Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
Nie zajezdza bo proszona nie była na salony Benowe ;-) heheheeh
witanko kochani ;-) ...no i fajno pogoda nom cylła hehe oby jutro yz tak bylo;-) buzioleeeee

pisemnie trzeba? :evil_lol:

Pogoda sliiiiiiiiiczna, moze z psami sie wybiore tez :cool3: aż zajde do tej rudy slaskiej, zeby chociaz jedno zdjecie wspolne miec! ;) albo do Chorzowa do Gutka!

Posted

panienkabubu napisał(a):
pisemnie trzeba? :evil_lol:

Pogoda sliiiiiiiiiczna, moze z psami sie wybiore tez :cool3: aż zajde do tej rudy slaskiej, zeby chociaz jedno zdjecie wspolne miec! ;) albo do Chorzowa do Gutka!
Dzis mozna uderzyc na Rude! Bo i tambeda hasac i Zuzolka i Gut!

Posted

Z pamietnika Pana Psa i ...pustynna burza.
No bylem! Wrocilem dzis! To znaczy po polnocy, z leksza kontuzjowany!!!
Nie, nie , nie nie zeby jakas szczekaczka i darcie kudlow z moja Pania, nie! Tylko szal briardzich cial!
Ale po kolei. No wiec przyjechalem do Zuzanki.

Najpierw to tak spokojnie - te zas focily - grrrrr

Po sesji - jak ja nie lubie tego - zaczelo sie! Strach sie bac!!! Szal! Szal briadzich cial, czyli wariacje na prawie 80 kilo zywej wagi!

Ja te dwa "gupole"

I po gorce!

I z gorki na pazurki!

Posted

Z pamietnika Pana Psa - cz.2 - akcjia "Pustynna Burza"
ja wam szczekne - doslownie 'na pazurki".

Na leb! Na szyje! A co? raz sie zyje!

Tak wygaldalismy przez "akcja". Czyli PORZADNIE i czysto.

Po "akcji" - fot nie ma! Nie warto bylo nas ogladac, a Nasze zalamywaly rece.
trza sie bylo z leksza agarnac, czyli powytrzepytac, powyciagac z klakow to i owo.

Czy Jola zrobila mi "przeglad techniczny". I co sie wydalo - odnioslem w tym szalnestwie rany!

Nie zebym byl histeryk, chlop jestem - trzeba byc twardym, a nie mietkim, ale krwiawie!!! I wcale nie mam blekitnej krwi! Tylko czerwona, ale mnie to wisi, bo i tak dalton jestem!

Posted

Z pamietnika Pana Psa, cz. 3 ( i ostatnia) - akcja "Pustynna Burza"
O taki kontuzjowany jezdem - zalujcie mnie!!!
Na lape patrzec mi! N alape!!! A nie ..tam...

Ale ochote do zabawy - mam. Postekam troche - wezme Mójów na litosc,moze mi sie to oplaci???

Szczekane, ze te foty z "akcji" robila Ciocia Ina, bo nam bakterie padly w aparacie.

Posted

Z pamietnika psa kontuzjowanego portreciarza:)
No tak! Lapa boli, ropieje,a jutro wyjazd! Ja nie wiem, mam nadzieje, ze bedzie ok - bo inaczej to z Mója bede wracac do domu. juz dzwonila do Wujka Tomka ( kocham Cie Wujku, za to co Joli powiedziales!)i pytala co i jak - histeryca!!!
A ze jestem z leksza unieruchomiony, to dzis byl Dzien Portreciarza! Caly czs mi w gebe cykala!

i po jakie licho?

A z tej strony, a to z drugiej!

A jak leze, jak gryze!

A to jak sie smieje! Luuudzie - wezcie mi Ja!!!

Posted

Z pamietnika psa kontuzjowanego portreciarza, c.2.
No i dalej cyk i cyk! Jeny - pogryze!!!
Swinksa fota, nie??

O! Tu widac jaki biedny jestem! Tu widac moja kontuzje ( przypatrzcie sie dobrze i ZALUJCIE!!)

