Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa - znawcy papug!
Przywiezli! One tez byly na wywczasach! To roczny Julek - ten zielony - i Julka, no bo z Julianowa, od Wujka Jurka. Ja do nich nic nie mam , ale popatrzec!

Raz, kiedy zwialy, jeden z nich ( nie pamietam ktory) dostal sie w moje lapy kudlate.Ja spokojnie - przytulilem,nakrylem mordzia i przezyl! Choc AGRESWNY JEZDEM - po tatusiu! Ale co ja tam sie bede na nich borokach wyzywal .. Takie drobiny male... Bidule... trzeba ich pilnowac, bo to takie malusienkie.

Malusienkie maluchne - serduszka pewno maja slabiutkie - wiec nie wolno ich wnerwiac!!

Pilnowac, troskac sie o nie, i ...takie tam...*******y.
probowalem do nich zagadac. Ale nic! Ptasie mozdzki!
No ale!Maja takie same prawo do zycia u Mójów jak ja!

Posted

ehehehheh tak Gutek to przyjaciel zwierzatek tych małych i czasami tych duzych eheheheh .....kochany kudłaczek !!!!!!!!!!!
jutro cie cioteczka wyscisko !!!! a inni niech zazdroszcza !!!! heheheeh

Posted

Z pamietnika psa imprezowicza!
Spozniona impra skonczyla sie dzis rano! A zaczela cos kolo 17.00 wczoraj.Ale balowalem!!!
Alle po kolei - nie nerwowo.No wiec tak. W piatek Zuzia - moja dziewczyna - miala 3 urodzinki, ja mialem ciut wczesniej - ale to wiecie.A ze Mójów Zuzanki dlugo nie bylo, mnie zreszta tez, bom wiesniakowal, to wlasnie wczoraj zrobilismy impre! Na calego.
Musialem jednak dlugo na Ciotkow i Wujkow, no i na Zuzie - czekac. Czekale, czekalem i czekalem...

Az wreszcie - sa!!! Lece! Pedze!

Jest! Jest! Ciocia!! I prezenta!!!
Jak zobaczylem wukja to sie ...posikalem...upsss...

O jaki duzy prezent?!?!?!

Co to jest?Bomba?
Nie! To Felek!!! Nastepca zamordowanego Stefanka!

Jak fajnie! czas zaczac sie bawic!

Posted

Z pamietnika psa imprezowicza - cd.
No to sie bawimy, pierw niesmialo, wiecie z babkami ro roznie, ale potem to juz byl siwy dym!

Dostalem tez pilke - swinke,ale ona sie spodobala Zuzance, wiec ja na impre Jej pozyczylem.

Sliczna ta moja Zuzanka!!!

I jeszcze jedno Jej zdjecie - jeny - alem farciarz!!!

Potem to juz tylko glupawki byly!

No i nieszczescie - wiecej fot nie mamy,bo w okienku aparata sie taki napis pojawil "No memory space" i trzeba czekac na foty Ciotki.

Posted

Impra była przednia to fakt eheheehehehehheheh.....
Ciotka foty zgro na płyta przesle Jolce a Ta wstawi hehehe bo jak wiadomo u mnie problematyczny komp urzeduje .za chiny ludowe wspołpracowac nie chce ;-).....kij mu .....e........ juz niedługo bedzie nowy ....ZSOCJALIZOWANY;-)

Posted

Z pamietnika psa: Pan Pies i ...swinskie foty!
Bedzie hardcorowo! Beda swinskie foty!!!
Pierwsza swinska fota!

Druga swinska fota!

Trzecia swinka fota!

Hahaha - nabraliscie sie!!! Swintuszki!

bo to Pani Swinka i ja!

Posted

Z pamietnika psa - glodomora.
Poszlismy na dzialke - ciut zimno chyba Mójom bylo, bo wytrzymali tylko 2 godziny. Zrobilismy sobie grilla na obiadek - tj. oni jedli, ja patrzalem.

bo wiecie - watroba, trzuska i inne tam bebechy, a grill jest rakotworczy - PODOBNO!!! A sami zera , to jest - jedza.
Glodny bylem, to se mysle, ze moze te moja swinke hapsne!

Szkoda mi sie jej jednak zrobilo-no bo co ona winna, ze mi, jak wczoraj mowila Ciocia Ina, daja 2 kubki dziennie. Ale do tych kubkow chrupki trzeba wsadzic, nie? Zeby tak o suchym pysku nie siedziec!

Odpuscilem... zrezygnowany - swinka zyje, ale jak dlugo???

Posted

Mtyldooooooo nie dosc ze z psioka zrobili kudłątego kilera to jeszcze go głodza zeby był bardzi agresywnyyy .........toz to skandal.......moje bidne stworzynie czekej ciotka zas przijedzie to Cie BOROCZKU nakarmi .....
A z TYMI TWÓJAMI to je sie pogodom ;-)