basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 przyszłam powiedzieć dobrej nocki:) woooow.. ale zajebista fotaaaa!! :crazyeye: http://img341.imageshack.us/img341/2169/gut1ey7.jpg prawdziwa ta pajęczyna czy fotomontaż? :crazyeye: Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hallo odezwijcie sie juz koniec urlopu,tesknimy juz za Wami,brakuje tu Was:( Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hand: JOLUS ......czy ty już w drodze do pracki :razz::razz::razz: doberek :p [/FONT] Quote
sota36 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Z pamietnika Pana Wujka Psa!!! Luuuudzie!!!! Dzis zostane 'wujkiem'!!! Nie wiem, co to znaczy, ale chyba cos powaznego! Ona ma na imie Fruzia. Imie wymyslil Adik, czyli moj wuj!Sie mnie baaardzo podoba ( i imie i wuuj moj!) . Bycie "wujem" to chyba serio sprawa. Juz mamy nawet predzenta dla niej! Dla tej Fruzi!Mamy domek i "zdechloka" - tez mialem takiego, tylko wiekciejszego ( jeny! Te zdechloki w takich malunkich rozmiarach produkuja, ze rormarnie szok!) I foty jej beda, ale jak moja osobista ciotka wroci. Nie moge wyszczekac wiecej, bo obiecalem!!! ZOSTANE DZIS WUJKIEM!!!!!! Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jejku ja juz sienie moge doczekac,az wroci Inka i wszystko opowie z detalami,afotka malej juzmi sie sni,hmm tak mysle moze to york bedzie :cool3: zgadlamczy znowu nie?? Quote
sota36 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Zaden york ani inksze "ciłały" !!!! Quote
eria Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='sota36']Zaden york ani inksze "ciłały" !!!![/quote] no nie wiem , nie wiem :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gutek ależ musisz być szczęśliwym wujkiem! Ja jak zobaczyłem Franię, to zamarłem! Teraz wchodzi mi na głowę, ale jest fajna! Musisz wychować ją sobie od początku, bo później będzie to co u mnie! Mowię Ci koszmar! Dasz radę! Wierzę w Ciebie! Ben! Quote
sota36 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Z pamietnika Pana Psa - Wujka!!!! Dzis Ja poznalem! Chcialem zamamlac na smierc, ale mi nie dali! Chcialem sie z Nia bawic, a Ona spala!!! Sie wprawi jeszcze , niech no tylko se boroczka dychnie! Jest fajna!!!!! Ale jak zwykle -Móje zapomnieli fotopstryka, wiec zdjeciow nie mamy! Robila Ciocia Ina - oj niezastapiona jest, niezastapiona - i wieczorkiem beda w zuzkowo - fruzkowej galerii, a potem kilka fot ...buchniemy do mojej:) Dzis tez dostalem swoje pryko!!! A Fruzka dalej bezdomna!Bo Móje zawalili!!! Nie podali kururu domku i masz! Ale o tym pozniej! To ja i moje pryko!!! Takie wiekie jest!Mója sie boi, ze jak leze pod drzwiami, to mi nery przewiewa!!! Dbie o mnie! Na pryku rozwalilem, tj wybebeszylem pilke! A potem zasnale z tych wrazen! No bo i wizyta u Cioci, i pryk i Fruzia! Za duzo tego! Za duzo! No i bycie tym "wujkiem" tez nie ma leko!!! Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]ale fajne wyrko ma Gutosław ;)[/FONT] Quote
natija Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 nie no wyrko superanckie jest:)a fryzurke Gucio tez ma fajna:) jestem ciekawa jak dlugo ta pila wytrzymala;) Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 zajrbisteeeeeeeeeeeee łozeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! moze sie skusza dla zuzola ;-) Quote
sota36 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Z pamietnika pana Psa Wujka! Jest! Buchnalem! Z galerii Zuzankowej - to moja piesnica! To od "chrzesnicy" - hihihi. Ti wybrala jedynie sluszna opcje polityczna - czyli " zabij dziada! taka mala, a taka madra!!!! Tu my! Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]Witanko matko Chrzestna ;)i Wujaszku Gutosławie :evil_lol:[/FONT] Quote
LAZY Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ależ tutaj się pozmieniało! Guciu przecież to bardzo odpowiedzialne zajęcie bycie tym wukiem! Poprosuty bomba! A psiotnicę masz wspaniała!:loveu: Quote
Katerinas Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='sota36']Jesienny Gutek! Wykonanie - eria! Ależ cudne :loveu: normalnie zapatrzyłam się..... :loveu: :loveu: JA TEZ KCEM TAK UMIEĆ ROBIĆ.... takie cudne :loveu: [quote name='sota36']Tu my! Alez słodziutko :-) Noo :-) bycie wujkiem to poważna sprawa :-) Gratulacje :-) Quote
sota36 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Z pamietnika Pana Psa - Wujka! No kurde!!! Ups... Jola nie lubi jak klne! Ale chiba wybaczy, bom tym wujowaniem przejety, jak jasny skurczbyk ( ups...) albo jakas tropikalna choroba - CHOLERA!!! No musialem odreagowac! Musialem! Wiec postanowilem popelnic ktores - tam ...morderstwo - w koncu " bajki" o moim agresywnym tatuniu juz znacie!. Postanowilem zamordowac Pana Markieffffke! Zaczynam sie do niego ' dobierac"!!!! Ale!!! Ja jezdem rormarny! Kocham sunie!!! To morderstwo postanowielm oznajmic calemu swiatu - czemu? Nie wiem! Rozdarlem wiec dzioba na calego! Moze dlatego tak darlem moje szczeki, bo ten Pan Markiefffffka ma taka durnowata faciate??? No kretyn jakis, czy co???? Postanowilem mu przetracic kregoslup! Tak dla reraksu. A potem go zezrec! Po chamsku! A wszystko to, z powodu mojego ' wujostwa"! Ciezka i odpowiedzialna sprawa, tym bardziej, ze " mloda" juz po knajpach sie wloczy!!!! Quote
panienkabubu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00833.jpg :mdleje::mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 <niech mnie ktoś pozbiera spod biurka :evil_lol:> http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00833.jpg wszystkie foty świetne, ale ta to po prostu mnie rozwaliła :evil_lol: facjate pan marchewa ma nieziemsko głupkowatą !:shake::evil_lol: legowisko Gucia widzę bardzo przypadło mu do gustu :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jest kolejny briard na dogo! Posiada go użytkowniczka dadejowa !:cool3: Quote
Recommended Posts