Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa - terenoznawczy i geologa.
Wczoraj bylem na dnie morza!!! Te moze bylo tam kiedys, kiedys, dawno temu. Widzialm odciski skalne muszelek, mulozerow ( wyjatkowe paskudztwo) i takich tam, co nazwy nie pamietam. Kopalem rudy srebra. Ale przede wszystkim biegalem, biegalem i biegalem jak ten "gupi".

I bylo troche pod gorke.

Tylko Mója sie ociagala i zawsze na tylach byla!
No chodz!

Musialem sobie radzic sam! Dlatego Móje stwierdzili, ze jak juz jezdem taki samodzielny i dzielny ( hihihi, ale zmyla), to dostane sprawnosc "Sobieradka".
No i sam znalazlem zrodelko! Bo ja innej wody nie pije...

No koniec ( duuuuzo fot nie wyszlo... :crazyeye:) spotkalem malutka moja kolezanke. Nie pamietam, jak sie nazywa.

Od razu witac i bawic sie chciala, ale Móje sie bali, bo ona malutka i narazie nie chodzi w mojej wadze, ale poczekamy!
Niech dziewczyna rosnie zdrowo!

Posted

Jakie wieści z morskiego spaceru :cool3: no no no.Gutek uczony się robi i na mądrość swoją panienki zarywa :eviltong:
A mala sliczniusia :loveu: taka rozkocha:loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
Nie!Aniu - to slodka Maxi - kundelek! Ale urocza!!!

No i po cus wypaplała :evil_lol: trza bylo pedziec ze to wnuczka:evil_lol: po Zuzi i Gutku :evil_lol: eehehheehehehehheheheheheheheheheheheheh
witanko sisterko :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - ostatni podmuch wakacji - jesien za pasem ;(... a mnie jest szkoda lata... Czyli psia nostalgia.
Ciociu Alutko- no niestety, ale dojedziemy. wycalujemy i wymiziamy!!!!
No i tak koniec! Koniec moich trzecich wakacji, jesien sie juz zaczyna... Znow bedzie bloto, wiatr, kaluze, a potem - hyc do wanny!
Poszlismy na dzialke - zeby zobaczyc, jak tam lato minelo.
Wszystko ok, wiec poganialem i pobawilem sie zdziebeczko.

Przede wszystkim - PILKA!!! To jest to! Jak poznajecie, to jest od Cioci Agi!

I jest tez swinka - od Cioci Iny!
Tyle, ze nie zmiescila sie na fotce :(
Uwaga! Gonie za nia!!!

No i butelka !

Butelka to podstawa!!!!

No i mój Darek- rzucal tym wszystkim myslac, ze sie nie polapie, bo ja jezdem duuuuzy pies, o malym rozumku, ale ogromnym serduchu! I tu zmyla! Nabrac sie nie dalem!
No i zaczela sie jesien - nie ta w kalendzarzu, nie! Jeszcze niby lato. Ale powiem Wam- w piatek przyjedzie do nas Ciocia Kasia!!!! Ona mnie 3 lata nie widziala! Ze taki uroslem! Wtedy kiedy mneiwidziala pierwszy i ostatni jak narazie raz, to wazylem 15 kilo! A teraz - 41!!!!! Ciekawe, co powie???? Ja jej chyba nie bardzo pamietam, ale wiem- zefajna z niej babka! Ach- zeby juz tenpiatek byl! Zeby juz przyleciala!!! Mam ja odebrac z Krakowa!!!!