sota36 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Teklunia napisał(a):uśmiech faktycznie zwala z nóg :lol: ale popatrzcie tylko jakie ta nasz Ślązaczka ma niezłe nogi!!! :-o do pozazdroszczenia :p bo Slazaczki maja nogi do tanca i do ...rozanca!! Jezu,jakie ja z ranca *******y pisze... Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial];)o kogo my tu mamy ...fajne:multi: [/FONT] Quote
Teklunia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a):bo Slazaczki maja nogi do tanca i do ...rozanca!! Jezu,jakie ja z ranca *******y pisze...Wy szczęściary! :razz: Quote
panienkabubu Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a):bo Slazaczki maja nogi do tanca i do ...rozanca!! Jezu,jakie ja z ranca *******y pisze... i jeszcze w dodatku przeklinasz bo Ci gwiazdki wyskoczyly :evil_lol: a zuzanka ma pieeeeekny usmiech :evil_lol: morderczy :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szczęściarz z tego Gutosława:evil_lol: Budzić się co rano i taki uśmiech obok zastać... tylko pozazdrościć:roflt: Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Teklunia napisał(a):Wy szczęściary! :razz: panienkabubu napisał(a):i jeszcze w dodatku przeklinasz bo Ci gwiazdki wyskoczyly :evil_lol: ja? Przeklinam? No cos Ty! a zuzanka ma pieeeeekny usmiech :evil_lol: morderczy :evil_lol: noooooooooo - my ja kochomy! Dobcia napisał(a):Szczęściarz z tego Gutosława:evil_lol: Budzić się co rano i taki uśmiech obok zastać... tylko pozazdrościć:roflt: hmmmm, budzic to sie on nie budzi obok szeksownej Zuzanki! Dzieci - nie ma i nie bedzie! Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a): hmmmm, budzic to sie on nie budzi obok szeksownej Zuzanki! Dzieci - nie ma i nie bedzie! Ja wiem, wiem... ale on chyba nie, bo wszędzie się chwali, ze to jego narzeczona... Niech mu chociaż w myślach ten uśmiech-jakże szeroki, zostanie....:loveu::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gryfneeeeeee by te dzieci gutkowo-zuzolkowe były.oj pikne ....;-) heheeh.......... Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Gryfneeeeeee by te dzieci gutkowo-zuzolkowe były.oj pikne ....;-) heheeh..........oj jaaaa, ale! Nie ma i nie bydzie!!! Quote
eria Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ale by się uśmiechały cudnie!! po agresywnej mamusi i tatusiu po agresywnym tatusiu!!:evil_lol: Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 eria napisał(a):ale by się uśmiechały cudnie!! po agresywnej mamusi i tatusiu po agresywnym tatusiu!!:evil_lol: a idz paskudo!!! Quote
eria Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a):a idz paskudo!!! jo se już zamawiom jednego morderce! ino tak co bydzie fest agresywny! :evil_lol: Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 eria napisał(a):jo se już zamawiom jednego morderce! ino tak co bydzie fest agresywny! :evil_lol: to kup se chomika! Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='eria']jo se już zamawiom jednego morderce! ino tak co bydzie fest agresywny! :evil_lol: Ta fest agresywnosc do sie załatwic jakby co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: popracuje sie nad kinderkilerem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 sota36 napisał(a):to kup se chomika! mom szczura .....co nie gryzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Z pamietnika psa prawie wakacyjnego! Bylem w MOIM JULKU!!!! Przywitala nas burza! Jak ja kocham burze!!!Grzmialo, walilo, ciskalo gromami - a ja - ...spoko! Ale lalo!!! Doskakiwalemw niebo do kropelek!!!! Nawet z tego... no... wrazenia to na 2 lapach kudlatych stalem! Wiecie - najfajniej jest pic deszczowke - fajna na wlos! I to w czasie burzy! "I po burzy nadchodzi dzien..." tralalalalala, jak to ta ...Budka spiewa - sloneczko! Trza sie łopalac!!!! Pod hustawka! Cieplo! Jak " chłolirka"!!! Trza sie ochlodzic! Aaaaa - ja mam POSIADLOSC z BASENEM!! Nie jestem jakis tam ....gołodupiec! Ja i MOJ BASEN!!! No i zraszacz mam!! Bidok nie jezdem! I lubiem z niego pic! Hmmm - to mi zostalo ze szczeniectwa - wode lubiem szemrzaca! No i po tych wodnyych szalenstwach - zwanych "by trendy" - SPA ( czyli Sanem per aqua - zna sie ta lacine - klasyczna, nie podworkowa!!! Nie?!?!? Czyli - "zdrowie przez wode") Wygladam jak ...mokra Wloszka! Ale jeszcze jaderka mam i zem CHLOP! Powiedzcie - ile mozna siedziec pod prysznicem, zeby nie zrobily sie zmarchy? Trza czasem poprzeychac, nie? A najlepiej poprzesychac na sloneczku i opalac brzusia, szekszownego brzusia! Quote
zuzolandia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 .heheeh no takiego ziecia to jak najbardziej......i dom .i basyn....i klejnoty;-) .....hhehe to sie rozumieee .... piknie chyto te dyszczowe krople ;-) Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='sota36'] Aaaaa - ja mam POSIADLOSC z BASENEM!! Nie jestem jakis tam ....gołodupiec! Ja i MOJ BASEN!!! proszę , jakie luksusy:loveu::loveu: Witajcie kochani!:multi: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 czesc Jolu :) normalnie już się za Wami stskniłam :) [quote name='sota36'] zdjęcie nr. 1 - świetne i faktycznie jak yeti :evil_lol: no i muszę z podziwem stwierdzić, Ze Gutosław ma wyjąkowo wyprostowaną i zgrabną sylwetkę :cool3: zdjęcie nr. 2 - rozkoszniaczne :loveu::loveu::loveu: taki mały chłopczyk, co się bawi wodą :loveu: zdjęcie nr. 3 - flower power, czyli Gutek hippisem :sg168::ylsuper: Quote
sota36 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Z pamietnika freesbejowego kudlacza! Luuuudzie - maaaaam! Kupili mi!!! ps. jak ich znam, to pewno obetna mi z kieszonkowego... [SIZE=2]To sie zwie freesbe - taki se ...gumowy talerz - byl do wyboru - zolty, albo czerwony - kupili zolty. Niech bedzie!!! Jest fajny! I chyba smaczny... pachnie wanilia, czy cos... Ale nie moge go gryzc, bo Mója wrzeszczy! Co ja z nim mam robic? Sam nie wiem. Zlapalem i latalem jak ten 'gupi" po trawie. On - to znaczy ten Pan Freesbe wyglada jak jakis naleśnior! Potem sie kaplem, ze Panem Freesbe trza rzucac. To znaczy Ona rzuca, a ja atakuje! Cala rzecz polega na tym, tak mi gadalo Jola, ze ja musze go zlapac - tego Pana F. - w paszcze! Jeny! A jak On umrze z tych moich odorów paszczowych??? a to nie takie hop - siup! rzucam sie na tego ...pana - o chłolira! Ja nie Teletubis!! O - rzucam sie!!! Calym mym 40 - kilowym cielskiem - a to nie takie proste! Mam!!! Jola! Niose Ci! Uwazaj!!! Bieglem, bieglem... ...przez wode.... [SIZE=1]Jeny - jaka ta MOJA DZIALA wielachna! [SIZE=2] Az zem sie spocil... cdn... Quote
sota36 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Z pamietnika freesbejowego kudlacz.. Cd. Muszem se dychnac! Ale Pana F. Z paszczola nie wypuszczem! Takim zmeczony, ze kopytami strzele, ale Pana F. nie wypuszcze! No i przycialem komara - Pan F. nawial!!! Trza sie otrzepac i ...jutro go poszukamy! Ide! No ide! Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='sota36'][SIZE=2] jaki mu się pocieszny przedziałek zrobił :lol: jak od fryzjera :lol: [quote name='sota36'] No ide! ale szcześliwy :loveu: aż miło popatrzeć, jaki ma z Wami cudne życie :loveu: Quote
sota36 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Teklunia napisał(a):jaki m aż miło popatrzeć, jaki ma z Wami cudne życie :loveu: Oj Kasiu - takie szczesliwe, jak Tenek z Wami!!! One maja farta! I nam z tym bardzo dobrze!!! Quote
Recommended Posts