LAZY Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Łoo matko! A ktoż to Gutkowi łapki w kółeczka zaprzęgł?:lol: Quote
natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 super te Twoje focisze:) pomyslowe sa:)nie mana nich nudy zawsze cos nowego:) Quote
Katerinas Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='sota36'] Ledwom co je uwolnil, cholery zalazly mi za skore! I na lapy tyz! upierdliwe bestie. trza je buahahahaha :lol: :lol: Gutek z bransoletkami :lol: Quote
natija Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 witamy gdzie sie podziewacie???w pracy???:) Quote
sota36 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Witajcie - roboty w cholere i to przez caly tydzien - jak " dobrze" pojdzie. Dzis po 12 godzinach walnelam wszystkim w kat! Taaaa, ale nauczycielom to dobrze! Maja tylko 18 godzin tygodniowo! Jeny - co za kretyni tak mowia!!! Pozdrawiam Was wraz z opuszczonym Gutoslawem - bidulek ... Quote
natija Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 witamy jeszcze roz:)no to teraz nadrabiajcie stronki dogo:)no i zajmij sie Gustawem;) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 wez .ze se sis tyn urlop zdrowotny i pierdziel ta szkola !!! Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 zuzolandia napisał(a):wez .ze se sis tyn urlop zdrowotny i pierdziel ta szkola !!!jaaaa, chyntnie - dzis zas 10 godzin, jutro 11 - bo lekcje, a potem wywiadowka! Od poniedzialku dali mi dodatkowo pol etatu!!! Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no dyc wiym przez to godom idz na urlop i przidz do baru ;-) heheheeh bydziesz konwersowala z gupim Lilikiem znolezionym w brukselce ehehehheh.wiysz jak sie dychnieszzz.............mósk mozesz ostawic w doma tam jest niypotrzebny heheheh Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no to ladnie;) tylko nie zaniedbuj nas i dogo ;) Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Z pamietnika Panna Psa , czyli akcja ...puszczania bąka! Luuudzie - Nie! Nie! To nie to, o czym myslicie! Dostalaem dzis bączka! Takiego do ...puszczania i świszczenia! Sie mnie bardzo podobało i caly czas ryjka darlem! No i tak darlem, darlem, az Móje sie wkurzyli , bączka zabrali, w doopsko dali i kazali sie tych " obwazankow" uczyc! Ze niby taki "glumb" ze mnie nie byl! Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 minę na ostatnim zdjęciu ma rzeczywiście średnie zachwyconą nauką obważanków :evil_lol: ale trzeba przyznać że pomysły na te pamiętniki macie rewelacyjne!!! Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']wez .ze se sis tyn urlop zdrowotny i pierdziel ta szkola !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopsz godosz frelko :grins: ;)puszczanie bąka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_0859.jpg heheheh jak sie zyje w rodzinie belfrow to sie mo przesrane i puszczanie baków jest na porzadku dziennym heheheehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheh Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Jola:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...jeszcze spisz ...:hmmmm: Witanko :multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 DZIEN DOBRY!!!! Zwariowany tydzien dobiegl konca!!! Jeszcze tylko wystawe zrobic dzis w szkole z ojazji 11 Listopada. Beda po powrocie foty!!!! Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='sota36']DZIEN DOBRY!!!! Zwariowany tydzien dobiegl konca!!! Jeszcze tylko wystawe zrobic dzis w szkole z ojazji 11 Listopada. Beda po powrocie foty!!!! ;)...to wracaj szybciorkiem :grins: Quote
sota36 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Z pamietnika Pana Psa, czyli 4 pory roku i ...kij! No to chyba juz mamy cos,co Móje nazywaja " pogoda - bleee". Czyli chyba to takie cos, ze niby sloneczko, potem deszcz, a nawet snieg. Teraz Jola zaczela weekend, bo jeszcze musiala wystawe robic ( co to - nie wiem, ale musiala zostac w pracy, wiec chyba cos waznego). Teraz jestem juz po psacerze, bieganiu i polowaniu na kija. Zaliczylem cztery pory roku :) Na poczatku Mój zabral mnie na sloneczko! Jak fajnie! W doopke przygrzewa. Ale zaczelo wiac! Nie, nie - nie ja zaczalem wiac, tylko duć zaczeło - ha! Sie zna na tym ruskim jazyku! Wieje! Ale znalazlem se malutkiego patyczka! No bo rozgrzac sie trza! Malusienkiego! Takiego do przeracania kolanek Mójów. Uwaga! Lece, bo chce! Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 poczułam się staranowana :loveu:tak pozytywnie! :loveu::evil_lol: Quote
sota36 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Cd. Chyba robia mnie w konia! Bo Mój gada, ze Azula ( Azula to moja dziewczyna! Jedna z kilku!) idzie. No to sie rozgladam. W jedna strone. W drugastrone. O kurczem! Alem przystojny! Eeee, zrobilmnie! trzeba Go owrzeszczec! I zajac sie soba. Dalej dre morde! W cepiszona mnie zrobil, to ma za swoje! A nie lubi tego, oj nie lubi! Az mi sie fryzurka poburzyla! Wygladam jak "Shakira"! Quote
sota36 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Cd. I dalej swoje! Bom ja ze szczekliwej rasy jezdem! No ! Juz koniec, bo jeszcze mi wdoopsko przywali! Swoje wyszczekalem. Quote
sota36 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Nooo, drze tego wołosionegoryja caly czas. Albo mu struny glosowe zoperuje, alebo wydebiluje! Quote
Recommended Posts