despera Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witaj Gutku:) Nareszcie fotki:multi: Piękny Gucio z kwiatkami:loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00296.jpg o matko, to się nazywa kijek:evil_lol: Pozdrawiamy!! Quote
sota36 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Z pamietnika Pana Psa wiesniackie wakacje, cz. 2. Musialem te moja tesknote za Zuzia jakos zamordowac ( aaa! Nie tylko tesknote mordowalismy! Jeszcze myszy tez!) Ale przede wszytkim to sie zanudzalem! Za Zuzanka! No zakrecila mnie ta malpa i tyle! Zabojalem sie na amen. I na koniec moj szeksowny tyleczek! Quote
sota36 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 despera napisał(a):Witaj Gutku:) Nareszcie fotki:multi: Piękny Gucio z kwiatkami:loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00296.jpg o matko, to się nazywa kijek:evil_lol: Pozdrawiamy!! Ciociu - ja to w ogole jestem piykny!!!! I jaki kochany!!! Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00245.jpg piękna ta fota :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 I nie zapominaj o szeksownym tyłeczku:loveu::evil_lol: Pancia wymiziaj Gucia:loveu: Quote
sota36 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 eria napisał(a):http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00245.jpg piękna ta fota :loveu: :loveu: :loveu: Nooo, wiedzialsm, ze Ci sie spodoba!!! Pupcia tez wymiziana!!! Quote
zuzolandia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 noooooooooooooooo zuzola jest pod wrazeniemmmmmmmmmmmmmm!!!!!! pikne te wiesniackie wakacjeeeee pikneeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Teklunia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dzień dobry Guciu, mój lśniący kudłaty ideale psa :buzi: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Gucio malutki, to i malutki patyczek sobie znalazł:lol: Ale tyłeczek ahh:loveu: No oczywiście z przodu też jest śliczny! Quote
sota36 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Z pamietnika Pana Psa - Ona szyje, ja pruje i z tego sie utrzymuje! p.s. Z pamietnika pana Psa - krawca i killera! Hmmmm jakby Wam to tu opowiedziec, zeby nie bylo zbyt krwisto???:???: No, ja wiem, ze jestem agresywny ( po tatusiu) - wy to juz wiecie, bo szczekam i szczekam o tym, ale dzis ZNOW ZROBILEM TE... NO... - HARAKIRI, CZY JAK MU TAM??? Przynioslem pilke i to ona byla ofiara! Widzicie te 'swiete" oczka! Aleto ZMYLA!!! Zaczelo sie!MORDOWANIE! Hm - w koncu dzis "13" i to ona ma pecha! Wyciaglem wnetrznosci, czyli bebechy!!! Powolutku, starannie! Nic nie moglo sie zmarnowac! Powolutku, zeby bylo dramatyczniej docisnalem lapa!!! Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :shake:to te piłki takie nietrwałe są...Clockwork dostał od cioteczki Alicji taka samą i doopa ...15 minut i po zabawie ...a sprzatania...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00332-1.jpg Quote
sota36 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 cd. Ani zipala cholera! No i umarla zakatowana! A ja - smialem sie i szczekalem!!! I zeby mnie nie zamkneli we wiezniu - udawalem snietego, albo swietego??? Juz sam nie wiem??? Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hehehe ale go poniosło!!! Nawet w takim pozornie niewinnym piesiu tkwi instynkt mordercy:evil_lol: Quote
DużyCP Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kapis tak wybebeszał poduszkę (metodycznie raz za razem po paseczku). potem się ją nadziewało i zabawa dalej trwała. pozdrowienia z Gdyni Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 oo widzę że już zaczyna się spinac spineczką kukuryka :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nooo łobrosto Gutol ze hej;-) .....a poza tym to jaki un morderca ....borok głodny ...mysloł ze w srodku cosik do zjedzenia bydzie i wybebeszył piłecka;-) Wypier sie te lacie bo czorne eheheheheheheheheheheehehehehehehehh;-) Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 cześć Gutkowie!! widzę że się Jola czaisz na dogo a fot nie wklejasz :evil_lol: :mad: Quote
despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jaki groźny Gutek, strach się bać:evil_lol::loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00336.jpg boska paszcza:loveu: Quote
LAZY Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wakacje to się tobie Guciu udaly w tym roku (oczywiście zanotowałam, ze to nie koniec!). Widzę, że zamiłowanie do niszczenia wszystkiego co ma w środku "flaczki" podobnie jak u mnie...Hahaha...dobrze, ze to Pancia sprząta, bo roboty po takmi "Idowym rozporuwaczu" jak ja jest mnóstwo. Pozdrawiam serdecznie Ida!:lol: Quote
sota36 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Z pamietnika Pana Psa - sfffiatowca! No Kochani - ja to jezdem ten co obiega swiat , czyli obiezyciel, albo obielapiec, albo czterolapiec. Wczoraj bylem u Ciociu Alutki w Zielonej, tak, tak - w Atosowej Zielonej. Oto ona Dzis jako zem jest dog i maniak ( to o Mójach) zaliczylem ZLOT! Miala jechac z nami moja dziewczyna, ale wymiekla - i dobrze! Bo tam takie fajne panienki byly! W tym Morsku! Ten rudizelec mnie urzekl! Ale fajna sunia! A ten na pierwszym planie to moj konkurent - Czips. A to pani tej sunieczki. Graja z nas niezlabyla! Szalelismy po trawie i nawet sie grzecznie zachowywalem. Quote
sota36 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Cd. pamietnika Pana Psa sfffiatowca. Ten maly - Duke - ukradl mi patyczek, no to jak bylo za duzo, to go odgonilem. Potem bidulkowi tak cchicalo sie pic ( a miska MOJA!!!), ze az musial sie polozyc. No ja se mysle, z ejakas "reanime" trzeba moze??? Ale nie - twarda sztuka! I byla moja "inksza" ciocia - Aga! Fajnie bylo! A Zuzanka - klipa - nie pojechala? Pewno globus ja dopadl! Quote
despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Morsko! Ja tez chciałam jechać, ale mnie nie puścili:placz: Wesoło musiało być:loveu: Gutek, czyżbyś zdradzał Zuzę?:razz: Quote
sota36 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Eeee tam - Zuzie i tak kocham, ale... Zaluj! Zaluj, zeCie nie puscili! Oj Ciotka, Ciotka... Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ale bym chciała też na ten zlot :roll: ale kaj tam z dwoma kudłatymi, w tym jednym agresywnym (może też po tatusiu?:evil_lol: ) oo widzę tam znajomą twarz Pati Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gucio wierny pies! Ale te panienki tak go zaczepiały...:cool3: Quote
Recommended Posts