sota36 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Aniu - nie poznajesz??? To leb Gutka w wirze z pilka! Quote
eria Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a te dwa takie długie co idą na boki to uszy? bo w ogóle nie wiadomo jak na ten łeb patrzeć :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 No - te dwa dlugie idace na boki to uchole! Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 eria napisał(a):to on ma ucholce jak ...spaniel!!!!!!!! oki - jutro dzwonie na kopioanie!!! zuzolandia napisał(a):Gut ksiaze wiesi ;-) .ehehehhe .. KROLEWICZ!!! Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dobra niech bedzie ;-) KROLEWICZ ;-) !!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='sota36'] ] cudne te foty.... a jakie sloneczko ...ze nie wspomne o psich wygibasach..... no laska leciała na niego jak nic....:loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi::multi::multi:ale super fptki zawianego Gutka:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jolus mam sprawe do Ciebie dość pilną, napisze Ci na kom, Madzia podała mi Twój numer, w każdym razie w weekend robie najazd na stolicę prawdopodobnie, także zabierz sie ze mną, zrobimy regiment u Kasi i Tenka :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hej hej! na razioe tylko sie wtam, a pozniej dokładnie nadrobię zaległości... i to z wielką przyjemnością :) Quote
sota36 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Z pamietnika psa, wiosennego Pana Psa. Witajcie Kochani!!! Jest pieknie! I cudnie ! I w ogole - zarabiscie! Jest! Jest! Jest! Wiosna! Bylem dzis na dzialce, popatrzalem w stare katy, obszczekalem kogo i co sie dalo. Powiem Wam cos ... nie lubie mojego sasiada! Sasiad to ludz, ale taki jakis ...niemrawy! Tak se na niego popatrzylem i znow go znielubilem! Ale kichac go! Najwazniejsze, ze znow se moge za badolem polatac! W koncu WIOSNA, wiec jakims zrzeliwym chlopem zza plotu co se bede moja kudlata zawracal, nie? No i se latalem, znow jak ten "gupi"! p.s. to zdjecie jest dedykowane Cioci Erii, bo ta pewno zas nie skuma, gdzie ja mam leb!!!! A moje uchole porowna do ...spanielowych! Phi! Ciotka jest ok- choc czasem... (ale rzadko!!!) ma jaskies " sciemy". No wiec, se poszalalem... Kurcze blade - tyle trawnika - i wszystko moje!!!! Moge rozbic to,co chce! Wlacznie ze (czego nie omieszkalem) zrobieniem na pieknej zielonej trawce..... E tam - posprzataja! p.s. fot takowych z owej czynnosci - nie ma i nie bedzie! Ale badol to podstawa!!! Mozna go zjesc! Mozna se ...paszcze wywietrzyc udajac, ze sie go gryzie! To dobry towarzysz do turlania! Pretekst do ...pokazywania podwozia ciciatego! A ma sie je, ma!!!! Az wreszcie badyl to podstawa udawania, kto na tej dzialce rzadzi! Wazny jestem,nie? Bonie dydo, jakie ja "gupoty" szczekam! Nie,nie,nie! Móje tego chyba nie przeczytaja, bo tym badylem to mnie po grzbiecie przejada! Jestem grzeczny! Uwaga! Powaga! Koniec badylowej bajki! Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale śliczny ten ostatni portrecik!!!!!!! a te ucholce ostatnio kopiowane miały być co nie ?? sama pisałaś :evil_lol: :evil_lol: a tu dalej spanielowe :evil_lol: :evil_lol: ale Gut z ucholcami i bez ucholców , BA -on nawet bez łba będzie piykny!! Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ....Gutol zawiany eheheh ciekawe co un tam spozywoł na tej działeczce ? sztrong z flaszki ?????? heheehheeheh No tos sie siostro postarała nie powiem tyleeeeeeeee foteczek ;-) Quote
panienkabubu Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jola, czy Ty nie myślałaś nigdy wraz z Agatem, żeby jakąś książkę-pamiętnik napisać i do druku wysłać? :cool3: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Joluś ale zaszalałaś z fotami;) Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Gutek tańczy pogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[quote name='sota36'] macha grzywą... [quote name='sota36'] i tarza się po parkiecie... Quote
sota36 Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Z pamietnika psa, kapanego... Wiedzialem! No kurcze - wiedzialem - jak tylko do domu przyniesli kosci! Pierw mi je daja, a potem - chodu do wanny - bo fakt - uswiniam sie elegancko! No ok - dobra - niech kapia, ale zeby potem od razu tak?!?! Powiazac? I to kukurowa chustka... bleeeee.... Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 boszeeee toż to skandal!!!! powiązali psa!!! kolorową hustką!!!!!!! no wiesz! Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='sota36']Z pamietnika psa, kapanego... Wiedzialem! No kurcze - wiedzialem - jak tylko do domu przyniesli kosci! Pierw mi je daja, a potem - chodu do wanny - bo fakt - uswiniam sie elegancko! No ok - dobra - niech kapia, ale zeby potem od razu tak?!?! Powiazac? I to kukurowa chustka... bleeeee.... a moge niesmialo zapytac- po co? :cool3: Quote
sota36 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Tzn - co po co? Nie rozumie, ze niby po ca kapany, czypo co to "okrycie"? Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='sota36']Tzn - co po co? Nie rozumie, ze niby po ca kapany, czypo co to "okrycie"? :pno właśnie ...po co;) Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 sota36 napisał(a):Tzn - co po co? Nie rozumie, ze niby po ca kapany, czypo co to "okrycie"? no po co to okrycie oczywiscie :cool3: Quote
sota36 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 panienkabubu napisał(a):no po co to okrycie oczywiscie :cool3: zeby nie kapal! Quote
Recommended Posts