Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszliszmy na dzialke - byla sesja focenia, wszyscy (t. Moj TZ i ON< czyli Gutek) uhahani, tylko ja znow zdjec nie mam, bo ktos to focenia musial byc i teraz odwalam "czarna" robote, czyli umieszczanie co fajniejszych zdjec.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.
gdzies na tylach widac mojego Pana, potem pokaze sie w calej ...okazalosci :)

jest! jest! To On - moj kochany Pan - widac, ze mnie tez kocha, nie????

a tu jeszcze bardziej - dobrze, ze on tak sie nie slini, jak ja - hihihi

Posted

- i jeszcze pare zdjec - ale mi dobrze -

- to zdjecie lubi moja Jola, bo widac mi paszcze...

- a tu takie sobie, zebyscie przypomnieli sobie, ze jestem ladny, tzn. przystojny i umie tez byc NORMALNY, a nie tylko z ...(brzusiem) na wierzchu....

i na koniec przyznam sie do mojej slabosci i wielkiej milosci, oprocz Joli, Darka(musze o nich wspomniec, bo mnie przepedza, albo oddaja na salceson) , odkurzacza i kosiarki. Otoz KOCHAM BADOLE - male duze, rozne. Badol to jest badol!!!!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
To jest mysl!!! Tylko jak ta ruda malpe tego nauczyc - musze z nim porozmawiac po mesku.
eeee po męsku to darek może a ty co najwyżej z papugą :wink: :lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Sie czepia tej papugi i czepia, Ala - jak bedziesz taka rzepowata co sie czepia to kupie Ci , kupie Ci -tez papagaja
to już wstawiaj materac w komputerowym bo mnie Cezar z papagajem wygna z domu i przyjadę do Ciebie :evilbat:

Posted

Jak sie czuje Gucio? Hmmm- chyba niezle, choc lebkiem co jakis czas potrzasa, ale juz ne "capi" tak od ucholi, mimo ze dopiero 3 razy zakraplalismy mu uchole. Jestem pelna optymizmu - bedzie dobrze - zdjecia nowe wieczorkiem, to sama Alu zobaczysz, ze na chorego psa to nie wyglada, tym bardziej, ze badolem dal w leb Darkowi i to Darek on wyglada na bardziej poszkodowanego.

Posted

sota36 napisał(a):
Jak sie czuje Gucio? Hmmm- chyba niezle, choc lebkiem co jakis czas potrzasa, ale juz ne "capi" tak od ucholi, mimo ze dopiero 3 razy zakraplalismy mu uchole. Jestem pelna optymizmu - bedzie dobrze - zdjecia nowe wieczorkiem, to sama Alu zobaczysz, ze na chorego psa to nie wyglada, tym bardziej, ze badolem dal w leb Darkowi i to Darek on wyglada na bardziej poszkodowanego.
oj bidny Darek /żeby tylko ciebie nikt nie posądził o przemoc w rodzinie :lol: /

Posted

No i nie doczekałam wczoraj nowych fotek :evil: a tak długo siedziałam :x .
Jola jak Gutek po samotnym siedzeniu w domciu :-?
Ozzy czeka aż sie wszyscy poschodzimy i łazi raz za jednym raz za drugim , byle wszyscy byli razem/ teraz leży z Kubą na kanapie wtulony jak pluszaczek :lol: /

Posted

Jolu, gdzie sie zaszylas?
Strasznie sie obijacie z Gutkiem, jesli chodzi o wstawianie nowych fotek, a przeciez wakacje sie juz skonczyly :wink:
Nie chowaj swojego psa tylko dla siebie!!! :wink:

Posted

Teklunia napisał(a):
Strasznie sie obijacie z Gutkiem, jesli chodzi o wstawianie nowych fotek, a przeciez wakacje sie juz skonczyly :wink:

Jolcia wyskoczyła na weekend :wink: pewno po powrocie nas zarzuci foteczkami 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Teklunia napisał(a):

Jolcia wyskoczyła na weekend :wink: pewno po powrocie nas zarzuci foteczkami 8)

My także liczymy na mnówsto fotek po weekendowym wypadzie :)