Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z pamietnika PANA PSA -przyjmowacza wekendowych gosciów ;-)
Juz sie nie moglem doczekac kiedy to wreszcie przijadom siedzialem i moj szekszowny karkol naciagalem .......

noooooooooooooo naresxcie som som !!!! moja Jolcia i calo reszta ...

czyli pyskato lipsta ;-) ( ech faceci to maja przekichane ale trudno kochosz to cierp ) Zuzolinda ..

i trocha mniej pyskaty bajtel czyli Fruzolinda

Zuzola muala wysmienity humor co oczywiscie trzeba bylo wykorzystac wiec pohasalismy po wsi ;-)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a potem zaprosiłem dziewczyny do lasu a pikny momy julianowski lasek oj pikny

cosik calusno ta moja frelka byla ino kusiole i kusiole ;-) nie zebym tam narzekal ale wiaomo po co inni maja widziec ........

od czasu do czasu trzeba bylo w tym lesie Fruzolka szukac po lotala po jakis tam krzokach ale nochol mom wielki wiec raz dwa wyniuchalem co w trawie piszczy

Posted

w koncu wyczerpani poszlismy odpoczywac ;-) zaprosilem moja crzesnica do mojego nowego wyrka a co niech sie bajtel porzadnie wyspi

no a Zuzola wiadomo wielko pani i musi spac na wysokosciach ot kobitki;-)

i tak dzionek pelen wrazen dobiegl konca....
[img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/1L.jpg[/Iimg]

.............reszte opowiem WAM jutro...............dobrałnocccc..........

Posted

Z pamietnika Pana Psa wakacjujacego - i szczekajacego co w weekend w trawie i nie tylko piszczalo!
Jezdem dalej na wywczasach - wracam w sobote. Przez week ( ha! Sie zna te jedzyki w przeciwienstwie do pani poslanki pewnej...).
Dolaczyli do nas ( my to JA i Mój) Zuzolo - fruzowe, ich Ludzie i Mója! ale to juz wiecie, bom kazal Cioci Inie napisac w moim wabieniu, to mnie cytowala!
Przyjechali!!! Nareście!!!!

Jak sie cieszkam!!!!

Mala - Fruzolla - wolala na poczatku sie przygladac z daleka, bo sie chyba bala, ze my w ataku szalu radosci zrobimy z niej prastelek!

To Zuzola!

Pobieglim do lasu!Na grzyby, czy na cos tam...

Posted

Cdn.
W lesie jak to w lesie - pelno badoli i trawy. Malej to nie bylo widac!

My latalismy jak te " gupie", a mloda trzymala krok za nami! Twarda jezd! Wujek mowi,ze musi ja wyszkolic, bo zycie jest twarde!
Troche ja poniewieralismy, a ona dzielna byla!!!Taka malutka, a serducho odwazne!I ona chyba mnie lubi!!!
( ta fota buchnieta jest!)
Niestety Zuzolo - Fruzole nastepnego dnia pojechali, bo Ciocia musiala ...kluski kulac!
Ja bylem w lesie i se biegalem.

I biegalem - nawet za sarnami. I jak zwialem, to sie Jola zmartwila i wolala, ale ja grzeczny jezdem, bo sie balem ze jak jej nie poslucham, to mi w tylek walnie! O! Tu jak pobieglem za sarna ( chyba) i juz wracam, bo sie Mója wnerwi!

Potem sie bawilem badylem.

I biegalem.

Posted

Cdn.
Kiedy wrocilismy, to sie bawilem bumerkiem.

Ile ten bumerek juz przezyl!!! Twardym trza byc!

Gryze bo, memlam, rzucam i inne cuda tez wyprawiam.

O! Nawet musi bumerek przewrotki przezyc.

No i kontakt z moim wielgachnym nosem!

Posted

Cdn.
No i nie byloby wywczasow, gdyby nie pilka - flapsiara!

No i oczywiscie na koniec, Jola mi musiala portrety jakies porobic.

No i pojechala.. my zostalismy i zaczynamy meski tydzien. Wiecej fot nie mamy - nie wyszly, ale zapraszamy do galerii Zuzolo - Fruzoli! Tam pewnie beda, jak Ciocia odpocznie!

Posted

Kilka dni waszych szaleństw,przeczytałąm na jednym wechu wydając same achy i echy :loveu::loveu::loveu:
I nie mówic mi tu, ze ktoś zapomniał:mad:.Bo jestem u was zawsze naładowac akumulatory.U was buziole same usmiechniete :loveu::multi:

Gutek, jesteś cudownym mężczyznom:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:NIe dziwię się ,że Zuzola "wpladła" ;) a zapewne Fruziola też hhihihihi :oops: