Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:bigcool::bigcool::bigcool:będzie randka ...będzie randka ;)[/FONT] Quote
sota36 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:bigcool::bigcool::bigcool:będzie randka ...będzie randka ;)[/FONT] OBY!!!!!! Zeby nie padalo!!!! Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='sota36']OBY!!!!!! Zeby nie padalo!!!! :razz:[FONT=Arial]:razz::razz:nie śmi loć ....bo jo jada do Zdroju ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jest szansaaaaaaaa ;-) nie leje ino zimno jak pieron;-) Quote
natija Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no i co z ta randka jest czy nie ma?,jak jest to czekamy pozniej na relacje no i oczywiscie fotki :) Quote
anetta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00708.jpg ale duża mysz!!! :diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dawaj fotyyyyyyy dawajjjjjjjjjj;-) Quote
natija Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 co ze zdjeciami ?? Specjalnie nie poszlam jeszcze spac bo chcialam zdjecia zobaczyc a tu nici,nie ma ani jednego :( Dobrze,ze Zuzia majuz swoje te se przynajmniej troche poogladalam :) Agent dzisiaj zalecal sie do konia chyba mu sie cos pomieszalo ;) Quote
despera Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzień dobry:multi: Gut, gdzie te foty??:cool3: Quote
sota36 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Z pamietnika Pana Psa- jesienna randka! I co z tego! Wiem, ze jest LATO!!! Ale pogoda jesienna - to moja juz 4 jesien :( BYLEM!!! BYLEM!!!! nie lalo, choc - jak Ciocia Ina napisala - ciemne chmurzyska staly nad naszym spotkaniem. Twarde z nas chlopaki i dziewczyny i randka byla! Och! Jak ja kocham Zuzanke, choc czasem pokazuje mi garniturek zebiszonow, ale co tam! Twardy jezdem!!! KOCHAM ZUZANKE!!!! Juz wam szczekam jak bylo, choc pewno zagladaliscie do galerii Zuzy!!! Jeny!!! KOCHAM ZUZE!!!! Ja to mam szczescie - i fajna dziewczyna, i fajna rodzinka - no chyba farciarz jaki jezdem, czy cos... Biegne, biegne na spotkanie!!! Na poczatku bez glupawek - Ciotka ma kochana chciala nas ustawic, zeby po slipiach tym... no... fleszem blyskac... W kocu sie udalo - cierpliwa czlowiecza istota!!! Mamy fote kurturalna! Oj - takich to malo!!! Potem byly"glupawki". Szczekne, ze Zuza to nie jest jakas tam " niedotylalska paniuśka" - ona jest swojaka! wie, co to gonic, szczekac i szalec!!! No cosik mi nie poszlo... I buszujemy w trawie! Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jak romantycznie ;) aż się Joli podwojnie wklikalo ;) [/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 HOW Gutek! Fajowo, że randka się odbyła! Widzę, że było super i podziwiam Wasz spokój i opanowanie przy ustawieniach do zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:Ach! Ale ona wymagająca(wiadomo o kim mówię). Ciekawe czy Jola powiedziała: UŚMIECH tuż przed pstryknięciem:evil_lol:. No ale wiesz Gutek, opłaciło się, bo teraz masz taaaką fajną fotke z Zuzanką:loveu: Drapię za uchem Pa! Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 czkawke mosz sister i to ostrooooooo;-) hehehehehehe alkoholowo? fajne fotki nawet siem zalapalam na jednej;-) Quote
Monia70 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Piękoności :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Poezja dla duszy oglądac ich takich wsaniałych, rozesmianych, dokazujących. Quote
Dobcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jaka udana randka! Pięknie im w czerwonej chustce, szczególnie na tle jesiennych liści:loveu: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 czerwony i różowy to nijak do siebie pasuje :evil_lol: Gutek, coś Ci się sierść skręciła :cool3: Pańcia nie dba? :cool3: :p Quote
sota36 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 panienkabubu napisał(a):czerwony i różowy to nijak do siebie pasuje :evil_lol: Gutek, coś Ci się sierść skręciła :cool3: Pańcia nie dba? :cool3: :p SIE NIE ZNASZ cIOTKA I ZRZEDZISZ! tO NAJNOWSZY FRYZ A'LA SHAKIRA!!!! Quote
panienkabubu Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 sota36 napisał(a):SIE NIE ZNASZ cIOTKA I ZRZEDZISZ! tO NAJNOWSZY FRYZ A'LA SHAKIRA!!!! Ale dlaczego Gutek (chłopiec) czesze się jak Shakira (baba)?? :p Czyżby Gutek miał problemy z rozpoznaniem swojej płci? :evil_lol: Quote
natija Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witam zdjecia naprawde super,ale ten Gutek to maszczescie,ze znalazl taka Zuzie,a Agencik dalej sam....:( Quote
despera Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00763.jpg Para Roku:loveu: Albo i Stulecia:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 doberek sisterko !!!!!!!!!!!1wiysz co wygromy w totka i przepuszczymy calo kasiora na *******y heheeheh co dopiyro bydzie jazda;-) Quote
eria Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Selenne napisał(a):Śliczności XD Selenne poczytaj regulamin, masz za duży podpis i ruchomy avatar !! Quote
Recommended Posts