zuzolandia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie zajezdza bo proszona nie była na salony Benowe ;-) heheheeh witanko kochani ;-) ...no i fajno pogoda nom cylła hehe oby jutro yz tak bylo;-) buzioleeeee Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 zuzolandia napisał(a):Nie zajezdza bo proszona nie była na salony Benowe ;-) heheheeh witanko kochani ;-) ...no i fajno pogoda nom cylła hehe oby jutro yz tak bylo;-) buzioleeeee pisemnie trzeba? :evil_lol: Pogoda sliiiiiiiiiczna, moze z psami sie wybiore tez :cool3: aż zajde do tej rudy slaskiej, zeby chociaz jedno zdjecie wspolne miec! ;) albo do Chorzowa do Gutka! Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 panienkabubu napisał(a):pisemnie trzeba? :evil_lol: Pogoda sliiiiiiiiiczna, moze z psami sie wybiore tez :cool3: aż zajde do tej rudy slaskiej, zeby chociaz jedno zdjecie wspolne miec! ;) albo do Chorzowa do Gutka!Dzis mozna uderzyc na Rude! Bo i tambeda hasac i Zuzolka i Gut! Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://img514.imageshack.us/img514/3353/dsc00107rw3.jpg piekne swinskie zdjecie :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Z pamietnika Pana Psa i ...pustynna burza. No bylem! Wrocilem dzis! To znaczy po polnocy, z leksza kontuzjowany!!! Nie, nie , nie nie zeby jakas szczekaczka i darcie kudlow z moja Pania, nie! Tylko szal briardzich cial! Ale po kolei. No wiec przyjechalem do Zuzanki. Najpierw to tak spokojnie - te zas focily - grrrrr Po sesji - jak ja nie lubie tego - zaczelo sie! Strach sie bac!!! Szal! Szal briadzich cial, czyli wariacje na prawie 80 kilo zywej wagi! Ja te dwa "gupole" I po gorce! I z gorki na pazurki! Quote
eria Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/0208.07012.jpg Gutkowa łopata zwala z nóg :cool3: ale cudnie razem wyglądają:loveu: Quote
sota36 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Z pamietnika Pana Psa - cz.2 - akcjia "Pustynna Burza" ja wam szczekne - doslownie 'na pazurki". Na leb! Na szyje! A co? raz sie zyje! Tak wygaldalismy przez "akcja". Czyli PORZADNIE i czysto. Po "akcji" - fot nie ma! Nie warto bylo nas ogladac, a Nasze zalamywaly rece. trza sie bylo z leksza agarnac, czyli powytrzepytac, powyciagac z klakow to i owo. Czy Jola zrobila mi "przeglad techniczny". I co sie wydalo - odnioslem w tym szalnestwie rany! Nie zebym byl histeryk, chlop jestem - trzeba byc twardym, a nie mietkim, ale krwiawie!!! I wcale nie mam blekitnej krwi! Tylko czerwona, ale mnie to wisi, bo i tak dalton jestem! Quote
sota36 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Z pamietnika Pana Psa, cz. 3 ( i ostatnia) - akcja "Pustynna Burza" O taki kontuzjowany jezdem - zalujcie mnie!!! Na lape patrzec mi! N alape!!! A nie ..tam... Ale ochote do zabawy - mam. Postekam troche - wezme Mójów na litosc,moze mi sie to oplaci??? Szczekane, ze te foty z "akcji" robila Ciocia Ina, bo nam bakterie padly w aparacie. Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ile ślicznych fotek:multi: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/0208.07012.jpg pasują do siebie:loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/0208.07043.jpg świetna fotka:evil_lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/0208.07047-1.jpg to spojrzenie spod grzyweczki:loveu: Gutku Zuza na pewno nie zdradzi takiego przystojniaka:cool1: Quote
Dobcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Biedny kontuzjowany pies... ale dzielnie się trzyma:lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00165.jpg Ślicznie razem wygladają, ale jak dla mnie do rożróznienia są tylko dzięki Guciowemu jęzorkowi:lol: Quote
sota36 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Z pamietnika psa kontuzjowanego portreciarza:) No tak! Lapa boli, ropieje,a jutro wyjazd! Ja nie wiem, mam nadzieje, ze bedzie ok - bo inaczej to z Mója bede wracac do domu. juz dzwonila do Wujka Tomka ( kocham Cie Wujku, za to co Joli powiedziales!)i pytala co i jak - histeryca!!! A ze jestem z leksza unieruchomiony, to dzis byl Dzien Portreciarza! Caly czs mi w gebe cykala! i po jakie licho? A z tej strony, a to z drugiej! A jak leze, jak gryze! A to jak sie smieje! Luuudzie - wezcie mi Ja!!! Quote
