Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
to on ma ucholce jak ...spaniel!!!!!!!!
oki - jutro dzwonie na kopioanie!!!

zuzolandia napisał(a):
Gut ksiaze wiesi ;-) .ehehehhe ..
KROLEWICZ!!!

Posted

Jolus mam sprawe do Ciebie dość pilną, napisze Ci na kom, Madzia podała mi Twój numer,
w każdym razie w weekend robie najazd na stolicę prawdopodobnie, także zabierz sie ze mną, zrobimy regiment u Kasi i Tenka :evil_lol:

Posted

Z pamietnika psa, wiosennego Pana Psa.
Witajcie Kochani!!! Jest pieknie! I cudnie ! I w ogole - zarabiscie! Jest! Jest! Jest! Wiosna! Bylem dzis na dzialce, popatrzalem w stare katy, obszczekalem kogo i co sie dalo. Powiem Wam cos ... nie lubie mojego sasiada! Sasiad to ludz, ale taki jakis ...niemrawy! Tak se na niego popatrzylem i znow go znielubilem!

Ale kichac go! Najwazniejsze, ze znow se moge za badolem polatac! W koncu WIOSNA, wiec jakims zrzeliwym chlopem zza plotu co se bede moja kudlata zawracal, nie?

No i se latalem, znow jak ten "gupi"!
p.s. to zdjecie jest dedykowane Cioci Erii, bo ta pewno zas nie skuma, gdzie ja mam leb!!!! A moje uchole porowna do ...spanielowych! Phi! Ciotka jest ok- choc czasem... (ale rzadko!!!) ma jaskies " sciemy".

No wiec, se poszalalem... Kurcze blade - tyle trawnika - i wszystko moje!!!!
Moge rozbic to,co chce! Wlacznie ze (czego nie omieszkalem) zrobieniem na pieknej zielonej trawce.....
E tam - posprzataja!
p.s. fot takowych z owej czynnosci - nie ma i nie bedzie!

Ale badol to podstawa!!! Mozna go zjesc!

Mozna se ...paszcze wywietrzyc udajac, ze sie go gryzie!

To dobry towarzysz do turlania!

Pretekst do ...pokazywania podwozia ciciatego! A ma sie je, ma!!!!

Az wreszcie badyl to podstawa udawania, kto na tej dzialce rzadzi! Wazny jestem,nie?

Bonie dydo, jakie ja "gupoty" szczekam! Nie,nie,nie! Móje tego chyba nie przeczytaja, bo tym badylem to mnie po grzbiecie przejada! Jestem grzeczny!

Uwaga! Powaga! Koniec badylowej bajki!

Posted

ale śliczny ten ostatni portrecik!!!!!!!
a te ucholce ostatnio kopiowane miały być co nie ?? sama pisałaś :evil_lol: :evil_lol: a tu dalej spanielowe :evil_lol: :evil_lol:
ale Gut z ucholcami i bez ucholców , BA -on nawet bez łba będzie piykny!!

Posted

Z pamietnika psa, kapanego...
Wiedzialem! No kurcze - wiedzialem - jak tylko do domu przyniesli kosci! Pierw mi je daja, a potem - chodu do wanny - bo fakt - uswiniam sie elegancko!
No ok - dobra - niech kapia, ale zeby potem od razu tak?!?! Powiazac? I to kukurowa chustka... bleeeee....

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa, kapanego...
Wiedzialem! No kurcze - wiedzialem - jak tylko do domu przyniesli kosci! Pierw mi je daja, a potem - chodu do wanny - bo fakt - uswiniam sie elegancko!
No ok - dobra - niech kapia, ale zeby potem od razu tak?!?! Powiazac? I to kukurowa chustka... bleeeee....

a moge niesmialo zapytac- po co? :cool3: