panienkabubu Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 pies pijący z ludzkiej szklanki! nie wytrzymam! Quote
Dobcia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Malutki Gucio, jeszcze bez długiego włosa:loveu: A już Go rzeczy zakazane kusiły:evil_lol: Quote
sota36 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Z pamietnika pAna Psa - polowanie na grubego zwierza! Dzis bylem na polowaniu! Pierw to se tak myslalem : co by tu schrzanic panowie? Co by tu schrzanic? Mysle... O! Moze zapoluje na tego fioletowego nosorozca? Taaa, wiem - one pod ochrona! Ale skoro sie do mnie wprowadzil i robi mi konkurencje - musi polec! Bo jezdem agresywny! Po tatusiu... ble... ble... ble... Odgryze mu lepetyne! A rog sprzedam na allegro! Odgryzam... Ciezko idzie! Quote
sota36 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Cd. Lapa go zalatwie! Jest! A teraz to tylko odgryzc rog i ... na Allegro! Rogi podobno dobre sa dla nas! FACETOW!!! Bede meski!!!! rog zazarty, tylko nie zarobie... Quote
Monia70 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gutek, i znów mowa (tyle że teraz Ty sam o niem mówisz) o Twoim siusiolku .... Echhhhhh, faceci:cool3::roll::roll: Quote
Katerinas Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Boskie zdjęcia z kąpieli i suszenia :-) Jolu .... ile Ci to wszystko zajmuje? :-o Czeszesz na mokro? No i duża buźka z okazji 3 rocznicy :-) Ten Gutek to ma życie :-) Prezenty, miziania, czesania :-) Jak w raju ;) Quote
Dobcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Przy Gutki nikt długo nie pożyje:evil_lol: Wprawiony chłopak jest w mordach:evil_lol: Quote
eria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jola Jutro Chca Widzieć Piękne Foty Robione Nowym Aparatem! Quote
sota36 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Sa dzis! Z pamietnika Pana Psa - obfoconego nowa aparata! No wiec - KUPILA! A wlasciwie Darkek kupil Joli w prezencie i w sumie to poszlismy do parku lowic jesien i ..wykasowala ( a szczekalem, ze trza by pierw instrukcyjo poprzeczytac!) cala pamiec - a fajne foty byly! I nowa aprata robione, taka czarna i z trabka! Ale Jola wziela sie w garsc i na domowa sesyje mnie zatargala! Zeby niby to poprobowac co i jak ( oj, zeby zas nie pokasowala...) To pierwsze zdjecie - co na nim jest i jak - ja tam nie wiem... Moja gada, ze jest szybki ten aparata - hmm - wiec szybciej po slipiach bedzie mi swiecila!Ale przyjemnosc! Tu mi do geby zaglundo! Potem obfocila mnie zabawki! I tu tez! jeny! Mania jakoas, czy co??? I jakies tam... portreta... Quote
sota36 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Cd. i tak mi robila, ze mi sie z nudow przysnelo, no bo ile mozna - ino pstryk, pstryk! I nawet to jej nie zrazalo i dalej pstryk i pstryk! Niech Jej ta aparat sie popsuje! jutro w park idziemy :( na foty :( Zeby tylo ta inkstrukcyjo przeczytala, co by zas takich piyknych fot nie skasowala! Quote
eria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 aleś ciapa!!!! jesienne parkowe foty skasować !! ja dzis byłam focić w parku u nas :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 eria napisał(a):aleś ciapa!!!! jesienne parkowe foty skasować !! ja dzis byłam focić w parku u nas :loveu::loveu:jutro po robocie - nadrobimy to!!! Quote
sota36 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Katerinas napisał(a):Boskie zdjęcia z kąpieli i suszenia :-) Jolu .... ile Ci to wszystko zajmuje? :-o Czeszesz na mokro? No i duża buźka z okazji 3 rocznicy :-) Ten Gutek to ma życie :-) Prezenty, miziania, czesania :-) Jak w raju ;)Niedlugo. Jakies 2 godziny z suszeniem ( tak na pol wilgotno - nie dosuszam, bo po co niszczyc wlos.Niech schnie naturalnie). A czeszemy raz w tygodniu na wilgotno - woda z odzywka :) i jest ok! Quote
anetta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Niewybaczalne skasować jesienne foty z nowego sprzetu :shake:;) Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Z pamietnika Pana Psa obfoconego do niemozliwosci! ZABIERZCIE JEJ TA APARATA Z TRUMBKA!!!! Dobrze, ze pogoda dosc kiepska, to nie wywlecze mnie z domowych pieleszy. Dac @ brzytwe... ( mam nadzieje, ze Jola tego nie poczyta...) Jakies makra robila! Po NOCY!!!! Czy to jest- te makra - smiertelne??? Czy ja na to umre, bo ona mi to zrobila! I jak sie cieszyla! Jeny- moze ktos mnie przygarnie... Jezdem mily i malo jem!!! Ratujta Ciotki!!!! Potem to juz z nowego pryka wywleka - zaraza jedna! I ze niby to to "makro" - bede zyl???? A potem zas po slipiach. I malo Jej! Quote
panienkabubu Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 NO no no widze ze kolezanka ma nowy sprzecik :cool3: pochwal sie co to takiego! bo nochal super!!! Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 panienkabubu napisał(a):NO no no widze ze kolezanka ma nowy sprzecik :cool3: pochwal sie co to takiego! bo nochal super!!!aaa tam - taki czarny z trumbka! Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 panienkabubu napisał(a):model! jaki model!! :cool3:ladny! Model to Gut!A serio Kodak EasyShare Z 712 IS - taki dla mnie! Co bym se rade z nim dala! Quote
eria Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 noo dałas czadu z tym makro! jezdem pod wrażeniem :evil_lol: kochom Cie Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 eria napisał(a):noo dałas czadu z tym makro! jezdem pod wrażeniem :evil_lol: kochom Cie Aniu - Mistrzu moj, wiec to jest to MAKRO??? Quote
eria Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 noooo ino znajdź lepiej jakiegoś robala i na nim próbuj makro a nie na bidnym Gucie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts