eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dopiero 300 ?!!! :evil_lol: :evil_lol: no dobra to oblewamy :evil_lol: :drinking: :drinking: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A teraz za 3000 post !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Dobcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 3001 post też ładny jest;) Gratuluje! :knajpa::drink1::knajpa::drink1::knajpa: Quote
sota36 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Brawo!!! Dzieki Wam te 3001 postow jest i ta 300 stronka tez!:) Dziekuje - ze tu zagladacie!!! Quote
zuzolandia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 JAK TO FAJNIE IMPREZOWO ZYC ! TRALATRALALAAA! :laola::laola: :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Z POZDROWIENIAMI DLA GUTOSłAWA .... SABCIA :loveu: INKA:loveu: ZUZINKA:loveu: Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Z pamietnika psa...wstydkajacego sie psa... No wsydkam sie - ale ja nic nie zrobilem! Bylem grzeczny! Tylko dwa razy na psa sasiada poszczekalem - fakt - ostro - bo mnie wkurzyl. Ale wsydkam sie za to , ze ...pogniotlem trawsko! Ale po kolei. No wiec poszedlem na dziale. A tam tak fajnie! Trawa zielona, wielgachna i dlugachna! No to jak sie w niej nie powydurniac? A to wydurnianie to mi najlepciej wychodzi! Po tej zafajnistej trawie skakalem - lowilem ...osy! Wiem, wiem "gupi" jestem! Kiedy to mi sie znudzilo, no bo ileza nimi mozna latac,zeby cienie dziabnely, galopowalem miedzy cicikami. Potem sie poczochralem i ...trawe plaskalem. Polatalem z pilka... No i sie wkurzyli, ze nibysie trawska nie skosi, bo plaskate, a plaskatego kosiara nie ruszy. Ale po co kosic - taka jest fajna! Ochrznili - to znaczy - cos tam gadali, ale ja nie sluchalem i tylko udawalem,ze niby to "mea culpa", czy jak jej tam...??? Udawalem, ze lepetyne wsadzam z powodu wstydkania sie do plecaka Joli. Niech sie ciesza, ze Ich pedagogiczne metody do mojego kudlatego lba trafiaja, niech sie ciesza. A ja i tak WIEM SWOJE!!! O jak sie wstydkam!!! Tylko nie bij!!!!! ps.....(alem ci ja numerant!) Moze jak sie splaszcze chowam za trawsko , to skoncza zrzedzic? Ja wiem, ze nie powinienem tak z Nich zartowac, tak robic w ...konia. Wiem. Wiem, ze mnie kochaja i ze nasza trojka to zgrany ...duet ( albo tak jakos...????) Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Aaaaaaaa!!! Zapomialem!!! Jutro jade w gosci! Do moich Ciotek!!!! Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :loveu::loveu::loveu:o matyldo ale tutaj uroczo wyszedłeś Guciolku:loveu: Quote
eria Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gucio to sie nawet wstydzi pięknie :loveu: a to zdjecie naj naj naj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='sota36'] Ale się zmęczył tym wstydzeniem!:cool3: Quote
Agga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cudowne zdjęcia. Ale jak ciocia Agga do was przyjedzie będzie ich więcej.:multi: Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Łojej ale kudłacz słodki jest. Ach Agat i Zuzolka to są lewki takie ;) Wszędzie tych kłaczków mają pełno ale czasem można nawet jakieś oko zobaczyć albo z zęba jednego, a tu proszę- całe uzębienie niemal Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Sa 2 opcje .....albo nadal maja kłopociki z netem .... albo Jolcia ciezko wkuwo hista przed matura ;-) heheheh pozdrowionka;-) Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Teklunia napisał(a):Wiatjcie kochanieńcy :) lizuska :evil_lol: albo pakują się na Tekluniowy ślub :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 panienkabubu napisał(a):albo pakują się na Tekluniowy ślub :evil_lol: tak tak tak :multi::multi::multi: Kasia, Ty to masz głowe! ;) Quote
sota36 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a):Sa 2 opcje .....albo nadal maja kłopociki z netem .... albo Jolcia ciezko wkuwo hista przed matura ;-) heheheh pozdrowionka;-) panienkabubu napisał(a):lizuska :evil_lol: albo pakują się na Tekluniowy ślub :evil_lol: 1. BINGO!!!! Jutro trzymajcie kciuki za moich maturzystow! 2. Jak Darecki bedzie free, to graty sa spakowane! Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witamy:) Na pewno będę trzymać kciuki! Za twoich i za swoich maturzystów... bo troszkę histolubiańców w rodzince mam;) W sumie to ja ich nie rozumiem, ale mniejsza z tym:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 sota36 napisał(a):2. Jak Darecki bedzie free, to graty sa spakowane!jak to KURCZE jak? ja myślałam że to jest pewne, ze on jest wolny :mad: Quote
Recommended Posts