Teklunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jolu i jak tegoroczne maturki? Łatwe czy trudne... zdaniem pani psorki, oczywiście :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Teklunia napisał(a):Jolu i jak tegoroczne maturki? Łatwe czy trudne... zdaniem pani psorki, oczywiście :cool3: oczywiście, że Jola powie, że łatwe :evil_lol: Quote
sota36 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Z pamietnika psa pomaturalnego! NARESZCIE! Po maturach! Znow zdalismy kolejne. Ja to chyba bede psem z najwieksza iloscia matur i to z jednego przedmiotu -:) Jola gadala,ze byly "takie sobie", ale nie wiem co to znaczy. W sumie to ja nie musze - nie zdawalem, ale wiem, ze wczoraj walczyla z takimi fajnymi ludzmi do pozna. Szkoda, bo fajni byli, bali sie mnie - (hahahahaha) i juz nie bede ich chyba widzal. Ale! Obiecala, ze po maturach zabierze mnie w koncu na fajny psacer. Myslalem, ze poniucham to tu, to tam, lenia pozbijam - a tu zabrala mnie na nauke! Jakby Jej bylo malo,co za kobita!! No wiec poszlismy, zeby sie pobawic w niuchanie- skakanie! Schowala mi gdzies pilke i kazala znalezc - fajne! Szukalem... I szukalem... Az znalazlem! Ja to madrala jestem! Potem pobieglem na przeszkody! Kocham je! Uwaga! Naucze Was, jak sie przez nie skacze! Trzeba biec szybko prosciutko na nia. O tak! Potem trzeba szybko na lapkach zrobic hop i rzucic sie na nia, to jest na te przeszkode. Uwaga - doopka zostaje na dole! No i potem doopke zarzucic i opasc na ziemie. Latwizna! A ile uciechy! Mozna tez z drugiej strony, ale tak samo! No i jeszcze raz. I tak w "kolomacieju". Co ma maciej do tego - nie wiem... Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jaki sportowiec, skacze jak konik:loveu: Tylko perski chyba, bo takie futerko ma, że tylko pozazdrościć:loveu: Quote
eria Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cudowny jak zawsze :loveu: :loveu: dawno go nie miziałam nooo :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Guciu, kocham twoje pamiętniki :loveu::loveu::loveu: Dziś szczególnie urzekłą mnie ta "dupka na dole" :lol: :lol: :lol: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 .szkola tego bidnego Gucia i szkolą ;_).normalnie zboczenie jakies czy cus ???? eheheheheheheheh ...... pozdrowionka!!!! Quote
panienkabubu Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa pomaturalnego! NARESZCIE! Po maturach! Znow zdalismy kolejne. Ja to chyba bede psem z najwieksza iloscia matur i to z jednego przedmiotu -:) Jola gadala,ze byly "takie sobie", ale nie wiem co to znaczy. W sumie to ja nie musze - nie zdawalem, ale wiem, ze wczoraj walczyla z takimi fajnymi ludzmi do pozna. Szkoda, bo fajni byli, bali sie mnie - (hahahahaha) i juz nie bede ich chyba widzal. Ale! Obiecala, ze po maturach zabierze mnie w koncu na fajny psacer. Myslalem, ze poniucham to tu, to tam, lenia pozbijam - a tu zabrala mnie na nauke! Jakby Jej bylo malo,co za kobita!! No wiec poszlismy, zeby sie pobawic w niuchanie- skakanie! Schowala mi gdzies pilke i kazala znalezc - fajne! Szukalem... I szukalem... Az znalazlem! Ja to madrala jestem! Potem pobieglem na przeszkody! Kocham je! Uwaga! Naucze Was, jak sie przez nie skacze! Trzeba biec szybko prosciutko na nia. O tak! Potem trzeba szybko na lapkach zrobic hop i rzucic sie na nia, to jest na te przeszkode. Uwaga - doopka zostaje na dole! No i potem doopke zarzucic i opasc na ziemie. Latwizna! A ile uciechy! Mozna tez z drugiej strony, ale tak samo! No i jeszcze raz. I tak w "kolomacieju". Co ma maciej do tego - nie wiem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gutek jestes the best :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 trochę się naszukał ale z jaką gracją to robił ...:loveu::loveu: Cześć Joluś !:multi: To jak w końcu jedziecie na ślub Kaśki? jeżeli tak to proszę ucałuj ją ode mnie :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Właśnie Joluś, spotkamy się jutro na ślubie? :cool3: Quote
sota36 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 iestety Darek nie ma wolnego - musi pilnowac miasta. Kasiu - mam ogromna prosbe - nie cytuj calego mojego postu - jak mam byc szczera - szkoda miesca na serwerze. Prosze - usun to. Dziekuje. Quote
Teklunia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 sota36 napisał(a):iestety Darek nie ma wolnego - musi pilnowac miasta. Kasiu - mam ogromna prosbe - nie cytuj calego mojego postu - jak mam byc szczera - szkoda miesca na serwerze. Prosze - usun to. Dziekuje.Jola, nieeee :placz::placz::placz: Quote
Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć ptzystojniaku co tam u ciebie słychać. Przyszłam cię poinformować żę mojaj mama stwierdziła żę Briardy to duże odmiany Baksymiliana:D:D:D A ty Agatku to jego nieznany brat bliźniak tylko w młodości pożerałeś więcej drożdży:evil_lol: Wiesz co chyba musimy się kiedyś na jakiś spacerek umówić w końcu aż tak daleko od siebie nie mieszkamy i porównamy czy rzeczywiście jesteście tacy do siebie podobni:evil_lol: Pozdrawiamy Pati & Baksymilian Quote
sota36 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Cześć ptzystojniaku co tam u ciebie słychać. Przyszłam cię poinformować żę mojaj mama stwierdziła żę Briardy to duże odmiany Baksymiliana:D:D:D A ty Agatku to jego nieznany brat bliźniak tylko w młodości pożerałeś więcej drożdży:evil_lol: Wiesz co chyba musimy się kiedyś na jakiś spacerek umówić w końcu aż tak daleko od siebie nie mieszkamy i porównamy czy rzeczywiście jesteście tacy do siebie podobni:evil_lol: Pozdrawiamy Pati & Baksymilian To ja - Gutek. Wiesz, ta Twoja Mama to madra kobietka jest. A to fakt - zarlem duuuuzo drozdzy i nie tylko ( wieszak dewniany, wycieraczki, tapety, ksiazki, ale tylko histeryczne,bo tylko takie u nas sa, nawet plyty CD z moimi fotami - ale musialem je zjesc, bom niefotogeniczny byl - malo ciciaty) . Hmmm psaecerek gadasz... No nie wiem nie wiem, bo moze tego mojego malodrozdzowego brata zezre! Pozdrawiam calusnie - ja, czyli Gutek Quote
Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Powiem ci że Baksymilian wielki to ma niesamowite tempo kiedy spotyka obcego psa i nie jednago charta by w tym momencie przegonił, a tez myślę że jego wielgachny przybrany braciszek nie jest aż taż żarłocznym psiokiem żeby brata pozreć. W końcu my Hanysy musimy trzymac się razem a może jeszcze zaprosimy Zuzie???:):):) Chyba że jestes aż tak żarłoczny że na prawdę możesz mi Baksymiliana pożreć chodź on raczej do ciebie nie podejdzie:)??? Quote
eria Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a tu umawianie na spacerek widzę :cool3: nie zapomnijcie o Foksiu:loveu: !!!! Quote
sota36 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Z pamietnika psa - ufff, jak goraco! Jeny Julek - ale upaly! Dzis ponad 30 stopniow - ło Matyldo (tak mowi Jola i mnie sie bardzo podobie) - a we week nawet 33 - nie da sie zyc bez wody. Teraz tez cieplo, wiec Mój zrobilmi prysznic! Ja tam od malutkosci lubiem wode, ale ...co szemrze - stojaca jest bleee! Lubiem sie taplac, gadac do wody i takie tam jeszcze tez. Potem wygladam jak szambo murek i Jola biadoli, ale co tam! Od zycia tez mnie sie cosik nalezy! Potem trza sie powygrzewac na slonku! Zeby tej..., no... - anginy nie dostac! Nie wiem , co to, ta "angina", ale Jola straszy, ze jak ja dostane,to mnie beda w doopke kluc! Potem dla zdrowotnosci trza cos pozrec. BEDA KUKUBASKI!! Dadza mi? Trza popatrzec litosciwie, to pewno czestna mnie. Dali! Dali!Pysia zadowolona! Alem ile sie nasluchal o raku, watrobie - ze niezdrowe. To po co sami wcinaja? Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gutku ale z ciebie przystojniacha:loveu: a szczególnie jak zrobisz sobie mokrą włoszkę:loveu: Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 boszeee na tej drugiej focie, z piłką, faktycznie jak szambonurek :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .polezymy pomyslimy moze cusik wykombinuwowujemy;-) heheheh witanko sisterrrrrr !!! wrociłąm do zywych !!!! hehehe Quote
sota36 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Gutku ale z ciebie przystojniacha:loveu: a szczególnie jak zrobisz sobie mokrą włoszkę:loveu: ha! Sie wie! Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jaki śmieszny zmokły Gutek:evil_lol: A jak patrzy na tego grilla, musiało mu ładnie coś pachnieć:cool3: Quote
Patikujek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej chcę nowych Gutkowych fotków!!!! A tak poza tym to co słychać u Gutelka?? Quote
sota36 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Hej chcę nowych Gutkowych fotków!!!! A tak poza tym to co słychać u Gutelka?? 1. Ha - chciec to mozesz, ale GFFFFIAZDOR spi teraz :).2. Moze wieczorkiem...??? jak sie da ufocic! Buziaki! Quote
eria Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 a na tym spacerku z bokserką co wspominałaś u Zuzanek nie fociłaś ?? :mad: :mad: Quote
Recommended Posts