despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pewnie, że zaczepiały, taki przystojniak:loveu: Żałuję, Gutku, oj żałuję:shake: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nooooo Zuzol jak obejrzała te foty to sie pochorowała ;-) z wrazenia dostałą inno odmiana globusa;-) i musiałch z nia co 2 godziny na podworko wychodzic ;-) .......echhhh......i po co jej te zdjeci9a pokazywałam no po co ????? A tak wogoleeeeee to fajneeeee fotki z jeszcze fajniejszego spotkanka !!! dziendoberek ;-) Quote
sota36 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Z pamietnika Pana Psa - Dzien Higieny! Ło Matyldo! Wczoraj przyszly - nowe! Jedna taka srebrna, a wlasciwie srebrny, a druga to taka z iglami ( Zuzia tez taka dostanie!). No i zaczelo sie "probowanie" - czyli co tygodniowy Dzien Czesania! Niby mi sie nie kcialo... i tak zleniwilem sie dziebeczko... Potem lapki - jej ale mam puchate i bez dredow!! Ja to jezdem "miszcz"! Potem lebek... A wszystko takim pachniącym popsikane!!! I taki jezdem przystojniacha bezdredowiec! Nie szczekne - grzebie i szczota - fajna - ci Moi to sie szarpneli - no, no, no!!! Coz... "kochaj, kupuj i ...plac"! Quote
eria Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00370.jpg na tej focie to tylko miziać!!!!!! jaki on tu jest boski, nieskazitelnie wyczesany :loveu: mięciutki taki,że aż się dotknąć chce tego futerka cudnego:loveu: Quote
sota36 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Ania! On nie jest mieciutki! On jest taki jaki powinien byc - wlos ma juz kozi!!! Quote
eria Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 wiem wiem, ale wygląda taki wyczesany i mięciutki :loveu: :loveu: normalniem siem zakochała! kurde tyż chca mieć co czesać :evil_lol: :evil_lol: może by tak kiedy czarnego briarda:cool3: eh życia mi braknie na te wszystkie psy cobym chciała mieć! Quote
despera Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Jaki piękny Gutek:loveu: Wyczesany po prostu:loveu::evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Gucio wygląda jak prosto od fryzjera!:cool3: Piękności:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nooooo Gutol normalnie pierwsza klasa ;-) widze ze oprzyrzadowanie zdało egzamin;-) slicznie wyglada ........kurde moze tez ciachne Zuzola ????;-)odrosnie jej taki piekny włossssss ;-) hehehhhe Quote
sota36 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 zuzolandia napisał(a):Nooooo Gutol normalnie pierwsza klasa ;-) widze ze oprzyrzadowanie zdało egzamin;-) slicznie wyglada ........kurde moze tez ciachne Zuzola ????;-)odrosnie jej taki piekny włossssss ;-) hehehhhe Ina - problem w tym, ze Gut nie zostal ciachniety! hihihi Quote
panienkabubu Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Poważne pytanie: psikasz lakierem do włosów, żeby po otrzepaniu znowu się nie pokręciły i nie posklejały?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No dyc wiym ze nie zostoł ciachniety;-) uogolniam;-) hheheheheh No przeca ze psiko lakierem ;-) specjany taki CONTROL sie nazywo ;-) ehehehhheeheheheheh Quote
KaRa_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Fajne że wpadłaś do nas na zlot;) Agat śliczny i jak podrywał Gingerke ładnie:cool3: Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 panienkabubu napisał(a):Poważne pytanie: psikasz lakierem do włosów, żeby po otrzepaniu znowu się nie pokręciły i nie posklejały?:evil_lol: zuzolandia napisał(a):No dyc wiym ze nie zostoł ciachniety;-) uogolniam;-) hheheheheh No przeca ze psiko lakierem ;-) specjany taki CONTROL sie nazywo ;-) ehehehhheehehehehehtaaa - psikam i to ile, tyle ze wlasne i Zuzola tez . Bo nie wiem jak Iny, ale moje sie skrecaja. KaRa_TC napisał(a):Fajne że wpadłaś do nas na zlot;) Agat śliczny i jak podrywał Gingerke ładnie:cool3: -dzieki za odwiedziny - mnie urzekl Duke! Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 6.28 ....na DOGO.......Joluchna...........;) doberek :p Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Z pamietnika Pana Psa - polowanie na foke! No i mam ja na karku! przywiezli "to" - takie male, puchate, niebieskie i w ...CIAPKI! Geba jej sie smieje caly czas - co mnie wnerwia! J Ja jej pokaze, kto tu rzadzi! Oto ona- oj - ciezko bedzie miala ze mna, ciezko! Trzeba sie cholery pozbyc! Na futerko! Delikatnie,co by nie naruszyc! Jola bedzie miala "sadzidziczki" - czyli t, co na raczki sie naklada w czasie zimy ( ponoc tak rekawiczki nazwywala...) I ta zadowolona geba! ja ja pogryzam... lapa traktuje... a ta - kretynka - uhahana! Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Cd. Obgryze jej to co z tylu wystaje! Jeny - to nie lapy! Tylko takie plaskate!!! Albo ja cala zezre! A ta - ni pisnie!!! Wiem! Morda nakryje - moze zdechnie! Leb odgryze! No kurcze pieczone i inny drob( czy. 'kaczki") - zyje! No jak nie mozesz pokonac wroga, to go pokochaj! Ale walnalem moralem! Coz - trzeba sie z nia zaprzyjaznic! Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Gutek .....JA też mam foczkę ...one sa nie do pokonania :razz: OZZY Quote
despera Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O matko, a mówią że bullowate to mordercy... Nie bullowate tylko briardowate:evil_lol: Piękna ta bestia:loveu: Quote
Dobcia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ależ ten nasz Gutek wypieścił nowego przyjaciela! Poobracał, wylizał, podłogę pokazał... prawdziwy pan domu:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A skud Gutol mo tako fajnoooo foczka ???????? witanko i przytulanko sisterko;-) Quote
agaciaaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy ;) Biedna foczka, została poddana ciężkiej próbie, ale nie dała sie!!! Quote
zuzolandia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nooooo moje to sie pieronsko kryncom;-) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :hand: witojcie Gutkowe cuzamen do kupy ;) Quote
Monia70 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nic tu jeszcze nie pisałam, ale od dawna jestem.Z buzia pełna usmiechu zawsze czytam o wyczynach Gutka :evil_lol: Jolu, Ty to masz pisane :eviltong: Quote
Recommended Posts