sota36 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Z pamietnika psa, SPORTOWCA!!! Jeny - ja i sport! No poszaleli - ale powiedzieli, ze wiosna, to trzeba sie za siebie wziasc i trza uprawiac sport! Bonie dydo - gdzie moja kochana kanapa!!?!?!? Ja i sport! Usmiac sie mozna - hahahahaha, az sie poturlalem! No, ale uparli sie - zabrali "przyrzady", wsadzili mnie do autka i pojechalismy na SPORTOWY DZIEN! Aha - a potem to pol tortu z bita smietana zezera! I to beze mnie! Na poczatek rozgrzewka - czyli polezalem i porozgladalem sie, czy nie da sie pojsc w dluga.... Nie da sie nawiac, a wiec trza sie popocic, tylko czemu na mnie trafilo? Doopka w gore, doopka w dol! Doopka w gore, doopka w dol! Potem lezenie paskate - czyli naciagamy kregoslup - kurcze - jeszcze mi jakis dysk wypadnie! Co ja ameba jezdem, zeby tak plaskato lezec??! Potem byly "cwiczenia " z pileczkami! Nie, no spoko - poganialem jak ten "gupi" - nawet mi sie podobalo! Ale po co???? Bylo i przeciaganie liny z pileczka - biedna ta pileczka... Potrzepalem kudlatym lbem, ze niby kregi szyjne cwicze - jeny!!! Jak ja im sciemnialem!!! Sprint na krotkim dystansie z naglym hamowaniem, ze az paputki starlem! Jak nie widzieli - to ja pac na trawke i sie obijalem! Potem przyszla kolej na cwiczenia dla wzmocnienia mojej szczeny! p.s.uwaga to nie jest "gybis"!!! A nastepnie meczyli mnie pilka do nogi, ale juz flapciata jest - zalatwilem ja! Hmmmm, nie moglem sie zdecydowac, czy noga, czy bieg ze "szczena"??? A moze bieg z flaszka? Od tego myslenia to mnie juz lepetyna rozbolala. To tak jak sie uprawia za duzo dyscyplin sportowych! No przecie sie nie sklonuje. I tym sposobem - intelektualnie zakonczylem Dzien Sportu. Nie przemeczajac sie zbytnio, ale zebym przez to szczesliwszy byl, to nie wiem... Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 .matyldo trza było pedziec ze ni mocie na bioło szczyna do Gutka ;-) zrobiliby my sciepa i bioło by sie załatwiło ;-) omg ....zieciunio z zołtymi zebolami toz to skandalllllll heeheheheheheheheheheheheheheheheheh;-) Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='sota36']Z pamietnika psa, SPORTOWCA!!! Jeny - ja i sport! No poszaleli - ale powiedzieli, ze wiosna, to trzeba sie za siebie wziasc i trza uprawiac sport! Bonie dydo - gdzie moja kochana kanapa!!?!?!? Ja i sport! Usmiac sie mozna - hahahahaha, az sie poturlalem! No, ale uparli sie - zabrali "przyrzady", wsadzili mnie do autka i pojechalismy na SPORTOWY DZIEN! Aha - a potem to pol tortu z bita smietana zezera! I to beze mnie! Na poczatek rozgrzewka - czyli polezalem i porozgladalem sie, czy nie da sie pojsc w dluga.... Nie da sie nawiac, a wiec trza sie popocic, tylko czemu na mnie trafilo? Doopka w gore, doopka w dol! Doopka w gore, doopka w dol! Potem lezenie paskate - czyli naciagamy kregoslup - kurcze - jeszcze mi jakis dysk wypadnie! Co ja ameba jezdem, zeby tak plaskato lezec??! Potem byly "cwiczenia " z pileczkami! Nie, no spoko - poganialem jak ten "gupi" - nawet mi sie podobalo! Ale po co???? Bylo i przeciaganie liny z pileczka - biedna ta pileczka... Potrzepalem kudlatym lbem, ze niby kregi szyjne cwicze - jeny!!! Jak ja im sciemnialem!!! Sprint na krotkim dystansie z naglym hamowaniem, ze az paputki starlem! Jak nie widzieli - to ja pac na trawke i sie obijalem! Potem przyszla kolej na cwiczenia dla wzmocnienia mojej szczeny! p.s.uwaga to nie jest "gybis"!!! A nastepnie meczyli mnie pilka do nogi, ale juz flapciata jest - zalatwilem ja! Hmmmm, nie moglem sie zdecydowac, czy noga, czy bieg ze "szczena"??? A moze bieg z flaszka? Od tego myslenia to mnie juz lepetyna rozbolala. To tak jak sie uprawia za duzo dyscyplin sportowych! No przecie sie nie sklonuje. I tym sposobem - intelektualnie zakonczylem Dzien Sportu. Nie przemeczajac sie zbytnio, ale zebym przez to szczesliwszy byl, to nie wiem... Oj Jola jak ja Ci zazdroszcze, ze Gutek taki chetny do cwiczen ;) Tzn ja tam niby wiem ze niechetny, ale jak juz musi to wykona, a Ben? Halszka? ło jezu, nie ma co :evil_lol: NIGDY W ŻYCIU :evil_lol: Quote
