Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa pomaturalnego!
NARESZCIE! Po maturach! Znow zdalismy kolejne. Ja to chyba bede psem z najwieksza iloscia matur i to z jednego przedmiotu -:)
Jola gadala,ze byly "takie sobie", ale nie wiem co to znaczy. W sumie to ja nie musze - nie zdawalem, ale wiem, ze wczoraj walczyla z takimi fajnymi ludzmi do pozna. Szkoda, bo fajni byli, bali sie mnie - (hahahahaha) i juz nie bede ich chyba widzal.
Ale! Obiecala, ze po maturach zabierze mnie w koncu na fajny psacer. Myslalem, ze poniucham to tu, to tam, lenia pozbijam - a tu zabrala mnie na nauke! Jakby Jej bylo malo,co za kobita!!
No wiec poszlismy, zeby sie pobawic w niuchanie- skakanie!
Schowala mi gdzies pilke i kazala znalezc - fajne!

Szukalem...

I szukalem...

Az znalazlem! Ja to madrala jestem!

Potem pobieglem na przeszkody! Kocham je!

Uwaga! Naucze Was, jak sie przez nie skacze! Trzeba biec szybko prosciutko na nia. O tak!
Potem trzeba szybko na lapkach zrobic hop i rzucic sie na nia, to jest na te przeszkode. Uwaga - doopka zostaje na dole!

No i potem doopke zarzucic i opasc na ziemie. Latwizna! A ile uciechy!

Mozna tez z drugiej strony, ale tak samo!

No i jeszcze raz.

I tak w "kolomacieju". Co ma maciej do tego - nie wiem...

Posted

sota36 napisał(a):
Z pamietnika psa pomaturalnego!
NARESZCIE! Po maturach! Znow zdalismy kolejne. Ja to chyba bede psem z najwieksza iloscia matur i to z jednego przedmiotu -:)
Jola gadala,ze byly "takie sobie", ale nie wiem co to znaczy. W sumie to ja nie musze - nie zdawalem, ale wiem, ze wczoraj walczyla z takimi fajnymi ludzmi do pozna. Szkoda, bo fajni byli, bali sie mnie - (hahahahaha) i juz nie bede ich chyba widzal.
Ale! Obiecala, ze po maturach zabierze mnie w koncu na fajny psacer. Myslalem, ze poniucham to tu, to tam, lenia pozbijam - a tu zabrala mnie na nauke! Jakby Jej bylo malo,co za kobita!!
No wiec poszlismy, zeby sie pobawic w niuchanie- skakanie!
Schowala mi gdzies pilke i kazala znalezc - fajne!

Szukalem...

I szukalem...

Az znalazlem! Ja to madrala jestem!

Potem pobieglem na przeszkody! Kocham je!

Uwaga! Naucze Was, jak sie przez nie skacze! Trzeba biec szybko prosciutko na nia. O tak!
Potem trzeba szybko na lapkach zrobic hop i rzucic sie na nia, to jest na te przeszkode. Uwaga - doopka zostaje na dole!

No i potem doopke zarzucic i opasc na ziemie. Latwizna! A ile uciechy!

Mozna tez z drugiej strony, ale tak samo!

No i jeszcze raz.

I tak w "kolomacieju". Co ma maciej do tego - nie wiem...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gutek jestes the best :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

trochę się naszukał ale z jaką gracją to robił ...:loveu::loveu:

Cześć Joluś !:multi:

To jak w końcu jedziecie na ślub Kaśki? jeżeli tak to proszę ucałuj ją ode mnie :loveu:

Posted

iestety Darek nie ma wolnego - musi pilnowac miasta.
Kasiu - mam ogromna prosbe - nie cytuj calego mojego postu - jak mam byc szczera - szkoda miesca na serwerze. Prosze - usun to. Dziekuje.

