Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa padokowego.
Noooo!!!!! Bylem na kuniach z Jola. I jak te kunie tez chcialem se poskakac. Przecie nie bede gorciejszy, no nie?
Ja to tam lubie przeszkodki, tylko tak se mysle, ze przecie jestem mniejszy od kunia, a hopsasam przez takie same przeszkodki?

Mamy rozne rozniste te przeszkodki- sa opunki, jakies stacjo cos tam - cos tam, kawaletki (o ! te to ja lubie!!)

I te - no...?? Stacjo cos tam- cos tam...

To znaczyta stacjo cos - tam - cos - tam - byla, ale Jola ja zwalila!!!
Oj slabiutkie te skoki Mójej slabiutkie... mnie to lepiej idzie, przeszkodek nie zrzucam.
No i kawaletki! Hop! Do gory gruba doopke! Do gory!

Dobry jestrem, nie?

Dobry???
mało powiedziane...sprytny i rewelacyjny....
a co poza wypadami na konie u Was słychac???
Zdrówko dopisuje???

pozdrowionka....:loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooooooooooo jakiez to sliczne dziecko kfffiattttttt ;-) hipissowsko zajechało ze hej ;-) ehheeheheheh .moj sliczniutki GUTOSłAW HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BUZI BUZI W TEN WIELGACHNY NOCHALEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Z pamietnika psa - turlajacego sie - czyli nauka turlania!
Czemu takie fajne dni sa takie krotkie? Dzis pogoda ladna, ciepelko, sloneczko swieci, Moje zabrali sprzet do pieknosci i pojechalismy na dziale - juz nam sie lazic na piechotke nie chce.
Moje zrobili grilla - jak ja lubie takie kukubaski!! Ale niestety, nie moge ich jesc, choc zawsze cosik i tak dostaje! Ale wiecie- takie zarcie nie jest zdrowe - watroba wysiada! Choc ja tam wiem, ze z czego inkszego tez ta watroba wysiada!!! Ale nie bede szczekal, bo browary Warki Strong splajtuja!!!
Ale do tematu!!!A nie takie tam pierdu - pierdu. Zabralem na dzialke moja szczeke - taaaa, zas Ciocia Inka powie, ze wstyd, ze 'ganba", bo ...zolta!
No ale jakos odsztresowac siem muszem! A niech se gada - w koncu Zuzanka tez czasem te kosmiczna pilke z piklami nosi, nie?

Zaczela sie szczekowa zabawa!

Ta zabawa polega na turlaniu sie po trawie i jej plaskaniu! Potem Móje wrzeszcza, ze niby zadeptana, a przeciez ta trawa jest ...zaturlana!
Koniecznie trzeba tez przy turlaniu obracac sie jak w jajku, co by sadelko bylo na gorze. O tak!

I koniecznie trza rozdziawic paszcze, co by ja wywietrzec ( bo rozne rzeczy sie jadlo)
No i lypnac slipiem! Tak dla zgrywy!

Wazne, zeby turlanie zakonczyc tak, zeby nikt nie zauwazyl, ze trawa zostala ciut sponiewierana, czyli trza przyjac postawe ...zasadnicza i jak beda wreszczec, to nalezy popatrzec i zapytac - " Co Ty do mnie mowisz???Ja nic nie zrobilem"

I tym optynistycznym zdaniem - wzywm Was - moje Przyjaciele - Psy - male i duze, kudlate i nie - TURLAJCIE SIE!!!!

Posted

Turlajacy sie Gutosław jest przeuroczyyyyyyyyyyyy ;-) .....no podaruja juz mu tyn zołty gybis;-) niech sie chopok cieszko ;-)
Jolcia jako Wy mocie piknie zielono trawfffka .tako soczysto .....;-)

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa - turlajacego sie - czyli nauka turlania!
Czemu takie fajne dni sa takie krotkie? Dzis pogoda ladna, ciepelko, sloneczko swieci, Moje zabrali sprzet do pieknosci i pojechalismy na dziale - juz nam sie lazic na piechotke nie chce.
Moje zrobili grilla - jak ja lubie takie kukubaski!! Ale niestety, nie moge ich jesc, choc zawsze cosik i tak dostaje! Ale wiecie- takie zarcie nie jest zdrowe - watroba wysiada! Choc ja tam wiem, ze z czego inkszego tez ta watroba wysiada!!! Ale nie bede szczekal, bo browary Warki Strong splajtuja!!!
Ale do tematu!!!A nie takie tam pierdu - pierdu. Zabralem na dzialke moja szczeke - taaaa, zas Ciocia Inka powie, ze wstyd, ze 'ganba", bo ...zolta!
No ale jakos odsztresowac siem muszem! A niech se gada - w koncu Zuzanka tez czasem te kosmiczna pilke z piklami nosi, nie?

Zaczela sie szczekowa zabawa!