sota36 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Z pamietnika psa kontuzjowanego portreciarza, c.2. No i dalej cyk i cyk! Jeny - pogryze!!! Swinksa fota, nie?? O! Tu widac jaki biedny jestem! Tu widac moja kontuzje ( przypatrzcie sie dobrze i ZALUJCIE!!) Ja mam do NIej cierpliwosc, bo Ona nie jest taka zla... Nie! Wiec pyska tak czy siak mi sie smiala! Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ile kudłatych fotek:multi: Guciu nie denerwuj się na pancię bo w końcu przestanie pstrykać te fotki i twoje dogowielbicielki ucierpią:flaming: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00175.jpg jaki przystojniak:loveu: Quote
sota36 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 List od Gucia do Cioci Despera - Ciooociu!!! Ja to tylko tak z tymi fotami... taka sciema! Nie mam wyjscia, oj nie mam.Choc jutro wyjezdzam znow na wakacje i pewno zatesknicie za malym ( hihihi 41. kilogramowym) kudlatym potffforem! Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 On ma plamkę na języczku!?:lol: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00231.jpg jaka radosna świnka... tylko jej pozazdrościć miejsca w takiej paszczy:evil_lol: Miłych wakacji!!! Pamiętajcie o nas i przywieście znów mnóstwo foci!!!!;) Quote
eria Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00231.jpg rozbrajająca fota!!!!!! a jeśli chodzi o łapkę -do wesela(z Zuzanką:cool3: ) się zagoi :cool3: Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Guciu, pewnie że będziemy tęsknić:placz: Też mam takiego małego potworka z rozciętą łapką, ale on nie jest taki kudłaty;) Miłego wyjazdu i owocnego focenia:multi: Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dobry dobry ;-) jak donosza wiesniackie wiesci z Gutolowa łapeczka juz oki ;-) goi sie goi ale jakby co to macie dalej załowac !!!!! psiok szaleje a pancia z lenistwa odlezyn dostaje ehehheh ;-) i pozdrowionka dla WSZYSTKICH przesyła !!!!!!!!! Quote
despera Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzień dobry:multi: Wiadomo, że piesek biedny, łapeczka goi sie powoli...;) Mizianko dla rekonwalescenta i pozdrowionka dla rozleniwionej panci:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Z najnowszych Julianowskich wiesci ....GUTOL ZDROWY !!! NIE KULEJE !!! cudowne ozdrowienie nastapiło dzieki kosiarkoterapii ;-) KUPENSZOŁY tyz mo wzorcowe ;-) wracaja w sobota !!!! NARESZCIE !!!! jOLCIA NA TYM ODLUDZIU ODKRYŁA W SOBIE KILERSKIE POWOŁANIE !!!Morduje ile wlezie dzisiaj znowu pusciła smsaka ze bedzie RZEZ NIEWINIATEK !!!! Normalnie strach sie bac co bedzie jak wroci ;-) na kilerski odwyk trza bydzie ja wysłąc !!!!! nio to tyle ..... acha ....ciałko ma zbrązowiałe ;-) heheheheheheh Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dobrze że nie .... zwęglone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czekomy na foty!!:cool3: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='zuzolandia']Z najnowszych Julianowskich wiesci ....GUTOL ZDROWY !!! NIE KULEJE !!! cudowne ozdrowienie nastapiło dzieki kosiarkoterapii ;-) KUPENSZOŁY tyz mo wzorcowe ;-) wracaja w sobota !!!! NARESZCIE !!!! jOLCIA NA TYM ODLUDZIU ODKRYŁA W SOBIE KILERSKIE POWOŁANIE !!!Morduje ile wlezie dzisiaj znowu pusciła smsaka ze bedzie RZEZ NIEWINIATEK !!!! Normalnie strach sie bac co bedzie jak wroci ;-) na kilerski odwyk trza bydzie ja wysłąc !!!!! nio to tyle ..... acha ....ciałko ma zbrązowiałe ;-) heheheheheheh 1.kogo morduje Jola? 2.czyje ciałko zbrązowiało 3. wow .....to okrzyk na wagę Gutka 4.POZDRÓWKA Quote
zuzolandia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ponoc juz jestes;-) ale jo cie niy widza;-) ..zaloło chorzow czy co ??? Quote
sota36 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Z pamietnika Pana Psa - totalne wiesniactwo! Wrocilem! Ale jeszczepojade! Nie myslecie sobie, ze to juz koniec wakacjów! Nie! Mam nadzieej,. ze moja Zuzanka tez wkoncu do mnie przyjedzie i powalesamy sie po moich arach. Moja Zuzankatez sie skaleczyla. Ja rozumiee, rozumie w mej kudlatej lepetynce, ze jak ja, to i Ona, ale Zuziu - nie wolno! Po co takie poswiecenie?! A ze jestem daleko i nie moge cie pocieszyc - o masz! Romantycznego Gucia! p.s. dalem na briardy, niech zazdraszczaja! To dla Ciebie te kffffiatki! Wiem tez, ze lapka Ci sie szybko wyleczyla. To super! Ja troche dluzej musialem kulec i lazic w tej obrzydliweej skarpetce, ale teraz to juz ok. Od wtorku moglem szalec! Z butelka! Ale ja nie pijus jakis to po wodzie moralnej, albo mineralnej??/ Tak jakos.. Z badolami - wybralem se taki maciupenki! O! taki malutki! Quote
Recommended Posts