Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Uwaga! Chlopaki wstali po 9.00 - dzwonili. Maja cosik tam wyplewic ( moze i foty jakies zrobia) i WRACAJA!!!!!!
A ja tymczasem ide na herbatke!

:multi::multi::multi:DOBEREK Joluś :loveu::loveu::loveu:
zrobiłabyś tak jakiej dobrej kaffy z expresa :grins:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - nasze kawalerskie ...wakacje!
Luuudzie - jezdem! Ale co sie porobilo? Zuza sie pochorowala! Fruzolla tez psika, a wystarczy tylko zem zostawil swoje stado. Ale juz jezdem.
Fajnie bylo! Takie " meskie" wakacje to niezla sprawa! Kiedy Jola pojechala, to mialem taka mine! " Chata wolna, Joli nie ma - oj bedzie bal!".

Nikt mi nie bedzie marudzil, nikt nie bedzie lamentowal o jakis dredach. Po prostu - piwo, dziewczyny i spiew!
Ale trzeba do tego nabrac sil!

Byla i dziewczyna! Ruda, miala dosc dziwnie na imie.. " Toyotka" - co to za imie dla dziewuchy??? Ale nie jest to wazne. Wazne, ze ona i my - we dwoch, tj Ja i Darek.
Wzielismy sie za jej ...rozbieranie! Wiecie, takie meskie sprawy... Ale ciiiii...

Ona byla taka meczaca, ze trzeba bylo odpoczac. Darek gadal, ze jej ... czujniki cofania montowal - hihihihi! CZUJNIKI - :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bylem tak padniety, ze wisialo mi gdzie spie - wtapiam sie w scenografie.

Wisi mi, ze ta podloga nieodkurzona ( Joli nie ma! Meskie wakacje! Kto by sie tam porzadkami przejmowal i ze sciera latal???)
Bawilismy sie potem w hipisa!

I to tyle zdjeciow z ulopu. Oj ten Mój to zawalil, ale kto by sie fotami przejmowal! A poza tym to TAJEMNICA co mysmy tam robili. Wiecie - czego oczy nie bola, tego sercu nie zal!

Posted

Dokladnie Alus!!!! Dokladnie. Foty? Facetom? po co? No chyba, zeby byly na nich jakies laski...
Z pamietnika nie Pana Psa, a Jego opiekunki! Pan pies juz dzisiaj dal upust swoim wyznaniom - teraz pierwszy raz na mnie kolej! Korzystam z okazji, ze ten jegomosc spi po kapieli, araczej po osyfianiu jego, no ale coz - wies, bieganie i takie tam, wiec brudny wrocil, ale szczesliwy i to najwazniejsze!
Bidul nie wiedzial, co go z samego ranca czeka! Wiec jeszcze spi - nieswiadomy wszystkiego.
Wiec podsypia snem sprawiedliwego.

Az tu nagle - zagonilam do lazienki. Kazalam wejsc do wanny.
Zaczal sie etap namaczania:)

Moczymy...

Tu " pranie wstepne"

Posted

cd.
Szorujemy glowe, a brud kapie i kapie...

Chyba z lepsza mam wszystkiego dosc! Ale trzeba byc twardym,nie " mietkim"!

Oho! Czyzby pierwsza chec nawiania z wanny???

A my tu juz w odzywce...

Nareszcie!