twoja siora jest super,moze ja spotkam za niedlugo w koncu moj pan jest z Zabrza to pozdrowie ja od Ciebie;);)ladniutko nono...:):cool3:

Posted

zuzolandia napisał(a):
cze!! a dzisiaj zadnych fot ni bydzie???
nie! Mója protokoly pisze! I ciagle mi kaze dzis spac!

natija napisał(a):
no no cze Gut to ja Agentos:)muze przyznac,ze ta Twoja siora jest super,moze ja spotkam za niedlugo w koncu moj pan jest z Zabrza to pozdrowie ja od Ciebie;);)ladniutko nono...:):cool3:
no fajna, fajna - sie wie!Majac takiego bracika!!!

Posted

Joluś dobrnęłam do str 63 czyli przełom 2005/2006 o kurna!!! a gdzie tam jeszcze.... z tego co widziałam to Vasecki ma takie same inklinacje na bycie potforem jak Gutosław. Jarek mnie wczoraj zapytał.... " dziewczyny coś tam mówiły o jakich kłopotach wychowawczych i chrakterku tej rasy?" a ja mu na to: kochanie tam wszyscy tak samo porąbani na punkcie swoich psów jak my!!!:razz: Po tym wywodzie Vasko wskoczył Pańciowi na sofę i Pan po raz kolejny powiedział mu .... Vasiu jak ja cię kocham !!! Nie jestem zazdrosna.... nie jestem :loveu:.

:multi::multi::multi:
Irena

Posted

Jola kupiłam łosiowi tako kukurowo piłka z dzwonkiem - to był chyba błąd :diabloti: dałam mu ją do pyska ....to od razu oderwał metke :evil_lol:i chciał szarpac dalej - coś mi się widzi że zabawa tą piłka będzie kontrolowana i krótkotrwała :diabloti:
teraz łoś morduje plastikową butelkę , strzepy furgają !

Posted

Irena - taaaa, charakterek to one maja - moj np jest " agresywny" (po Tatuniu - hihiih). A porabani jestesmy! I baaardzo nam z tym dobrze! Boto nasza sprawa i tyle! A jak sie komus nei podoba, to jego sprawa i strata. Zreszta - wszyscy na dogo sa ... "inni"! A jak Jarek kocha Vasia - to myslisz, ze niby on nie ten - tego? 66zebys slyszala, jak do Gutoslawa moj Darek mowi!
Anula - moj Gut ma rok chyba juz te pilke ( fakt - 3) ale ona dalej zyje! No wiesz...alewynikato z jego ...agresji,ale o tym juz wiesz!

Posted

Z pamietnika panaPsa - Lota - nielota???
Luuudzie! MAm klopot! No jezdem zatroskany, jak cholera!
Czy 42 kilo jak najbardziej briardziej zywej wagi umie latac?!
Hmmm - no nie wiem! No - kurna - nie wiem! Upssss, Jola mnie .... za to ze brzydko szczekam...
[SIZE=2]Eeee co mi - tam - raz sie zyje - Darek jedziemy na loty - nieloty!

Uwaga! Lece, bo chce???
Faza 1. - ROZPED! Musi byc! Co byte... no... grawitacyje pokonac!

Faza 2 - podnoszenie podwozia.

Faza 3 - chyba lece? Choc jeszcze mam kontakt z matka - Ziemia? [SIZE=1]ps nie mylic z " mamcia" bleeee...

I faza 4 - " Ni ma mie!!!!"

Posted

Z pamietnika Pana Psa - morderca fok!
Taaaa, trzeba je ZABIC! Na futerko! I wystawic na Allegro!
mam taka jedna - mieszka od lata u mnie, wiec ja wykoncze!

Wic - za ogonek!

Przezuc!

I polknac!

Mniam!

Posted

Z pamietnika Pana Psa - czysciocha!
No taaa, jak sie chcialo po krzakach buszowac i latac po blocie, to sie ma!
Dorwala mnie i do wanny wsadzila!
A potem wypachnila, i koszulke ubrala, no i jeszcze foty zrobila i ... na Dogo

Zaraz bedzie suszyc i obcinac lapki! Aaa i pasek mam - bo to modne!