sota36 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Z pamietnika psa - znawcy papug! Przywiezli! One tez byly na wywczasach! To roczny Julek - ten zielony - i Julka, no bo z Julianowa, od Wujka Jurka. Ja do nich nic nie mam , ale popatrzec! Raz, kiedy zwialy, jeden z nich ( nie pamietam ktory) dostal sie w moje lapy kudlate.Ja spokojnie - przytulilem,nakrylem mordzia i przezyl! Choc AGRESWNY JEZDEM - po tatusiu! Ale co ja tam sie bede na nich borokach wyzywal .. Takie drobiny male... Bidule... trzeba ich pilnowac, bo to takie malusienkie. Malusienkie maluchne - serduszka pewno maja slabiutkie - wiec nie wolno ich wnerwiac!! Pilnowac, troskac sie o nie, i ...takie tam...*******y. probowalem do nich zagadac. Ale nic! Ptasie mozdzki! No ale!Maja takie same prawo do zycia u Mójów jak ja! Quote
zuzolandia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ehehehheh tak Gutek to przyjaciel zwierzatek tych małych i czasami tych duzych eheheheh .....kochany kudłaczek !!!!!!!!!!! jutro cie cioteczka wyscisko !!!! a inni niech zazdroszcza !!!! heheheeh Quote
sota36 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Z pamietnika psa imprezowicza! Spozniona impra skonczyla sie dzis rano! A zaczela cos kolo 17.00 wczoraj.Ale balowalem!!! Alle po kolei - nie nerwowo.No wiec tak. W piatek Zuzia - moja dziewczyna - miala 3 urodzinki, ja mialem ciut wczesniej - ale to wiecie.A ze Mójów Zuzanki dlugo nie bylo, mnie zreszta tez, bom wiesniakowal, to wlasnie wczoraj zrobilismy impre! Na calego. Musialem jednak dlugo na Ciotkow i Wujkow, no i na Zuzie - czekac. Czekale, czekalem i czekalem... Az wreszcie - sa!!! Lece! Pedze! Jest! Jest! Ciocia!! I prezenta!!! Jak zobaczylem wukja to sie ...posikalem...upsss... O jaki duzy prezent?!?!?! Co to jest?Bomba? Nie! To Felek!!! Nastepca zamordowanego Stefanka! Jak fajnie! czas zaczac sie bawic! Quote
sota36 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Z pamietnika psa imprezowicza - cd. No to sie bawimy, pierw niesmialo, wiecie z babkami ro roznie, ale potem to juz byl siwy dym! Dostalem tez pilke - swinke,ale ona sie spodobala Zuzance, wiec ja na impre Jej pozyczylem. Sliczna ta moja Zuzanka!!! I jeszcze jedno Jej zdjecie - jeny - alem farciarz!!! Potem to juz tylko glupawki byly! No i nieszczescie - wiecej fot nie mamy,bo w okienku aparata sie taki napis pojawil "No memory space" i trzeba czekac na foty Ciotki. Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nadrobiłam WSZYSTKIE PAMIĘTNIKI! Taka byłam dzielna!!!!!!:evil_lol: świetne są!!:loveu: :cool3: Quote
zuzolandia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Impra była przednia to fakt eheheehehehehheheh..... Ciotka foty zgro na płyta przesle Jolce a Ta wstawi hehehe bo jak wiadomo u mnie problematyczny komp urzeduje .za chiny ludowe wspołpracowac nie chce ;-).....kij mu .....e........ juz niedługo bedzie nowy ....ZSOCJALIZOWANY;-) Quote
sota36 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Z pamietnika psa: Pan Pies i ...swinskie foty! Bedzie hardcorowo! Beda swinskie foty!!! Pierwsza swinska fota! Druga swinska fota! Trzecia swinka fota! Hahaha - nabraliscie sie!!! Swintuszki! bo to Pani Swinka i ja! Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 łomatkoo pieronsko świńskie te foty :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 hehehheheehehehehehehheh;-) ...jaaaaa hardkor pełną paszczą heheheh;-) Quote
sota36 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Z pamietnika psa. Milosc do Felka! Dzis mnie wzielo! Chyba bo taki spiacy dzien. No to mordowalem. Uwaga - on, to jest Felicjan to przezyl!!! Quote
sota36 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 eria napisał(a):a tyn to ino morduje Felicjan-co za imię:razz: no fajne imie! A co do mordowania - po agresywnym tatusiu przeca jest! Quote
sota36 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Z pamietnika psa - glodomora. Poszlismy na dzialke - ciut zimno chyba Mójom bylo, bo wytrzymali tylko 2 godziny. Zrobilismy sobie grilla na obiadek - tj. oni jedli, ja patrzalem. bo wiecie - watroba, trzuska i inne tam bebechy, a grill jest rakotworczy - PODOBNO!!! A sami zera , to jest - jedza. Glodny bylem, to se mysle, ze moze te moja swinke hapsne! Szkoda mi sie jej jednak zrobilo-no bo co ona winna, ze mi, jak wczoraj mowila Ciocia Ina, daja 2 kubki dziennie. Ale do tych kubkow chrupki trzeba wsadzic, nie? Zeby tak o suchym pysku nie siedziec! Odpuscilem... zrezygnowany - swinka zyje, ale jak dlugo??? Quote
zuzolandia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Mtyldooooooo nie dosc ze z psioka zrobili kudłątego kilera to jeszcze go głodza zeby był bardzi agresywnyyy .........toz to skandal.......moje bidne stworzynie czekej ciotka zas przijedzie to Cie BOROCZKU nakarmi ..... A z TYMI TWÓJAMI to je sie pogodom ;-) Quote
panienkabubu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jola podam Cie do TOZu za głodzenie psa :cool3: Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jola głodzisz psa??? Boskie foty! Czekaj kogoś mi tam brakowało:mad: CIEBIE kochana! Quote
despera Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witamy i pozdrawiamy:multi: Boski Gucio:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://img211.imageshack.us/img211/577/dsc00144qk7.jpg tu sie pogubiłam. w sensie co gdzie jest na psie ;) oczy, nos itp- nic nie widze :evil_lol: http://img126.imageshack.us/img126/2851/dsc00154qo7.jpg piękna fotka :loveu: Quote
sota36 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Agaciaaa na pierwszej fotce to duze szarawe to ucho - leb jest zwrocony wnasza prawa strone.A druga - fakt - fajnie wyszedl! Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hehehe jakie on ma dobre serduszko, woli iść spać głodny niż świnkę zjeść:evil_lol: Świetne zdjęcia:loveu: Quote
sota36 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Nie byl glodny - ulitowalm sie na nim!! A dzis spotkanie z Zuzanka!! Foty beda!!! Quote
eria Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a jutro my mamy spotkanie z Zuzanką,też foty będą :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Oj ta Zuzanka do wszystkich zajeżdża tylko do Bena Halszki i Gajki nie chce przyjechać :cool3: Quote
Recommended Posts