Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa, SPORTOWCA!!!
Jeny - ja i sport! No poszaleli - ale powiedzieli, ze wiosna, to trzeba sie za siebie wziasc i trza uprawiac sport! Bonie dydo - gdzie moja kochana kanapa!!?!?!? Ja i sport! Usmiac sie mozna - hahahahaha, az sie poturlalem!

No, ale uparli sie - zabrali "przyrzady", wsadzili mnie do autka i pojechalismy na SPORTOWY DZIEN! Aha - a potem to pol tortu z bita smietana zezera! I to beze mnie!
Na poczatek rozgrzewka - czyli polezalem i porozgladalem sie, czy nie da sie pojsc w dluga....

Nie da sie nawiac, a wiec trza sie popocic, tylko czemu na mnie trafilo?
Doopka w gore, doopka w dol! Doopka w gore, doopka w dol!

Potem lezenie paskate - czyli naciagamy kregoslup - kurcze - jeszcze mi jakis dysk wypadnie! Co ja ameba jezdem, zeby tak plaskato lezec??!

Potem byly "cwiczenia " z pileczkami! Nie, no spoko - poganialem jak ten "gupi" - nawet mi sie podobalo! Ale po co???? Bylo i przeciaganie liny z pileczka - biedna ta pileczka...

Potrzepalem kudlatym lbem, ze niby kregi szyjne cwicze - jeny!!!
Jak ja im sciemnialem!!!

Sprint na krotkim dystansie z naglym hamowaniem, ze az paputki starlem!

Jak nie widzieli - to ja pac na trawke i sie obijalem!

Potem przyszla kolej na cwiczenia dla wzmocnienia mojej szczeny!

p.s.uwaga to nie jest "gybis"!!!

A nastepnie meczyli mnie pilka do nogi, ale juz flapciata jest - zalatwilem ja!

Hmmmm, nie moglem sie zdecydowac, czy noga, czy bieg ze "szczena"???

A moze bieg z flaszka?

Od tego myslenia to mnie juz lepetyna rozbolala.
To tak jak sie uprawia za duzo dyscyplin sportowych!
No przecie sie nie sklonuje.

I tym sposobem - intelektualnie zakonczylem Dzien Sportu.
Nie przemeczajac sie zbytnio, ale zebym przez to szczesliwszy byl, to nie wiem...

Posted

.matyldo trza było pedziec ze ni mocie na bioło szczyna do Gutka ;-) zrobiliby my sciepa i bioło by sie załatwiło ;-) omg ....zieciunio z zołtymi zebolami toz to skandalllllll heeheheheheheheheheheheheheheheheheh;-)

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa, SPORTOWCA!!!
Jeny - ja i sport! No poszaleli - ale powiedzieli, ze wiosna, to trzeba sie za siebie wziasc i trza uprawiac sport! Bonie dydo - gdzie moja kochana kanapa!!?!?!? Ja i sport! Usmiac sie mozna - hahahahaha, az sie poturlalem!

No, ale uparli sie - zabrali "przyrzady", wsadzili mnie do autka i pojechalismy na SPORTOWY DZIEN! Aha - a potem to pol tortu z bita smietana zezera! I to beze mnie!
Na poczatek rozgrzewka - czyli polezalem i porozgladalem sie, czy nie da sie pojsc w dluga....

Nie da sie nawiac, a wiec trza sie popocic, tylko czemu na mnie trafilo?
Doopka w gore, doopka w dol! Doopka w gore, doopka w dol!

Potem lezenie paskate - czyli naciagamy kregoslup - kurcze - jeszcze mi jakis dysk wypadnie! Co ja ameba jezdem, zeby tak plaskato lezec??!

Potem byly "cwiczenia " z pileczkami! Nie, no spoko - poganialem jak ten "gupi" - nawet mi sie podobalo! Ale po co???? Bylo i przeciaganie liny z pileczka - biedna ta pileczka...

Potrzepalem kudlatym lbem, ze niby kregi szyjne cwicze - jeny!!!
Jak ja im sciemnialem!!!

Sprint na krotkim dystansie z naglym hamowaniem, ze az paputki starlem!

Jak nie widzieli - to ja pac na trawke i sie obijalem!

Potem przyszla kolej na cwiczenia dla wzmocnienia mojej szczeny!

p.s.uwaga to nie jest "gybis"!!!

A nastepnie meczyli mnie pilka do nogi, ale juz flapciata jest - zalatwilem ja!

Hmmmm, nie moglem sie zdecydowac, czy noga, czy bieg ze "szczena"???

A moze bieg z flaszka?

Od tego myslenia to mnie juz lepetyna rozbolala.
To tak jak sie uprawia za duzo dyscyplin sportowych!
No przecie sie nie sklonuje.

I tym sposobem - intelektualnie zakonczylem Dzien Sportu.
Nie przemeczajac sie zbytnio, ale zebym przez to szczesliwszy byl, to nie wiem...

