zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pewnie nie fociła ;-) musiała bronic Gutosława przed fafluniastą ehheeh Quote
sota36 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 A co tu focic? Jak Gutek omlot od faflastej dostawal? Caly jego mit o agresywnym tatusiu posedby w pierony! Quote
eria Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sota36 napisał(a):A co tu focic? Jak Gutek omlot od faflastej dostawal? Caly jego mit o agresywnym tatusiu posedby w pierony! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 HEJ KUDŁACZ! Pozdrawiamy psisko-zjawisko! Zdjęcia fajoskie, typowy włochaty misio:lol: Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Z pamietnika psa swietujacego. Dzis mamy potrojne swieto!!! Bo! 1. Jest Dzien MAtki i moja Jola zabrala nas do Raciborza, do mojej Pani - Babci!. 2. ma urodzinki moj Pan - Dziadek!!! 3. Ma urodzinki - moja Ciocia! p.s moja Ciocie 'zalatwim" w przyszlym tygoniu. Tyle tych swietow dzis bylo!!! No wiec z rana pojechalismy z predzentami do tego Raciborza - wiecie - "cmok", "cmok" i takie tam. Ale... U moich Panstwa - Dziadkow mieszka ten Skoti.Rok starciejszy ode mnie. Nie szczekne- spoko gosc, ale nasze stosunki sie ciut schlodzily od ostatniej bijatyki. No "wielce" go poszarpalem! I tyle! Pokazalem mu zeby - w koncu po agresywnym tatku jestem -nie wlazil mi w parade, on mi oddal i juz! Po krzylu. Teraz sie mijamy i olewamy! Ale i tak jezdem lepciejszy! W koncu juz prawie dorosly jezdem, on zreszta tez. Wiem, wiem, pojechalem w gosci, to ryjem nie moglem klapac - w koncu kurturalny ze mnie facet! Ja warowalem, czy cos, on mnie mijal - i spoko - zupa sie nie wylala! Ale chyba se dychnal , jak doopke do auta wsadzilem. Cisik czuje przede mna ten..., no... - respekt. Musialem Mójów pilmnowac, bo skoti stasznie sie do nich kcial poprzytulac! A ja nie dam! No to pilnowalem! Calyczaszerkalem, czyczasem Skoti 9spoko gosc!) nie zbliza sie do moich. A jak i ch pozre?! Pilnowalem i pilnowalem juz mnie ... Nie! Nie bede brzydko szczekal! Pokazalem mu jezor! Sie ma, nie? Ale Skoti - to lizuz!!! Tylko na kolanka! I za swoim Panciem! Czy ja jemu tego pancia zjem? Ech - kluchy z niego jakies takie... Ale musze Wam szaczekac, ze cala wizyte bylem grzeczny! Tylko raz - delikatnie - chcialem pokazac usmiech Skotiemu, zeby wiedzial jaki mam ladny, bo za blisko do Mójów podszedl. Dostalem, za to bure... Ale mowie Wam - ten Skoti to taki lizus!!!! Bleee... Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]oj Gutek , Gutek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]oj Gutek , Gutek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no co?No co? Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Noooo, to moj Tatus, ktory ma dzis urodzinki! Quote
zuzolandia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Fajnie tak miec duetowe urodzinki;-) hehehe No prosze prosze czyli pełny usmiech to nie tylko domena Zuzanki ;-) Gutosław tez potrafi no no .......;-) hehehheehhe witamy i buziaki przesyłamy ;-) Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Gutek z charrrrakterkiem:cool3: ...diablistym:diabloti::evil_lol: Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='zuzolandia']Fajnie tak miec duetowe urodzinki;-) hehehe No prosze prosze czyli pełny usmiech to nie tylko domena Zuzanki ;-) Gutosław tez potrafi no no .......;-) hehehheehhe witamy i buziaki przesyłamy ;-) Gut pokazuje czasem uzebienie tylko w stosunku do panow, dla dam jest "gienty mantel". [quote name='Dobcia']Gutek z charrrrakterkiem:cool3: ...diablistym:diabloti::evil_lol: po tatusiu! :):) Quote
zuzolandia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A Zuzoli wszystko jedno ....nie spodobo sie i kaplica;-) usmiech pełna paszczą hehehehehe;-) ........ E tam u facetow to normalny odruch heeh przeca konkurencje trza likwidowac;-) Quote
panienkabubu Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Gutek Ty zlosniku :evil_lol::evil_lol: bedziesz mial zmarszczki i wylysiejesz i przede wszystkim osiwiejesz przez te nerwy :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:multi:doberek Guteczkowe z Gutkiem;)[/FONT] Quote
Patikujek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 http://img150.imageshack.us/img150/7830/dsc08436ce0.jpg ło matko jaki ozorek:evil_lol: Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 jezor ma pierwsza klasa! a Skoti też fajne psisko :loveu: Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 eria napisał(a):jezor ma pierwsza klasa! a Skoti też fajne psisko :loveu: Skoti to pocieszenie po szczeniaczku chorym na jakas genetyczna chorobe. Kupiony na targu za 30 zl. Zal sie mojemu Ojczulkoi o zrobilo i kupil, wbrew Mamie, ktora mimo ze go nie chciala pierw, to teraz jest w nim zakochana! Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek Jolanto;)[/FONT] Quote
sota36 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Z pamietnka psa lesnego... Byla wreszcie ta randka ( jak znam Jole, to skopiuje tu zdjecia od Zuzola :):):) ) tez. Czekalem, czekalem i sie doczekalem! Byle poczesany, nawet mi glowe Jola umyla ( ale i tak dredy mialem w "pewnych miejscach"), no w koncu randka z moja Zuzanka! Poszlismy do lasu. Jeju, jak tam piyknie! I Zuzanka miala dobry humor, bo wiecie z babami to roznie - maja jakies globusy i takie tam sprawy geograficzne.A wczoraj ona - nic! Kochana moja! Musialem z nia delikatnie, bo to krucha kobitka. Wiec biegalem i zachecalem do zabawy. I nawet mi sie udalo!!! Bylo cieplo, i piasek i badole - no mowie Wam - bylo cudnie!!! ( to zdjecie Jola buchnela z galerii Zuzy - hihihihi) Biegalismy po krzokach, lapalismy kleszcze, nasze klaki zwisaly po ostach- cudownie!!! Ja Wam powiem- ta Zuzanka to calkiem fajna dziolszka! Nie??? Pysiu Ty moja kochana! p.s. tez fota ...buchnieta...ale po to zebyscie wiedzieli, jaka Ona jest piykno! Popatrzcie, jak ladnie wygladamy! Ale... impre skonczylem w knajpie!!! Jak na chlopa przystalo! To moja Ciocia Sabcia!!! Tyz fajno kobitka!!! Ona mnie chyba tyz ...kocho...jak Zuzanke, no moze troszke mniej... ale tylko troszkie! p.s. och -- muszem pogadac z Jola - bucha te foty, ze hej!!!! Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Gutku, to super ,że podkrada :multi::multi::multi: możemy zobaczyć jaką piękną stanowicie parę , normalnie nie można na Was się napatrzeć:loveu::loveu::loveu: piękny spacerek, słoneczko i radosne psiaki ...:loveu: Quote
Recommended Posts