natija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jejku marchewka zeczywiscie magebe smieszna wiec nie dziwie sie Gutkowi,ze chcial ja zerzrec:) foty rewelka:) Jest kolejny briard na dogo! Posiada go użytkowniczka dadejowa ! no musze poszukac:)w koncu to rodzinka;) Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam się szybciutko:) cmokam w nochale;) i spadam, bom zarobiona... :roll: cóż za love :loveu: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA08.jpg pięeeekny Gutuś:) http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00805.jpg Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00816.jpg heheheheheheheheheehehehehehhhehehehehehehehehehehehhe poplulam monitorrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!! wujek to jak pilnujesz ze mloda po barach lazikuje ????? wez no sie poprow!!! Quote
Agga Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Przepiękne zdjęcia. Dziewczyny fotki są trochę za duże. Nie nkopiujemy zdjęć, wstawiamy tylko linki. Quote
sota36 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Agga']Przepiękne zdjęcia. Dziewczyny fotki są trochę za duże. Nie nkopiujemy zdjęć, wstawiamy tylko linki. TAK JEST MATKO MODERATORKO - GUT PRZEPRASZA!!!! Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]Cześć Matko Chrzestna :hand:[/FONT] Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam co tu tak cichutko??gdzie sie podzialiscie:shake: Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Z pamietnika Pana Psa! mam od rana 'głupawki". Wstalem o 5.30! Jeny - Mója mnie wytargała na siq - gdzie jest TOZ????Z mojego OSOBISTEGO, WILEGACHNEGI I PRZYTULNEGO I NOWEGO pryka trzeba bylo isc na tak "filozoficzne" siq!!! Ale potem za kare dalem czadu z Panem Markiefffka.A kto tego goscia poznal, wiec, ze morde nieziemsko drze! No wiec sami zobacznie! Budze go! Niech tez cierpi. Brutalnie ( a szczekne Wam, ze zeboli jescze nie mylem!!!!) Potem mordowalem go dalej! A co! Nie bedzie mi tu podsypial! On nawet kiedy spi ma taki durnowaty wyraz paszczy! A teraz ide SPAC!!!!! Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JOLUŚ o 5.30 ........serca nie masz dla GUTKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JOLUŚ o 5.30 ........serca nie masz dla GUTKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] eee tam !ZYCIE!!!! Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 w sobota wstawać o tak nieludzkiej porze i jeszcze psa budzić!!:shake: Quote
natija Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 jejku tak wczesnie:shake: biedny piesio;) nie dziwie sie,ze potem tak sie zneca nad marchewka;) Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='sota36']eee tam !ZYCIE!!!! [FONT=Arial]no taaaa...życie jest ciężkie i moczopędne ;)[/FONT] Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Z pamietnika Pana Psa - roznosci dzisiejsze! Wstalem wczesnie, bo mi kazali!!! Ale po odespaniu - byl bardzo fajny dzien! Tylko raz w dupe dostalem, bo Mójej ciut wybilo kiedy mnie, jak co tydzien, czesala - krecilem sie i tyle! Wiecie, ze sa ...niebieskie sloneczka!!! Dostalem takie! Ma czerwony nochal w dodatku i fajnei sie po tym nochalu gryzie. Taki slodziak z tego niebieskiego. Potem byl dzien sportu. Poszlismy na konie, tj. Mója poszla, bo ja sie troszkie ich boje, to znaczy nie boje, ale jezdem ostrozny. A wiadomo co takiemu kuniowi do tego jego wielachnego lba strzeli??? Wiec w stajni sie wole trzymac w miare z daleka. Troszkie nudnawo bylo, bo Mója sie tym kuniem zajmowala, wiec se pomyslalaem, ze dam dyla! Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Ciag dalciejszy. Nie udalo sie - zawolala i to kazala mi podejsc tak bliziutko tego wielachnego potfffora! No wiec, jak juz wiem, czym tego kunia sie je, to se pomyslalem, ze moze tez tak se poskacze. Ale kun nie nosi butelek! Jezdem lepciejszy! Kiedy juz zem sie zmachal, i Jola tez chyba tymi kuniami, to w drodze powrotnej zobaczylem mojego kumpla. To jest moj kumpel, ale ja nie jezdem jego. O! Tam siedzi! Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 wszystko super, ale nie mam pomysłu co to jest to co na ostatniej focie siedzi w prawym dolnym rogu:shake: Quote
despera Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wstalem o 5.30! Jeny - Mója mnie wytargała na siq toż to ciemna noc:crazyeye: Gut i konio :loveu: Pozdrawiamy:multi: Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 eria napisał(a):wszystko super, ale nie mam pomysłu co to jest to co na ostatniej focie siedzi w prawym dolnym rogu:shake: to moj karczek Ciociu Aniu. Gut Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale słodziakowe http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00866.jpg Quote
sota36 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Z pamietnika Pana Psa wiejskiego burka z lesnych odstepow. Pojechalem na rekonesans! Do Julka! Za pare dni jade tam na wywczasy! Na ponad tydzien! Hura! I gosciow bedziemy mieli - Zuzia z Fruziołkiem:) A teraz trza bylo posprawdzac jak trawa urosla, czy badole moje zostaly, czy jakis lokatorow nie ma ( a byla - jedna, ale to wyszczekam pozniej). No wiec - zajechalismy! Trzeba na cala wioche to oznajmic. Wiec - rormarnie - zaczynam japedrzec! Potem jak juz tak podarlem trzeba by sprawdzic moje skarby - czyli badole! Sa! Szczegolnie ten jeden - najwiekciejszy! Fajnie sie nim po kolanach leje! Uwaga! ide! Co oni tak uciekaja??? Quote
sota36 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ciag dalszy. No dobra, siem powaruje, to Wasze nogi beda w calosci. Moja wina, ze ja lubie wielachne badyle??? potem rzucali mi takiego bumeranga - nalatalem sie jak "gupi", ale i tak fajnie bylo. Tylko czemu ja lece, a ten " bumeranga" sam wraca? Jeszcze tego nie rozgryzlem, tylko go pogryzlem. Potem poszlsmy do lasu! Jak gnal;em to sie mi fryzurka zburzyla. Ale spoko! Lazilem pod tymi drzewami, niuchalem cos, Móje jakies grzyby do koszyczka zbierali. Nieszczekne - fajnie bylo! I tak minal caly dzionek! Sloneczko bylo, wiec czego mi do szczescia trzeba? Za pare dni URLOP!!! Quote
sota36 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Aaaaaa a to ta nowa lokatorka!!!! Tak mi w oko wpadla, ze nawet jej nie chcialem pogonic! Quote
Monia70 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Noooo, psi gentelment jestes, jakżeś kota nie pogonił :razz::razz::razz: Geny od kotów Ci w tym lesie Twoji poprzemieniali , czy coś???? Quote
eria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='sota36']to moj karczek Ciociu Aniu. Gut :evil_lol::evil_lol:miałam na myśli to co siedzi za płotem,w prawym rogu :evil_lol: a na zdjęciu jest w środku :eviltong: śliczna ta kiciambra!! a Gutowi się już cudnie zarosło !! rewelka!!:loveu: aaa jeszcze jedno !! czamu ty chcesz ode mnie zapałki jak Gut sam produkuje!! : http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00903.jpg Quote
sota36 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 A bo Gut takie metrowki robi,a nie taki zwyrtne! Quote
Recommended Posts