Alka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 czesc Joluś!:multi: Wiesz, wczoraj na spacerku pierwszy raz w naszej okolicy spotkalismy briarda... cudowny 1,5 roczny Kacperek:loveu::loveu: zaraz sobie pomyślałam o Gutku:loveu::loveu: cudowne psiaki:loveu: a odważy Tuffiasty powąchał go i czmychnął w krzaczory...:evil_lol::evil_lol: miłej niedzieli !:loveu: Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 biedny Gucio-dzień sportu urządzili psu :evil_lol: a tak żółte zęby to przegięcie!!! robiymy ściepa ! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Na początku nie wiedziałam gdzie to to ma głowę :evil_lol: . PS. Jolu , przepraszam za długą nieobecność w twej galeri :shake: . Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='sota36'] Cześć Gutku:multi:I pani Gutkowa:multi: To sie pies wymęczył, będa bicepsy jak sie patrzy:evil_lol: Świetna fotka w ręczniku:cool3: Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witajcie Kochani - pamietnika psa nie bedzie dzis, bo {Pan Pies nie ma weny - wrocil z psacerku, napil sie wody i poszedl spac! W zamian za to portrety Gucia, z niektorychjestem Baaaardzo dumna! Oto nasze SZCZESCIE!!!! Z pamietnika psa, a jednak... Notatka - no nieee, ale mnie obfocili!!! Jak w "holiłud"!!! Buziaki - Gutek Quote
Teklunia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ile fotek :multi::multi::multi: [quote name='sota36'] Guciu, ty masz jakąś słabość do pieńków, czyż nie? ;) rany kota! a to co?!?:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 .ta to sie mnie najbardziej podobaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Gutosłąw Wspaniały w pełnej krasie ;-) pieknyyyyyyyyyyyyyyyy;-) Reszta foteczek tyz sliczno;-) Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 zaczepcie mnie jeszcze raz! pleaseeee!!!:oops: Quote
Katerinas Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jolu W końcu nadrobiłam zaległości z oglądaniu zdjęć :-) Gutek jak zwykle piękny :-) [quote name='sota36'] CUDNY :multi: I widzę że w piłce koszykowej coraz mniej powietrza :lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ;)jak smoczkopies z Niekończącej się opowieści Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hello hello ;-) a w mojej galeri Gutek-Ziutek;-) heheheeheh Quote
sota36 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Z pamietnika psa... FERIE! Z okazji WIELKANOCY! Czyli bedzie tak: spimy do oporu, az sie znudzi, robimy co chcemy, nie uczymy sie, zbijamy bąki, lazimy po lasach i obzeramy sie!!! Czadowo! Pakujemygraty i na wiesie jedzie pies kudlaty!!!!! Hura!!! Ale! Od wczoraj mam nowa kulezanke - ludzia. Ma 7 lat, gadula!!!Ale bardzo mila, choc zaczela od ...prostowania ogona, a skonczyla na robieniu ze mnei dywanu! Ma na imie LAura, czyli "Lala", to siostrzenica od mojej Cioci Inki, czyli w sumie dla mnie tez rodzinka! Troche sie mnie chyba bala, choc to dziwne,no bo przeciez zna Zuzie i Toske?Ale - z babami to roznie bywa. Jednak jakos - siakos przekonala sie,ze w sumie to jestem bardzo mily potffffor! Nawet chcialem ja mlasnac ozorem, ale nie dala ... A na koncu, to sluzylem jej jako ...dywan! Ale i tak fajnie bylo!!!Powiedziala mi, ze jeszcze do mnei przyjedzie!!! Trzymam za slowo!!! Quote
panienkabubu Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='sota36']Z pamietnika psa... FERIE! Z okazji WIELKANOCY! Czyli bedzie tak: spimy do oporu, az sie znudzi, robimy co chcemy, nie uczymy sie, zbijamy bąki, lazimy po lasach i obzeramy sie!!! Czadowo! Pakujemygraty i na wiesie jedzie pies kudlaty!!!!! Hura!!! Ale! Od wczoraj mam nowa kulezanke - ludzia. Ma 7 lat, gadula!!!Ale bardzo mila, choc zaczela od ...prostowania ogona, a skonczyla na robieniu ze mnei dywanu! Ma na imie LAura, czyli "Lala", to siostrzenica od mojej Cioci Inki, czyli w sumie dla mnie tez rodzinka! Troche sie mnie chyba bala, choc to dziwne,no bo przeciez zna Zuzie i Toske?Ale - z babami to roznie bywa. Jednak jakos - siakos przekonala sie,ze w sumie to jestem bardzo mily potffffor! Nawet chcialem ja mlasnac ozorem, ale nie dala ... A na koncu, to sluzylem jej jako ...dywan! Ale i tak fajnie bylo!!!Powiedziala mi, ze jeszcze do mnei przyjedzie!!! Trzymam za slowo!!! Jola te zdjecia to ja czasem mysle, ze specjalnie na pamietnik robione :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='sota36'] Cudowny przystojniak:loveu::loveu::loveu: Jak dobrze się bawił z koleżanką:cool3: Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)jak smoczkopies z Niekończącej się opowieści dokladnie tez mi sie tak skojazylo jaka bestia :)))))) co z naszym spacerkiem? Quote
Katerinas Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='sota36'] Ależ słodko :loveu: Przypomina mi to Gaję :-( Przepraszam Jolu :-( Michaś z Gają Quote
sota36 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Katerinas - nie ma za co przepraszac -tylko nalezy wstawic te fotke!!! Co czynie! Oto Michas z nasza Gajeczka! Kochani- wyjezdzamy na Swieta, dlatego wszystim Przyjaciołom, ktorzy o nas pamietaja - zycze wraz z Darkiem i Gutkiem - Ziutkiem - cudownych, rodzinnych,kolorowych Swiat! Quote
Recommended Posts