Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']

o Jola :loveu: potrzebowałabym taki sam stojak jak masz na miski dla Agata :) skad masz i za ile kupilas? :cool3:

a i znalazłam cos do brązu :cool3: ale chyba mi sie nie przyda, bo dzisiaj 1szy dzien cieczki i zamiast na show jedziemy na krycie :P

Posted

Jolcia na wiesi;-) sie byczy ;-) .....ale wraca w sobote wieczorkiem heeh;-) ..podobno ostra jasna czerwien majaczy jej na główce eheheh
Jak bedzie na dogo to molestujcie ja coby fote tych zakrffffawionych kudełkow wstawiła ;-) eheheheh

Posted

Z pamietnika psa... wsiowego psa....
Co ja widze??? Nowi!!! i to rzebrneli przez cale moje wypociny! Gratuluje! I zapraszam!!
Ale wracajac do ...meritum - oho- nowe slowo!!
Bylem na wsi! Szpaki sa,słowiki sa! Tylko ja musialem sie spakowaci pojechac do domu, ale od wtorku to ja tu zakoczuje!Moj ma urlop!! I mie zabiera!!! wiecie, ... takie tam...meskie sprawy, jak np ...kopanie ogrodu,palenie lisci...

...ale tak serio to ta "meska sprawa" mieszkaza plote i mana imie ...Sonia...

Sonia byla nie ten tego,wiec musialem sie sam zajac zabawa...

Szczekalem do zabawy, ale jakos nie chciala przyjsc...

A moze pileczka???

A moze latac bede???

i wirazyk!

I jeszcze jeden...

Oj! Chyba niosa cos do zarcia!!!!

Wnosza! Szaszłyki!Sezon grilowy rozpoczety!!

Posted

nooo ale jeśli chodzi o czerwoność to ja tu widzę bluzę tylko :evil_lol: :evil_lol: fotkę z bliższej odległości poproszę - to jedno.
a drugie - jak ty masz zamiar od wtorku wytrzymać bez Gucia :crazyeye: :crazyeye:
a fotki jak zawsze świetne, aha widzę że Gutek ma nową dziewczynę - co na to Zuzanka!!:mad:

Posted

eria napisał(a):
nooo ale jeśli chodzi o czerwoność to ja tu widzę bluzę tylko :evil_lol: :evil_lol: fotkę z bliższej odległości poproszę - to jedno.
a drugie - jak ty masz zamiar od wtorku wytrzymać bez Gucia :crazyeye: :crazyeye:
a fotki jak zawsze świetne, aha widzę że Gutek ma nową dziewczynę - co na to Zuzanka!!:mad:
Anka - no nie wiem jak wytrzymam!!! Ale w czwartek jade z zuzolami na wies, bo zalatwilam sobie wolny piatek. Wiesz - jakbys miala co zrobic z Kreosiem, to zabierz sie z nami! Wlosy sa rudo czerwone, ale nie takie jak polar!!!No jeszcze mnie az tak nie pogielo, ale Tomek - moj fryzer - powiedzial ze w wakacje to mam sie baci poszalajemy ! A co do tego czy Zuzanka wie, to chyba sie dowie, bo znam taka z dlugim jezorem. Natomiast Sonia, to sunia od sołtysa - no przecie z byle kim Gut sie nie zadaje!!

panienkabubu napisał(a):

Jola, czy Gutek tu sr... znaczy sie zalatwia sie? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kasia! on tu probuje biec, drapac sie i jednoczesnie sepic szszlyczki!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Anka - no nie wiem jak wytrzymam!!! Ale w czwartek jade z zuzolami na wies, bo zalatwilam sobie wolny piatek. Wiesz - jakbys miala co zrobic z Kreosiem, to zabierz sie z nami! Wlosy sa rudo czerwone, ale nie takie jak polar!!!No jeszcze mnie az tak nie pogielo, ale Tomek - moj fryzer - powiedzial ze w wakacje to mam sie baci poszalajemy ! A co do tego czy Zuzanka wie, to chyba sie dowie, bo znam taka z dlugim jezorem. Natomiast Sonia, to sunia od sołtysa - no przecie z byle kim Gut sie nie zadaje.

nie mam co zrobić z Kreosiem:-( czemu Gut nie jest suczka !!!!!!!!!!!:shake:

Posted

eria napisał(a):

Oj Ania- suczki to nie chce!!! Zawsze "gustowalam" w psach.

Posted

sota36 napisał(a):

Kasia! on tu probuje biec, drapac sie i jednoczesnie sepic szszlyczki!!!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jasne jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on tu ewidentnie robi koooope :evil_lol: :evil_lol:

eria napisał(a):

bo ma szminke miedzy nogami no jak to czemu :razz:

sota36 napisał(a):
Oj Ania- suczki to nie chce!!! Zawsze "gustowalam" w psach.

Jolus, ja tez tak kiedys mowilam :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

eria napisał(a):

moze Zuzia wreszcie przejrzy na oczy i Tena wybierze, zamiast tego babiarza Gutosława! :eviltong: :evil_lol:

Czesć Jolusiu :)

Posted

śliczny psiak ! Ucałuj go od nas ;) u nas na osiedlu tez jest psiak tej rasy i powiem ze jest super ! tez bym chciała takiego miec :) Szczególnie jak lubie pielęgnowac siersc od psa :) ajj tu bym miała czesania ! :loveu:

Pozdrawiamy ! Sylwia&Urwis