eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 te Twoje papugi zmieniają imiona!!!!!!!!!!!! ostatnio było inaczej!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='sota36']:):):) ale nie wiem,czy wiesz, co robisz,bo nasza CALA rodzinka to my, Gucio , Dyzia, Julek i Julka! Zapomniałas dodac ze jeszcze MY -czyli INKA ADI I ZUZOL . w koncy tyz rodzina nie ? o synowej zapomniałas no wiesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ano tak - Pamuga to ANKA!!! Co do cd rodziny - fakt - synowa tez niby - rodzina - jak sie "przyplatala" to niech juz jest! Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 sota36 napisał(a)::):):) ale nie wiem,czy wiesz, co robisz,bo nasza CALA rodzinka to my, Gucio , Dyzia, Julek i Julka!ależ doskonale pamiętam! :lol: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witanko wieczorowa pora zapominalska tesciowooooo!!!!!;-) hehehe idem spac bo padam na pysk a na łoczy nic juz nie widza ;-) ciaooo Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witanko;-) taaaaaaa mufffa pewnie zabita zakonserwowana czeka na konsumpcje heheehehehehehehehehehehehehhehehhhheeh;-) Quote
LAZY Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej, hej przystojniaczku! Mamy juz neta na naszym nowym mieszkanku. Mieszka nam się dobrze. Ja co prawda troche protestuje jak chca mnie zostawić sama, ale pani i tak mówi, ze jestem gdzeczna. Duża buźka dla Ciebie! Postaram sie wpadać częściej:) Quote
sota36 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Z pamietnika weekendowo - kukubanosego psa.... Jestem spioch! A jak mnie juz ktos drapie za ucholem - NIEKOPOWANYM to juz jest bosko!!! Dziwny jestem, bo lubie miec glowe ( a mam wielki leb!!!) zawsze wysoko! Jezdem ciekaw,kiedy to kupia mi poduszke??? No drap, drap, Panio! Drap!!! Ooooo, jak fajnie!!! Czemu przestales? Ugryze Cie!!! Rano dali mi kukubnosa. To taka dlucha kielbacha, ale ... ma jeden feler! Jest cienka! Jak to ja, pierw musialem sie na nia polozyc. A potem zjesc! Dobra byla! Ale ja bylo czuc... malizna! W sobote Jola musiala isc do pracy, ale po pracy poszlismy na dzialke.Hmmm - a moze tam rosna beda te kukubanosy? Poszukam, co w trawie kabanosi, to jest ...piszczy??? Szukam, wacham, szukam, wacham - i nic!Kurcze moze ja mam nos nieczynny? Eeee chyba jednak one tam nie rosna. Tylko jakies krzaki i kfffiatki. Jola! Gdzie te kukubanosy? No gdzie? Nic nie widze, ani ich, ani nie ich! Do kitu! Musze dopuscic se je! Hmmm - co by tu robic??? Co by tu ...zepsuc? Quote
eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 pamiętnik jak zawsze świetny :loveu: :loveu: :loveu: najlepsze hasło : "co w trawie kabanosi, to jest ...piszczy???" :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ooo...widzę, ze i Ty świetnie na świeżym poweitrzu się bawiłeś. Ja dzis dopiero wróciłam i jestem ledwo żywa. Grillowanie to bardzo męczące zajecie. Quote
sota36 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Z pamietnika psa, u ktorego pileczki rosna na drzewach, a kukubanosy na trawie - nie! Nie wiem,no nie wiem... hmmmm - wczoraj tego nie bylo, o dzis jest! Na drzewie rosnie pileczka! Dziwne, nie? Zeby tak szybko urosla? Muszem ja zlapac! No hop! Ciezka sprawa! Trzyma sie zaraza! Mam! Mam! Nie mam! Ide ! Kicham ja! Niech se wisi. Quote
Katerinas Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='sota36'] bosz..... to głowa, tułów, ogon? :-o ;) :lol: Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='sota36'] :crazyeye:ale mu się fryz rozwiał:loveu: co za determinacja:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Katerinas napisał(a):bosz..... to głowa, tułów, ogon? :-o ;) :lol: widać, że główka:loveu: Major zawsze sie rzuca na galezie, najzabawniejsze jest to, jak odskakuje a raczej odlatuje razem z gałęzią :evil_lol: hahahah Quote
sota36 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Dobcia']:crazyeye:ale mu się fryz rozwiał:loveu: co za determinacja:evil_lol: nie determinacja, a UPIERDLIWOSC!!! Quote
zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 .ja pierdziele jaki ON łobrosnietyyyyyyyyyyyyy ;-) gratki siostra;-) Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 SIOSTRAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! CO TU TAK CICHOOOOOOOOO!!!!!!?????? NI MOSZ NOWYCH FOTENCJI ??????? heheehheehhehe wiem wiem mosz ciezko sztresujacy tydzien ;-) jo mom niewiela lepszy ;-) dobrze ze chocoaz słonce swieci ;-) BUZIOLKI !!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Joluś and Gutek :cool3: co tam u was? nie ciągnie was za granicę? :cool3: Gaja czeka :cool3: i Halszka tyż :p Quote
sota36 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Z pamietnika ukwieconego psa. Nareszcie weekend! Tydzien nam minal i super! Duzo bylem sam, bo Móje zalatane i zapracowane. "Ale za to niedziela! Ale za to niedziela! Niedziela bedzie dla nas! Lala..." Dzis poszedlem robic wianki, a raczej wianek z zoltych kffffiatuszkow. Fajny nie? Sam ...znalazlem! Quote
sota36 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Z pamietnika psa padokowego. Noooo!!!!! Bylem na kuniach z Jola. I jak te kunie tez chcialem se poskakac. Przecie nie bede gorciejszy, no nie? Ja to tam lubie przeszkodki, tylko tak se mysle, ze przecie jestem mniejszy od kunia, a hopsasam przez takie same przeszkodki? Mamy rozne rozniste te przeszkodki- sa opunki, jakies stacjo cos tam - cos tam, kawaletki (o ! te to ja lubie!!) I te - no...?? Stacjo cos tam- cos tam... To znaczyta stacjo cos - tam - cos - tam - byla, ale Jola ja zwalila!!! Oj slabiutkie te skoki Mójej slabiutkie... mnie to lepiej idzie, przeszkodek nie zrzucam. No i kawaletki! Hop! Do gory gruba doopke! Do gory! Dobry jestrem, nie? Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gutek się rozbrykał!:cool3: Jaki on ma zwiewny fryz:loveu: Quote
Recommended Posts