Ja mam do NIej cierpliwosc, bo Ona nie jest taka zla... Nie! Wiec pyska tak czy siak mi sie smiala!

Posted

List od Gucia do Cioci Despera - Ciooociu!!! Ja to tylko tak z tymi fotami... taka sciema! Nie mam wyjscia, oj nie mam.Choc jutro wyjezdzam znow na wakacje i pewno zatesknicie za malym ( hihihi 41. kilogramowym) kudlatym potffforem!

Posted

Guciu, pewnie że będziemy tęsknić:placz: Też mam takiego małego potworka z rozciętą łapką, ale on nie jest taki kudłaty;) Miłego wyjazdu i owocnego focenia:multi:

Posted

Dobry dobry ;-) jak donosza wiesniackie wiesci z Gutolowa łapeczka juz oki ;-) goi sie goi ale jakby co to macie dalej załowac !!!!! psiok szaleje a pancia z lenistwa odlezyn dostaje ehehheh ;-) i pozdrowionka dla WSZYSTKICH przesyła !!!!!!!!!

Posted

Z najnowszych Julianowskich wiesci ....GUTOL ZDROWY !!! NIE KULEJE !!! cudowne ozdrowienie nastapiło dzieki kosiarkoterapii ;-) KUPENSZOŁY tyz mo wzorcowe ;-) wracaja w sobota !!!! NARESZCIE !!!!
jOLCIA NA TYM ODLUDZIU ODKRYŁA W SOBIE KILERSKIE POWOŁANIE !!!Morduje ile wlezie dzisiaj znowu pusciła smsaka ze bedzie RZEZ NIEWINIATEK !!!!
Normalnie strach sie bac co bedzie jak wroci ;-) na kilerski odwyk trza bydzie ja wysłąc !!!!! nio to tyle .....
acha ....ciałko ma zbrązowiałe ;-) heheheheheheh

Posted

[quote name='zuzolandia']Z najnowszych Julianowskich wiesci ....GUTOL ZDROWY !!! NIE KULEJE !!! cudowne ozdrowienie nastapiło dzieki kosiarkoterapii ;-) KUPENSZOŁY tyz mo wzorcowe ;-) wracaja w sobota !!!! NARESZCIE !!!!
jOLCIA NA TYM ODLUDZIU ODKRYŁA W SOBIE KILERSKIE POWOŁANIE !!!Morduje ile wlezie dzisiaj znowu pusciła smsaka ze bedzie RZEZ NIEWINIATEK !!!!
Normalnie strach sie bac co bedzie jak wroci ;-) na kilerski odwyk trza bydzie ja wysłąc !!!!! nio to tyle .....
acha ....ciałko ma zbrązowiałe ;-) heheheheheheh
1.kogo morduje Jola?
2.czyje ciałko zbrązowiało
3. wow .....to okrzyk na wagę Gutka
4.POZDRÓWKA

Posted

Z pamietnika Pana Psa - totalne wiesniactwo!
Wrocilem! Ale jeszczepojade! Nie myslecie sobie, ze to juz koniec wakacjów! Nie! Mam nadzieej,. ze moja Zuzanka tez wkoncu do mnie przyjedzie i powalesamy sie po moich arach.
Moja Zuzankatez sie skaleczyla. Ja rozumiee, rozumie w mej kudlatej lepetynce, ze jak ja, to i Ona, ale Zuziu - nie wolno! Po co takie poswiecenie?! A ze jestem daleko i nie moge cie pocieszyc - o masz! Romantycznego Gucia! p.s. dalem na briardy, niech zazdraszczaja!

To dla Ciebie te kffffiatki!

Wiem tez, ze lapka Ci sie szybko wyleczyla. To super! Ja troche dluzej musialem kulec i lazic w tej obrzydliweej skarpetce, ale teraz to juz ok. Od wtorku moglem szalec! Z butelka! Ale ja nie pijus jakis to po wodzie moralnej, albo mineralnej??/ Tak jakos..

Z badolami - wybralem se taki maciupenki!

O! taki malutki!