eria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 no proszę , Gut prawdziwy facet - motoryzacją się interesuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Eria, o tym samym pomyślałam:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hello!!!!!!!!!!! ale bryka;-) moze w kocu te nasze psie dzieciory same se bydom na randewu jezdziły ;-) pozdrowionkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Quote
Monia70 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No ładnie, ładnie... pan Pies ma swoje własne, pruwatne auto:razz: Szybko sie jakos dorobił yhmmmm:cool1: :-o Gdzie by tu napsiać o lewych interesach:cool3: Quote
Dobcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jakie ładne autko, Gucio ma gust!!! I do tego czerwone!!!:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 kaj som foty ze szpacyru????????? czekom i czekommmmmmmm!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Z pamietnika Pana Psa - terenoznawczy i geologa. Wczoraj bylem na dnie morza!!! Te moze bylo tam kiedys, kiedys, dawno temu. Widzialm odciski skalne muszelek, mulozerow ( wyjatkowe paskudztwo) i takich tam, co nazwy nie pamietam. Kopalem rudy srebra. Ale przede wszystkim biegalem, biegalem i biegalem jak ten "gupi". I bylo troche pod gorke. Tylko Mója sie ociagala i zawsze na tylach byla! No chodz! Musialem sobie radzic sam! Dlatego Móje stwierdzili, ze jak juz jezdem taki samodzielny i dzielny ( hihihi, ale zmyla), to dostane sprawnosc "Sobieradka". No i sam znalazlem zrodelko! Bo ja innej wody nie pije... No koniec ( duuuuzo fot nie wyszlo... :crazyeye:) spotkalem malutka moja kolezanke. Nie pamietam, jak sie nazywa. Od razu witac i bawic sie chciala, ale Móje sie bali, bo ona malutka i narazie nie chodzi w mojej wadze, ale poczekamy! Niech dziewczyna rosnie zdrowo! Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 rany a coz to za szlicznotkaaaaaaaaaa ??????????? taka rozkokocona heeeeee.............. dziendoberek!!!!!!!!!!! Quote
Monia70 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jakie wieści z morskiego spaceru :cool3: no no no.Gutek uczony się robi i na mądrość swoją panienki zarywa :eviltong: A mala sliczniusia :loveu: taka rozkocha:loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witanko pracusiu :multi: ale Gutek będzie miał fajną kumpelke do zabawy ;) Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jakie fajne fotki:loveu: No proszę, wycieczka nad morze tak daleko od Bałtyku:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 to słodkie maleństwo to briardziątko jest ?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nie!Aniu - to slodka Maxi - kundelek! Ale urocza!!! Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :multi::multi::multi:witanko Jolu i Gutku ...już jestem w domeczku :p Quote
zuzolandia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 sota36 napisał(a):Nie!Aniu - to slodka Maxi - kundelek! Ale urocza!!! No i po cus wypaplała :evil_lol: trza bylo pedziec ze to wnuczka:evil_lol: po Zuzi i Gutku :evil_lol: eehehheehehehehheheheheheheheheheheheheh witanko sisterko :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Doberek Joluśku.... minęły wakacje a ty nie dojechałas ....:cool1: Quote
sota36 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Z pamietnika Pana Psa - ostatni podmuch wakacji - jesien za pasem ;(... a mnie jest szkoda lata... Czyli psia nostalgia. Ciociu Alutko- no niestety, ale dojedziemy. wycalujemy i wymiziamy!!!! No i tak koniec! Koniec moich trzecich wakacji, jesien sie juz zaczyna... Znow bedzie bloto, wiatr, kaluze, a potem - hyc do wanny! Poszlismy na dzialke - zeby zobaczyc, jak tam lato minelo. Wszystko ok, wiec poganialem i pobawilem sie zdziebeczko. Przede wszystkim - PILKA!!! To jest to! Jak poznajecie, to jest od Cioci Agi! I jest tez swinka - od Cioci Iny! Tyle, ze nie zmiescila sie na fotce :( Uwaga! Gonie za nia!!! No i butelka ! Butelka to podstawa!!!! No i mój Darek- rzucal tym wszystkim myslac, ze sie nie polapie, bo ja jezdem duuuuzy pies, o malym rozumku, ale ogromnym serduchu! I tu zmyla! Nabrac sie nie dalem! No i zaczela sie jesien - nie ta w kalendzarzu, nie! Jeszcze niby lato. Ale powiem Wam- w piatek przyjedzie do nas Ciocia Kasia!!!! Ona mnie 3 lata nie widziala! Ze taki uroslem! Wtedy kiedy mneiwidziala pierwszy i ostatni jak narazie raz, to wazylem 15 kilo! A teraz - 41!!!!! Ciekawe, co powie???? Ja jej chyba nie bardzo pamietam, ale wiem- zefajna z niej babka! Ach- zeby juz tenpiatek byl! Zeby juz przyleciala!!! Mam ja odebrac z Krakowa!!!! Quote
eria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00616.jpg morda cudna:loveu: :loveu: a jak on już obrasta !! :multi: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='eria']http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00616.jpg morda cudna:loveu: :loveu: a jak on już obrasta !! :multi: :loveu: :loveu: Ania - ty jestes mila i "fandzolisz", czy serio???? Quote
eria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no serio!!! widać że już coraz bardziej ciciaty!! jeszcze troszkę i będzie jak przed fryzjerem :multi: :multi: Quote
gosikf & dogs Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ale fotki trafiłam:D super fotki, piękny Agacik Quote
despera Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gucio-cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ;)tak Ania ma rację ....z tym ciciatym u Gutka :p Quote
Recommended Posts