Ta zabawa polega na turlaniu sie po trawie i jej plaskaniu! Potem Móje wrzeszcza, ze niby zadeptana, a przeciez ta trawa jest ...zaturlana!
Koniecznie trzeba tez przy turlaniu obracac sie jak w jajku, co by sadelko bylo na gorze. O tak!

I koniecznie trza rozdziawic paszcze, co by ja wywietrzec ( bo rozne rzeczy sie jadlo)
No i lypnac slipiem! Tak dla zgrywy!

Wazne, zeby turlanie zakonczyc tak, zeby nikt nie zauwazyl, ze trawa zostala ciut sponiewierana, czyli trza przyjac postawe ...zasadnicza i jak beda wreszczec, to nalezy popatrzec i zapytac - " Co Ty do mnie mowisz???Ja nic nie zrobilem"

I tym optynistycznym zdaniem - wzywm Was - moje Przyjaciele - Psy - male i duze, kudlate i nie - TURLAJCIE SIE!!!!

Nie no Gutek to cwaniak !!! :evil_lol: :evil_lol:

-=teraz klawiature przejmuje Ben=-
ale powiem Ci Gutek, żeś Ameryki nie odkrył!! Ja też tak robię i zawsze patrzę moimi ślepkami na Kasię i udaję głupa! A tarzać się uwielbiam! Halszka to jakaś dziwna, ona teraz wiesz - w tym stanie - to się tarzać boi! Ale wcześniej jak ją zachęcałem to tylko mnie gryzła po faflach więc ja jej nei rozumiem! Ale wiesz jak to z babami - różnie!
Ale tarzanie się jest fajneeee! Szkoda, że mnie nie lubisz i nie możemy potarzać się razem :eviltong:

-=no i znowu Kasia=-
Jola, będziesz w Opolu? :cool3: a jak tam, to czy w niedzielę? :cool3:

Posted

[quote name='sota36']

Wyturlał się, wytarzał, nałapał śmieci i co? Nic.... wszystko gdzieś sie zapodziało, i znów mamy ślicznego, wyczesanego Gutka:loveu:

Posted

[quote name='sota36']
boszzz.... cudny dywanik :loveu:

[quote name='sota36']

Jolu... ja naprawdę nie wiem jak Wy to robicie :hmmmm: ;) On się turla, szaleje ... i zawsze elegancki :-)

Posted

Czesc moja kochana koleżanko, którą uwielbiam całym sercem.

I witaj psie piękny, oszałamiający i wiosenny!!! :multi:

Już niedługo Was zobacze na żywca! Hip hip hurra :multi::multi::multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc moja kochana koleżanko, którą uwielbiam całym sercem.

I witaj psie piękny, oszałamiający i wiosenny!!! :multi:

Już niedługo Was zobacze na żywca! Hip hip hurra :multi::multi::multi:

lizuska:p

hahah :loveu:

Posted

Z pamietnika psa... - bez fot - piszem odpowiedzi na te Wasze Ciotki wypocinki!!!
Ciociu Od Tena - Ciosiu Kasiu - ja se myslem , ze skoro mnie Mója tak czesze, to moze mnie ( i myslem tez, ze i Zuzake) zabierze na wycieczke, bym ( jako ze "glumb" jestem) poznal moja stolice - w koncu wychowanie patrotyczne wazna sprawa. A potem zabierze mnie do takiego Kosciola ( o dziwnej nazwie, co jej nie wyszczekam) i bedziemy szczekac "gorzko", "gorzko", choc nie wiem czemu??? Ale juz mam muche!!!
Ciociu Kasiu ( o jeny, ile tych 'Kas"!!!) od Bena - lapki to my trzymac bedziem! Ale my w tym czasie bedziemy baki zbijac, Móje beda pifffko pic,i powalesamy sie po lesie.
Cociu Kasiu ( znow - hihihi - Kasia) - nie jezdem dywanikiem! To ja Twoj kochany Gucio! Gucio - Dredziaczek, bo - ciiiiii - mam dredziki - za ucholami, pod paszkami, ale juz Jola mi powiedziala, ze znow bedzie czesac, bo wiesz - 19 maj niedaleko!!!!
No i wreszcie - moja kochana (tez) Ciociu Ineczko - ja chcem pobawic sie z Zuzia!!! Wybij jej tego globusa!!! Plisssss ( widzisz uczem sie szczekac po amerykanasku...)
I Ciociuod dobermanka - tak, tak, Jola miala kiedys takiego huncwota, teraz ma na lapkach ( och - ludzie maja nie lapki, a raczki) rany po tym laobuzie - ja pieknie dziekuje, ze mowisz tak cieplo o mnie, ale moja Jola mowi, ze ten Twoj , Ciociu-doberk - to first class! A ona wie, co gada!!!! Choc gada duzo i nie zawsze z sensem!

Posted

[quote name='sota36']
Cociu Kasiu ( znow - hihihi - Kasia) - nie jezdem dywanikiem! To ja Twoj kochany Gucio! Gucio - Dredziaczek, bo - ciiiiii - mam dredziki - za ucholami, pod paszkami, Nie wierzę ;)