Oj Jola jak ja Ci zazdroszcze, ze Gutek taki chetny do cwiczen ;) Tzn ja tam niby wiem ze niechetny, ale jak juz musi to wykona, a Ben? Halszka? ło jezu, nie ma co :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU :evil_lol:

Posted

czesc Joluś!:multi:

Wiesz, wczoraj na spacerku pierwszy raz w naszej okolicy spotkalismy briarda... cudowny 1,5 roczny Kacperek:loveu::loveu: zaraz sobie pomyślałam o Gutku:loveu::loveu: cudowne psiaki:loveu:

a odważy Tuffiasty powąchał go i czmychnął w krzaczory...:evil_lol::evil_lol:

miłej niedzieli !:loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Na początku nie wiedziałam gdzie to to ma głowę :evil_lol: .

PS. Jolu , przepraszam za długą nieobecność w twej galeri :shake: .

Posted

[quote name='sota36']

Cześć Gutku:multi:I pani Gutkowa:multi:
To sie pies wymęczył, będa bicepsy jak sie patrzy:evil_lol:
Świetna fotka w ręczniku:cool3:

Posted

Witajcie Kochani - pamietnika psa nie bedzie dzis, bo {Pan Pies nie ma weny - wrocil z psacerku, napil sie wody i poszedl spac!
W zamian za to portrety Gucia, z niektorychjestem Baaaardzo dumna!
Oto nasze SZCZESCIE!!!!

Z pamietnika psa, a jednak...
Notatka - no nieee, ale mnie obfocili!!! Jak w "holiłud"!!! Buziaki - Gutek

Posted

Jolu
W końcu nadrobiłam zaległości z oglądaniu zdjęć :-)

Gutek jak zwykle piękny :-)

[quote name='sota36']

CUDNY :multi:

I widzę że w piłce koszykowej coraz mniej powietrza :lol:

Posted

Z pamietnika psa...
FERIE! Z okazji WIELKANOCY! Czyli bedzie tak: spimy do oporu, az sie znudzi, robimy co chcemy, nie uczymy sie, zbijamy bąki, lazimy po lasach i obzeramy sie!!! Czadowo! Pakujemygraty i na wiesie jedzie pies kudlaty!!!!! Hura!!!
Ale! Od wczoraj mam nowa kulezanke - ludzia. Ma 7 lat, gadula!!!Ale bardzo mila, choc zaczela od ...prostowania ogona, a skonczyla na robieniu ze mnei dywanu!
Ma na imie LAura, czyli "Lala", to siostrzenica od mojej Cioci Inki, czyli w sumie dla mnie tez rodzinka!

Troche sie mnie chyba bala, choc to dziwne,no bo przeciez zna Zuzie
i Toske?Ale - z babami to roznie bywa. Jednak jakos - siakos przekonala sie,ze w sumie to jestem bardzo mily potffffor!

Nawet chcialem ja mlasnac ozorem, ale nie dala ...

A na koncu, to sluzylem jej jako ...dywan! Ale i tak fajnie bylo!!!Powiedziala mi, ze jeszcze do mnei przyjedzie!!! Trzymam za slowo!!!

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa...
FERIE! Z okazji WIELKANOCY! Czyli bedzie tak: spimy do oporu, az sie znudzi, robimy co chcemy, nie uczymy sie, zbijamy bąki, lazimy po lasach i obzeramy sie!!! Czadowo! Pakujemygraty i na wiesie jedzie pies kudlaty!!!!! Hura!!!
Ale! Od wczoraj mam nowa kulezanke - ludzia. Ma 7 lat, gadula!!!Ale bardzo mila, choc zaczela od ...prostowania ogona, a skonczyla na robieniu ze mnei dywanu!
Ma na imie LAura, czyli "Lala", to siostrzenica od mojej Cioci Inki, czyli w sumie dla mnie tez rodzinka!

Troche sie mnie chyba bala, choc to dziwne,no bo przeciez zna Zuzie
i Toske?Ale - z babami to roznie bywa. Jednak jakos - siakos przekonala sie,ze w sumie to jestem bardzo mily potffffor!

Nawet chcialem ja mlasnac ozorem, ale nie dala ...

A na koncu, to sluzylem jej jako ...dywan! Ale i tak fajnie bylo!!!Powiedziala mi, ze jeszcze do mnei przyjedzie!!! Trzymam za slowo!!!

Jola te zdjecia to ja czasem mysle, ze specjalnie na pamietnik robione :evil_lol:

Posted

Katerinas - nie ma za co przepraszac -tylko nalezy wstawic te fotke!!! Co czynie! Oto Michas z nasza Gajeczka!

Kochani- wyjezdzamy na Swieta, dlatego wszystim Przyjaciołom, ktorzy o nas pamietaja - zycze wraz z Darkiem i Gutkiem - Ziutkiem - cudownych, rodzinnych,kolorowych Swiat!