Posted

sota36 napisał(a):
iestety Darek nie ma wolnego - musi pilnowac miasta.
Kasiu - mam ogromna prosbe - nie cytuj calego mojego postu - jak mam byc szczera - szkoda miesca na serwerze. Prosze - usun to. Dziekuje.
Jola, nieeee :placz::placz::placz:

Posted

Cześć ptzystojniaku co tam u ciebie słychać. Przyszłam cię poinformować żę mojaj mama stwierdziła żę
Briardy to duże odmiany Baksymiliana:D:D:D

A ty Agatku to jego nieznany brat bliźniak tylko w młodości pożerałeś więcej drożdży:evil_lol:
Wiesz co chyba musimy się kiedyś na jakiś spacerek umówić w końcu aż tak daleko od siebie nie mieszkamy i porównamy czy rzeczywiście jesteście tacy do siebie podobni:evil_lol:

Pozdrawiamy Pati & Baksymilian

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Cześć ptzystojniaku co tam u ciebie słychać. Przyszłam cię poinformować żę mojaj mama stwierdziła żę
Briardy to duże odmiany Baksymiliana:D:D:D

A ty Agatku to jego nieznany brat bliźniak tylko w młodości pożerałeś więcej drożdży:evil_lol:
Wiesz co chyba musimy się kiedyś na jakiś spacerek umówić w końcu aż tak daleko od siebie nie mieszkamy i porównamy czy rzeczywiście jesteście tacy do siebie podobni:evil_lol:

Pozdrawiamy Pati & Baksymilian
To ja - Gutek. Wiesz, ta Twoja Mama to madra kobietka jest. A to fakt - zarlem duuuuzo drozdzy i nie tylko ( wieszak dewniany, wycieraczki, tapety, ksiazki, ale tylko histeryczne,bo tylko takie u nas sa, nawet plyty CD z moimi fotami - ale musialem je zjesc, bom niefotogeniczny byl - malo ciciaty) .
Hmmm psaecerek gadasz... No nie wiem nie wiem, bo moze tego mojego malodrozdzowego brata zezre! Pozdrawiam calusnie - ja, czyli Gutek

Posted

Powiem ci że Baksymilian wielki to ma niesamowite tempo kiedy spotyka obcego psa i nie jednago charta by w tym momencie przegonił, a tez myślę że jego wielgachny przybrany braciszek nie jest aż taż żarłocznym psiokiem żeby brata pozreć. W końcu my Hanysy musimy trzymac się razem a może jeszcze zaprosimy Zuzie???:):):)
Chyba że jestes aż tak żarłoczny że na prawdę możesz mi Baksymiliana pożreć chodź on raczej do ciebie nie podejdzie:)???

Posted

Z pamietnika psa - ufff, jak goraco!
Jeny Julek - ale upaly! Dzis ponad 30 stopniow - ło Matyldo (tak mowi Jola i mnie sie bardzo podobie) - a we week nawet 33 - nie da sie zyc bez wody. Teraz tez cieplo, wiec Mój zrobilmi prysznic!

Ja tam od malutkosci lubiem wode, ale ...co szemrze - stojaca jest bleee!
Lubiem sie taplac, gadac do wody i takie tam jeszcze tez.
Potem wygladam jak szambo murek i Jola biadoli, ale co tam! Od zycia tez mnie sie cosik nalezy!

Potem trza sie powygrzewac na slonku! Zeby tej..., no... - anginy nie dostac! Nie wiem , co to, ta "angina", ale Jola straszy, ze jak ja dostane,to mnie beda w doopke kluc!

Potem dla zdrowotnosci trza cos pozrec. BEDA KUKUBASKI!! Dadza mi?

Trza popatrzec litosciwie, to pewno czestna mnie.

Dali! Dali!Pysia zadowolona! Alem ile sie nasluchal o raku, watrobie - ze niezdrowe. To po co sami wcinaja?

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Hej chcę nowych Gutkowych fotków!!!!

A tak poza tym to co słychać u Gutelka?? 1. Ha - chciec to mozesz, ale GFFFFIAZDOR spi teraz :).2. Moze wieczorkiem...??? jak sie da ufocic!
Buziaki!