zuzolandia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Z pamietnika PANA PSA -przyjmowacza wekendowych gosciów ;-) Juz sie nie moglem doczekac kiedy to wreszcie przijadom siedzialem i moj szekszowny karkol naciagalem ....... noooooooooooooo naresxcie som som !!!! moja Jolcia i calo reszta ... czyli pyskato lipsta ;-) ( ech faceci to maja przekichane ale trudno kochosz to cierp ) Zuzolinda .. i trocha mniej pyskaty bajtel czyli Fruzolinda Zuzola muala wysmienity humor co oczywiscie trzeba bylo wykorzystac wiec pohasalismy po wsi ;-) Quote
zuzolandia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 a potem zaprosiłem dziewczyny do lasu a pikny momy julianowski lasek oj pikny cosik calusno ta moja frelka byla ino kusiole i kusiole ;-) nie zebym tam narzekal ale wiaomo po co inni maja widziec ........ od czasu do czasu trzeba bylo w tym lesie Fruzolka szukac po lotala po jakis tam krzokach ale nochol mom wielki wiec raz dwa wyniuchalem co w trawie piszczy Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1A.jpg Gut przystojniakuuu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 w koncu wyczerpani poszlismy odpoczywac ;-) zaprosilem moja crzesnica do mojego nowego wyrka a co niech sie bajtel porzadnie wyspi no a Zuzola wiadomo wielko pani i musi spac na wysokosciach ot kobitki;-) i tak dzionek pelen wrazen dobiegl konca.... [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1L.jpg[/Iimg] .............reszte opowiem WAM jutro...............dobrałnocccc.......... Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Inuś fantastyczna foto i;) relacja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ajjj jaka z Zuzanki księżniczka:loveu: A Fruzia z takimi wielkimi obrońcami może iśc wszędzie:lol: Quote
natija Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 no widac,ze z Gutka dzentelmen:)super fotki widac,ze najazd na wies sie udal;) Quote
Katerinas Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='zuzolandia']w koncu wyczerpani poszlismy odpoczywac ;-) zaprosilem moja crzesnica do mojego nowego wyrka a co niech sie bajtel porzadnie wyspi http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1I.jpg Cudownie razem wyglądają :loveu: Quote
sota36 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Z pamietnika Pana Psa wakacjujacego - i szczekajacego co w weekend w trawie i nie tylko piszczalo! Jezdem dalej na wywczasach - wracam w sobote. Przez week ( ha! Sie zna te jedzyki w przeciwienstwie do pani poslanki pewnej...). Dolaczyli do nas ( my to JA i Mój) Zuzolo - fruzowe, ich Ludzie i Mója! ale to juz wiecie, bom kazal Cioci Inie napisac w moim wabieniu, to mnie cytowala! Przyjechali!!! Nareście!!!! Jak sie cieszkam!!!! Mala - Fruzolla - wolala na poczatku sie przygladac z daleka, bo sie chyba bala, ze my w ataku szalu radosci zrobimy z niej prastelek! To Zuzola! Pobieglim do lasu!Na grzyby, czy na cos tam... Quote
sota36 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Cdn. W lesie jak to w lesie - pelno badoli i trawy. Malej to nie bylo widac! My latalismy jak te " gupie", a mloda trzymala krok za nami! Twarda jezd! Wujek mowi,ze musi ja wyszkolic, bo zycie jest twarde! Troche ja poniewieralismy, a ona dzielna byla!!!Taka malutka, a serducho odwazne!I ona chyba mnie lubi!!! ( ta fota buchnieta jest!) Niestety Zuzolo - Fruzole nastepnego dnia pojechali, bo Ciocia musiala ...kluski kulac! Ja bylem w lesie i se biegalem. I biegalem - nawet za sarnami. I jak zwialem, to sie Jola zmartwila i wolala, ale ja grzeczny jezdem, bo sie balem ze jak jej nie poslucham, to mi w tylek walnie! O! Tu jak pobieglem za sarna ( chyba) i juz wracam, bo sie Mója wnerwi! Potem sie bawilem badylem. I biegalem. Quote
sota36 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Cdn. Kiedy wrocilismy, to sie bawilem bumerkiem. Ile ten bumerek juz przezyl!!! Twardym trza byc! Gryze bo, memlam, rzucam i inne cuda tez wyprawiam. O! Nawet musi bumerek przewrotki przezyc. No i kontakt z moim wielgachnym nosem! Quote
sota36 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Cdn. No i nie byloby wywczasow, gdyby nie pilka - flapsiara! No i oczywiscie na koniec, Jola mi musiala portrety jakies porobic. No i pojechala.. my zostalismy i zaczynamy meski tydzien. Wiecej fot nie mamy - nie wyszly, ale zapraszamy do galerii Zuzolo - Fruzoli! Tam pewnie beda, jak Ciocia odpocznie! Quote
eria Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC01095.jpg Guuuuuut :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Tak, Anula - Gut! Dzieki za odwiedziny, bo cos o PanuPsiezapomnieli... A wysztarczy, ze spakowal manatki... Quote
Dobcia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Piękny Gutosław:loveu: A bumerek stanowi odbicie wszystkich zęboli przystojniaka:lol: Quote
natija Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 super fotki:)ale ich duziooooo:):):)nie ma jak wyjazd na wiec:) Quote
LAZY Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ależ wspaniałe wywczasy! Normalnie zazdraszczam...uwielbiam takie lasy i pola...A towarzystwo kobiet wprost wyśmienite;) Quote
zuzolandia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A my tam bylim wino i miod pilim ;-) kielbache zezarlim i z placzem do domu wracalim ;-) heheheheheheheheheheh Quote
Monia70 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kilka dni waszych szaleństw,przeczytałąm na jednym wechu wydając same achy i echy :loveu::loveu::loveu: I nie mówic mi tu, ze ktoś zapomniał:mad:.Bo jestem u was zawsze naładowac akumulatory.U was buziole same usmiechniete :loveu::multi: Gutek, jesteś cudownym mężczyznom:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:NIe dziwię się ,że Zuzola "wpladła" ;) a zapewne Fruziola też hhihihihi :oops: Quote
sota36 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Monis- bo my wesole ludki! I w ogole wszyscy co nas tu odwiedzaja tez:) Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to male w trawie to Chimoczek ;) http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC01027.jpg Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 My u was jesteśmy, ale wy nas nie odwiedzacie :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zuzolandia napisał(a):A my tam bylim wino i miod pilim ;-) kielbache zezarlim i z placzem do domu wracalim ;-) heheheheheheheheheheh Smaka robicie :eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 doberekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sisterkooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts