Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
A co tu focic? Jak Gutek omlot od faflastej dostawal? Caly jego mit o agresywnym tatusiu posedby w pierony!

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Z pamietnika psa swietujacego.
Dzis mamy potrojne swieto!!! Bo! 1. Jest Dzien MAtki i moja Jola zabrala nas do Raciborza, do mojej Pani - Babci!. 2. ma urodzinki moj Pan - Dziadek!!! 3. Ma urodzinki - moja Ciocia! p.s moja Ciocie 'zalatwim" w przyszlym tygoniu. Tyle tych swietow dzis bylo!!!
No wiec z rana pojechalismy z predzentami do tego Raciborza - wiecie - "cmok", "cmok" i takie tam. Ale... U moich Panstwa - Dziadkow mieszka ten Skoti.Rok starciejszy ode mnie. Nie szczekne- spoko gosc, ale nasze stosunki sie ciut schlodzily od ostatniej bijatyki. No "wielce" go poszarpalem! I tyle! Pokazalem mu zeby - w koncu po agresywnym tatku jestem -nie wlazil mi w parade, on mi oddal i juz! Po krzylu. Teraz sie mijamy i olewamy! Ale i tak jezdem lepciejszy! W koncu juz prawie dorosly jezdem, on zreszta tez.

Wiem, wiem, pojechalem w gosci, to ryjem nie moglem klapac - w koncu kurturalny ze mnie facet! Ja warowalem, czy cos, on mnie mijal - i spoko - zupa sie nie wylala! Ale chyba se dychnal , jak doopke do auta wsadzilem. Cisik czuje przede mna ten..., no... - respekt.
Musialem Mójów pilmnowac, bo skoti stasznie sie do nich kcial poprzytulac! A ja nie dam! No to pilnowalem! Calyczaszerkalem, czyczasem Skoti 9spoko gosc!) nie zbliza sie do moich. A jak i ch pozre?!

Pilnowalem i pilnowalem juz mnie ... Nie! Nie bede brzydko szczekal!
Pokazalem mu jezor! Sie ma, nie?

Ale Skoti - to lizuz!!! Tylko na kolanka!

I za swoim Panciem!
Czy ja jemu tego pancia zjem?

Ech - kluchy z niego jakies takie...
Ale musze Wam szaczekac, ze cala wizyte bylem grzeczny! Tylko raz - delikatnie - chcialem pokazac usmiech Skotiemu, zeby wiedzial jaki mam ladny, bo za blisko do Mójów podszedl. Dostalem, za to bure... Ale mowie Wam - ten Skoti to taki lizus!!!! Bleee...

Posted

Fajnie tak miec duetowe urodzinki;-) hehehe
No prosze prosze czyli pełny usmiech to nie tylko domena Zuzanki ;-) Gutosław tez potrafi no no .......;-) hehehheehhe
witamy i buziaki przesyłamy ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']Fajnie tak miec duetowe urodzinki;-) hehehe
No prosze prosze czyli pełny usmiech to nie tylko domena Zuzanki ;-) Gutosław tez potrafi no no .......;-) hehehheehhe
witamy i buziaki przesyłamy ;-)
Gut pokazuje czasem uzebienie tylko w stosunku do panow, dla dam jest "gienty mantel".

[quote name='Dobcia']Gutek z charrrrakterkiem:cool3: ...diablistym:diabloti::evil_lol: po tatusiu! :):)

Posted

eria napisał(a):
jezor ma pierwsza klasa!
a Skoti też fajne psisko :loveu:
Skoti to pocieszenie po szczeniaczku chorym na jakas genetyczna chorobe. Kupiony na targu za 30 zl. Zal sie mojemu Ojczulkoi o zrobilo i kupil, wbrew Mamie, ktora mimo ze go nie chciala pierw, to teraz jest w nim zakochana!

Posted

Z pamietnka psa lesnego...
Byla wreszcie ta randka ( jak znam Jole, to skopiuje tu zdjecia od Zuzola :):):) ) tez.
Czekalem, czekalem i sie doczekalem!
Byle poczesany, nawet mi glowe Jola umyla ( ale i tak dredy mialem w "pewnych miejscach"), no w koncu randka z moja Zuzanka!
Poszlismy do lasu. Jeju, jak tam piyknie! I Zuzanka miala dobry humor, bo wiecie z babami to roznie - maja jakies globusy i takie tam sprawy geograficzne.A wczoraj ona - nic! Kochana moja!
Musialem z nia delikatnie, bo to krucha kobitka. Wiec biegalem i zachecalem do zabawy. I nawet mi sie udalo!!!

Bylo cieplo, i piasek i badole - no mowie Wam - bylo cudnie!!!

( to zdjecie Jola buchnela z galerii Zuzy - hihihihi)
Biegalismy po krzokach, lapalismy kleszcze, nasze klaki zwisaly po ostach- cudownie!!!

Ja Wam powiem- ta Zuzanka to calkiem fajna dziolszka!

Nie??? Pysiu Ty moja kochana!

p.s. tez fota ...buchnieta...ale po to zebyscie wiedzieli, jaka Ona jest piykno!
Popatrzcie, jak ladnie wygladamy!

Ale... impre skonczylem w knajpie!!! Jak na chlopa przystalo!

To moja Ciocia Sabcia!!! Tyz fajno kobitka!!! Ona mnie chyba tyz ...kocho...jak Zuzanke, no moze troszke mniej... ale tylko troszkie!

p.s. och -- muszem pogadac z Jola - bucha te foty, ze hej!!!!

Posted

Gutku, to super ,że podkrada :multi::multi::multi: możemy zobaczyć jaką piękną stanowicie parę , normalnie nie można na Was się napatrzeć:loveu::loveu::loveu:

piękny spacerek, słoneczko i radosne psiaki ...:loveu: