sota36 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ...berek... a w sobote wreszcie w komplecie! Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='sota36']...berek... a w sobote wreszcie w komplecie! ;)..no nareszcie Gutek Team w kompleciku :p Quote
eria Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 a ja mam nadzieje że Darek z Gutem mają aparat ze sobą ? :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nie ludz sIE ANULAAAAAAAA ............... Quote
sota36 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Maja! Zostawilam! Ale czy Darek robi foty????:-o:cool3: Quote
LAZY Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 sota36 napisał(a):Maja! Zostawilam! Ale czy Darek robi foty????:-o:cool3: Niech spróbuje nie robić!:mad: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 I pewnie jak to chlopy fot nie robili hehheheehheheh ;-) Quote
Dobcia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A może właśnie coś w ramach niespodzianki popstrykali?:cool3: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='sota36']JUTRO CHŁOPAKI WRACAJĄ!!!! :multi::multi::multi: Jolci wróci humorek Quote
sota36 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Uwaga! Chlopaki wstali po 9.00 - dzwonili. Maja cosik tam wyplewic ( moze i foty jakies zrobia) i WRACAJA!!!!!! A ja tymczasem ide na herbatke! Quote
Wyjątek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ja już po herbatce niestety. przyszlam sie przywitac (czesc!!!:lol:)i uciekam do projektow i nauki do kolokwium:angryy: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 byłam, fotki widziałam i czekam na następne! ;) http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC01084.jpg piękny portrecik :loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='sota36']Uwaga! Chlopaki wstali po 9.00 - dzwonili. Maja cosik tam wyplewic ( moze i foty jakies zrobia) i WRACAJA!!!!!! A ja tymczasem ide na herbatke! :multi::multi::multi:DOBEREK Joluś :loveu::loveu::loveu: zrobiłabyś tak jakiej dobrej kaffy z expresa :grins: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 helloooooo !!!!!! to jak chlopoki wrocom to ich pozdrow od fruzozuzoli !!!! Quote
sota36 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 CHLOPY WRACAJA!!!! JUZ W DRODZE!!!! Quote
natija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 witamy:)troszkenasniebylo,aleobiecuje jak znajde troszke czasu to nadrobie zaleglosci:) Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='sota36']CHLOPY WRACAJA!!!! JUZ W DRODZE!!!! :hand: i jak ........sa już :razz: Quote
sota36 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Z pamietnika Pana Psa - nasze kawalerskie ...wakacje! Luuudzie - jezdem! Ale co sie porobilo? Zuza sie pochorowala! Fruzolla tez psika, a wystarczy tylko zem zostawil swoje stado. Ale juz jezdem. Fajnie bylo! Takie " meskie" wakacje to niezla sprawa! Kiedy Jola pojechala, to mialem taka mine! " Chata wolna, Joli nie ma - oj bedzie bal!". Nikt mi nie bedzie marudzil, nikt nie bedzie lamentowal o jakis dredach. Po prostu - piwo, dziewczyny i spiew! Ale trzeba do tego nabrac sil! Byla i dziewczyna! Ruda, miala dosc dziwnie na imie.. " Toyotka" - co to za imie dla dziewuchy??? Ale nie jest to wazne. Wazne, ze ona i my - we dwoch, tj Ja i Darek. Wzielismy sie za jej ...rozbieranie! Wiecie, takie meskie sprawy... Ale ciiiii... Ona byla taka meczaca, ze trzeba bylo odpoczac. Darek gadal, ze jej ... czujniki cofania montowal - hihihihi! CZUJNIKI - :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bylem tak padniety, ze wisialo mi gdzie spie - wtapiam sie w scenografie. Wisi mi, ze ta podloga nieodkurzona ( Joli nie ma! Meskie wakacje! Kto by sie tam porzadkami przejmowal i ze sciera latal???) Bawilismy sie potem w hipisa! I to tyle zdjeciow z ulopu. Oj ten Mój to zawalil, ale kto by sie fotami przejmowal! A poza tym to TAJEMNICA co mysmy tam robili. Wiecie - czego oczy nie bola, tego sercu nie zal! Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :razz:no taaa typowe męskie podejście .....po co komu foty .....przecie są aż 2 ... Witanko Joluś :multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Dokladnie Alus!!!! Dokladnie. Foty? Facetom? po co? No chyba, zeby byly na nich jakies laski... Z pamietnika nie Pana Psa, a Jego opiekunki! Pan pies juz dzisiaj dal upust swoim wyznaniom - teraz pierwszy raz na mnie kolej! Korzystam z okazji, ze ten jegomosc spi po kapieli, araczej po osyfianiu jego, no ale coz - wies, bieganie i takie tam, wiec brudny wrocil, ale szczesliwy i to najwazniejsze! Bidul nie wiedzial, co go z samego ranca czeka! Wiec jeszcze spi - nieswiadomy wszystkiego. Wiec podsypia snem sprawiedliwego. Az tu nagle - zagonilam do lazienki. Kazalam wejsc do wanny. Zaczal sie etap namaczania:) Moczymy... Tu " pranie wstepne" Quote
sota36 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 cd. Szorujemy glowe, a brud kapie i kapie... Chyba z lepsza mam wszystkiego dosc! Ale trzeba byc twardym,nie " mietkim"! Oho! Czyzby pierwsza chec nawiania z wanny??? A my tu juz w odzywce... Nareszcie! Quote
Recommended Posts