sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Poszliszmy na dzialke - byla sesja focenia, wszyscy (t. Moj TZ i ON< czyli Gutek) uhahani, tylko ja znow zdjec nie mam, bo ktos to focenia musial byc i teraz odwalam "czarna" robote, czyli umieszczanie co fajniejszych zdjec. Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Cd. gdzies na tylach widac mojego Pana, potem pokaze sie w calej ...okazalosci :) jest! jest! To On - moj kochany Pan - widac, ze mnie tez kocha, nie???? a tu jeszcze bardziej - dobrze, ze on tak sie nie slini, jak ja - hihihi Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 - i jeszcze pare zdjec - ale mi dobrze - - to zdjecie lubi moja Jola, bo widac mi paszcze... - a tu takie sobie, zebyscie przypomnieli sobie, ze jestem ladny, tzn. przystojny i umie tez byc NORMALNY, a nie tylko z ...(brzusiem) na wierzchu.... i na koniec przyznam sie do mojej slabosci i wielkiej milosci, oprocz Joli, Darka(musze o nich wspomniec, bo mnie przepedza, albo oddaja na salceson) , odkurzacza i kosiarki. Otoz KOCHAM BADOLE - male duze, rozne. Badol to jest badol!!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 ocho Gutek będzie trenował skok o tyczce :o oby nam tylko gestu Kozakiewicza nie pokazał :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 To jest mysl!!! Tylko jak ta ruda malpe tego nauczyc - musze z nim porozmawiac po mesku. Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sota36 napisał(a):To jest mysl!!! Tylko jak ta ruda malpe tego nauczyc - musze z nim porozmawiac po mesku.eeee po męsku to darek może a ty co najwyżej z papugą :wink: :lol: Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Sie czepia tej papugi i czepia, Ala - jak bedziesz taka rzepowata co sie czepia to kupie Ci , kupie Ci -tez papagaja Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sota36 napisał(a):Sie czepia tej papugi i czepia, Ala - jak bedziesz taka rzepowata co sie czepia to kupie Ci , kupie Ci -tez papagajato już wstawiaj materac w komputerowym bo mnie Cezar z papagajem wygna z domu i przyjadę do Ciebie :evilbat: Quote
sota36 Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 No jeszcze czego! I pewnie na waleta, co???? Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sota36 napisał(a):No jeszcze czego! I pewnie na waleta, co????to wybieraj albo papug albo ja :evil: / co sie szczypiesz będą 2 kompy to się pogodzimy :lol: / Quote
Daga_i_Oskar Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sota36 napisał(a)::) przod psa jest u gory, a pupa na dole zdjecia (chyba???) Jolus, nie byłabym tego taka pewna :P Quote
Daga_i_Oskar Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Teraz dopiero dojrzała reszte fot ... ten futrzka to super sparwa i ma podobne zainteresowania jak mały York jabłka i patyczki - mój to uwielbia :D Quote
sota36 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 No przeca - Gutek to XXXXXXXL Big York, a Oskarek to taki z tych "maciupenkich". Obliczylam skale - 1:10 Quote
Daga_i_Oskar Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 sota36 napisał(a):No przeca - Gutek to XXXXXXXL Big York, a Oskarek to taki z tych "maciupenkich". Obliczylam skale - 1:10 Jolus tu nawet nie bylo co obliczac :P na gołe oko widac :D :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Camara Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='sota36']Cd. a tu jeszcze bardziej - dobrze, ze on tak sie nie slini, jak ja - hihihi ojoj! jaka miłość... :P Quote
sota36 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Jak sie czuje Gucio? Hmmm- chyba niezle, choc lebkiem co jakis czas potrzasa, ale juz ne "capi" tak od ucholi, mimo ze dopiero 3 razy zakraplalismy mu uchole. Jestem pelna optymizmu - bedzie dobrze - zdjecia nowe wieczorkiem, to sama Alu zobaczysz, ze na chorego psa to nie wyglada, tym bardziej, ze badolem dal w leb Darkowi i to Darek on wyglada na bardziej poszkodowanego. Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 sota36 napisał(a):Jak sie czuje Gucio? Hmmm- chyba niezle, choc lebkiem co jakis czas potrzasa, ale juz ne "capi" tak od ucholi, mimo ze dopiero 3 razy zakraplalismy mu uchole. Jestem pelna optymizmu - bedzie dobrze - zdjecia nowe wieczorkiem, to sama Alu zobaczysz, ze na chorego psa to nie wyglada, tym bardziej, ze badolem dal w leb Darkowi i to Darek on wyglada na bardziej poszkodowanego.oj bidny Darek /żeby tylko ciebie nikt nie posądził o przemoc w rodzinie :lol: / Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No i nie doczekałam wczoraj nowych fotek :evil: a tak długo siedziałam :x . Jola jak Gutek po samotnym siedzeniu w domciu :-? Ozzy czeka aż sie wszyscy poschodzimy i łazi raz za jednym raz za drugim , byle wszyscy byli razem/ teraz leży z Kubą na kanapie wtulony jak pluszaczek :lol: / Quote
Teklunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Jolu, gdzie sie zaszylas? Strasznie sie obijacie z Gutkiem, jesli chodzi o wstawianie nowych fotek, a przeciez wakacje sie juz skonczyly :wink: Nie chowaj swojego psa tylko dla siebie!!! :wink: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Teklunia napisał(a):Jolu, gdzie sie zaszylas? Strasznie sie obijacie z Gutkiem, jesli chodzi o wstawianie nowych fotek, a przeciez wakacje sie juz skonczyly :wink: Nie chowaj swojego psa tylko dla siebie!!! :wink: Jolcia wyskoczyła na weekend :wink: pewno po powrocie nas zarzuci foteczkami 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Teklunia napisał(a):Jolu, gdzie sie zaszylas? Strasznie sie obijacie z Gutkiem, jesli chodzi o wstawianie nowych fotek, a przeciez wakacje sie juz skonczyly :wink: Nie chowaj swojego psa tylko dla siebie!!! :wink: Jolcia wyskoczyła na weekend :wink: pewno po powrocie nas zarzuci foteczkami 8) My także liczymy na mnówsto fotek po weekendowym wypadzie :) Quote
Teklunia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Jola ma baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi weekend :wink: No, ale moze w zwiazku z tym zdjec tez bedzie cale mnostwo! Quote
Recommended Posts