Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z pamietnika Pana Psa - Imprezowicza!
No i chlast! Minely 3 lata z Mójami! Nie szczekane - fajnie jest, nawet bardzo! Móje o mnie dbia, bawia sie ze mna, marwia sie ( za zapas tez -hihihi - poniedzialkowa " wpadka" u weta) , wyprowadzaja na psacery, czesza i takie tam psie - dooperele!
Fajnie jest,bo mam duuuuuza Rodzinke! Przez te 3 latak to sie uzbierala niezla gromadka! Mam wiele "cioć" : Inke od Zuzy i Fruzola, Erie od Foxi i Kreosia, Jadzie od Negra ( Megra jeszcze nie znam) , Alutke od Ozzulca - Mordulca, Paulinke od Lazy i Idzi, Monie od Melci, Anie od Psoni, Kasie od Bena oraz i Dorki, Age od Sarci, Agastke tez od Sarci, Patrulke od Agenta, i jeszcze sa inne ( ale to juz tajemnica! Np Ciocia Despera i Wyjatek :) i DCP). No i mam WUJKA _ ADIKA!!!:) Ja to masz szczescie!!! I za te 3 latka odwiedzania nas tu - dziekuje!!!!
Wczoraj byla IMPREZA!!! Z tej okazji wlasnie!
Noi dostalem prezenta!!! Od Mójółw - Stefanka nr 2 ( bo Stefek nr 1 sie zuzyl juz) i Ptaka! No i od Zuzoli i Fruzola!
Prezenta trzeba rozpakowac!!!

Boroczka Fruzolla mojego temperamentu sie chyba przestaszyla, wiec wolala sie ewakuowac! I czekac!

Jeeee! Nosorozec? Ale czemu fiotletowy???

I w dodatku piszczy!
Potem byl toast - Fruzolla tez pila!

A potem " gupoty" robila! KRADLA! Kradzioszka jedna! Ona kradla MOJE ZABAWKI!!!! Pierw buchnela mi pieska!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.
Nie, nie,nie - nosorozca jej nie dam!

Patrzcie jak prosi sie o niego! Ale nie! Mój ci on mój!

Potem buchnela mi sloneczko!

No to zabralem. A co? Przeciez to MOJE!

Dawaj!

Posted

Cd.
Najlepiej jak wszystko zabiore i bede pilnowac!

No to mi @ jedna - pilke podprowadzila cichaczem!

Nowego Pana Ptaka nie dam!

Daj...

I Stefanka tez nie dam!

Posted

Cd.
pozabierala a potem sie przymilala. No i jak tu jej nie kochac!

No i jeszcze dostalem inkciejszy prezent - od Cioci Ani - zimowy piykny banerek!!! I avek!!! Dziekujemy!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Dzis mamy SWIETO!!!!!pO DNIU SMUTKU - RADOSC! Bedzie impreza, sa prezenty! Powod? GUTEK Z NAMI JUZ 3 LATKA!!!!!:multi::multi::multi:u nas rocznica 3 listopada ;)...
Ale Gutek dostał fajniste prezenta:loveu::loveu::loveu:
a foty z Fruzolindą :loveu::loveu::loveu:

Posted

No ale to wypadałoby się napić, nie ? :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking: :lol:

Zdjecia suuuuuuuuper:loveu: juz sobie wyobrazam jaka Fruzia jest mała, skoro niebieska poduszka jest przy niej taka ogromna :lol:

ps. gdzie ten banerek? :p

Posted

Wow, ale impreza!!! Gutek to normalnie ma mega ciekawe życie! Ile prezentów...ale ja nie wiem co Wam w tym fioletowym nosorożcu przeszkadza:eviltong:

Posted

LAZY napisał(a):
Wow, ale impreza!!! Gutek to normalnie ma mega ciekawe życie! Ile prezentów...ale ja nie wiem co Wam w tym fioletowym nosorożcu przeszkadza:eviltong:

Gutkowi przeszkadza@! Przeciez to ON SAM w pameitniku sowim napisal o tym! Ale po meskiej rozmowie przyznal sie, ze nie wolno farbowac nosorozca na fioletowo, bo jest pod ochrona! " Mundry" tyn moj chlopok!Oj, mundry!

Posted

DROGI GUTOSLAWIE IMPREZOWICZU....
....ANO JEZDEM PONOC CHORANA.....
..tak mnie trzimie juz od soboty, pancia sie martwi po doktorach mie chce smykac,glodzi mie bleeeeeeeeee.....no ale co mom zrobic...ja trza to trza ...jo zem bym chciala byc juz ozdrowiono bo takoooooooo balanga mie minela noo...ale wiysz!!!! jezes niyodpowiedzialny onkel !!! jak mogles pozwolic zeby Fruzola pila !!!! alkokol!!! toc una niyletnio!!! jak do domwrocila to jeszcze jej szumialo w lepetynie ;-)....a rano kac ggant calo woda wyzarla z mojyj michy calo!!!........
Bydem sie kurowac coby nastypne spotkanko bylo wspolne bo wos dwoch samych to nikaj niy idzie puscic zarozki alkohol cigarety i spiywww ;-)
A tak na tym jakims tam margynezie...MOM NOWE LOZKO !!! FAJNE!!! WIELKIE !!! oczywiscie ta MALO ta swoja kudlato mordka musi tyz tam wsadzac ale ze jo niy jest chamiato to niych mo ....w koncu dziecko ....
NO TO SZCZEKAJONCE BUZIOLE PRZESYLOM !!!!

ZUZANKA

Posted

KOCHANA DZUDZANKO! Jak juz marudzisz - to znaczy, ze zdrowiejesz! A to, ze Fruzollinda pije akuhol, to pewnie ma po mnie! Bo ja jak bylem tyci - tyci - czyli mialem 4 miesiace, to tez pilem! Potem przestalem, bo gorzalka szczescia nie daje! Twoj Przyjaciel - Gutoslaw!
Oto dowod!