eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 rozumiem-czesać...ale żeby sztuczne rzęsy psu doklejać!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='sota36'] o Jola :loveu: potrzebowałabym taki sam stojak jak masz na miski dla Agata :) skad masz i za ile kupilas? :cool3: a i znalazłam cos do brązu :cool3: ale chyba mi sie nie przyda, bo dzisiaj 1szy dzien cieczki i zamiast na show jedziemy na krycie :P Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu: bajeczne zdięcie Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
panienkabubu Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Joluś ja Ci sprzątne tego Gutosława kiedys :evil_lol: zaprosiłabym was na spacer, ale Hanka mi miesiączkuje od wczoraj :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 B Girl - witamy w naszych progach!!! I zapraszamy! Kasiu- Gutka nie damy i na wies spadamy! Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witanko;-) takim to dobrze wiesniakuja sie ze hejjjjjjjjj ;-) Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ci tu o wieśniakowaniu!!!!!! JOLA MIAŁA DZIŚ IŚĆ DO FRYZJERA!!!! DAWAJ FOTY!!!!!! Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Taki śliczny psiurek:loveu: Przejżałam prawie całą galerię:) Alwe chcę zobaczyć fotki po fryzjerze:loveu::mad: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jolu czekamy na zdjęcia. A moze w tym roku wybierzesz się na zlocik? Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jolcia na wiesi;-) sie byczy ;-) .....ale wraca w sobote wieczorkiem heeh;-) ..podobno ostra jasna czerwien majaczy jej na główce eheheh Jak bedzie na dogo to molestujcie ja coby fote tych zakrffffawionych kudełkow wstawiła ;-) eheheheh Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 bardziej zakrwawione od moich?? niemożebne!!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Z pamietnika psa... wsiowego psa.... Co ja widze??? Nowi!!! i to rzebrneli przez cale moje wypociny! Gratuluje! I zapraszam!! Ale wracajac do ...meritum - oho- nowe slowo!! Bylem na wsi! Szpaki sa,słowiki sa! Tylko ja musialem sie spakowaci pojechac do domu, ale od wtorku to ja tu zakoczuje!Moj ma urlop!! I mie zabiera!!! wiecie, ... takie tam...meskie sprawy, jak np ...kopanie ogrodu,palenie lisci... ...ale tak serio to ta "meska sprawa" mieszkaza plote i mana imie ...Sonia... Sonia byla nie ten tego,wiec musialem sie sam zajac zabawa... Szczekalem do zabawy, ale jakos nie chciala przyjsc... A moze pileczka??? A moze latac bede??? i wirazyk! I jeszcze jeden... Oj! Chyba niosa cos do zarcia!!!! Wnosza! Szaszłyki!Sezon grilowy rozpoczety!! Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nooo ale jeśli chodzi o czerwoność to ja tu widzę bluzę tylko :evil_lol: :evil_lol: fotkę z bliższej odległości poproszę - to jedno. a drugie - jak ty masz zamiar od wtorku wytrzymać bez Gucia :crazyeye: :crazyeye: a fotki jak zawsze świetne, aha widzę że Gutek ma nową dziewczynę - co na to Zuzanka!!:mad: Quote
panienkabubu Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jola, czy Gutek tu sr... znaczy sie zalatwia sie? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 eria napisał(a):nooo ale jeśli chodzi o czerwoność to ja tu widzę bluzę tylko :evil_lol: :evil_lol: fotkę z bliższej odległości poproszę - to jedno. a drugie - jak ty masz zamiar od wtorku wytrzymać bez Gucia :crazyeye: :crazyeye: a fotki jak zawsze świetne, aha widzę że Gutek ma nową dziewczynę - co na to Zuzanka!!:mad: Anka - no nie wiem jak wytrzymam!!! Ale w czwartek jade z zuzolami na wies, bo zalatwilam sobie wolny piatek. Wiesz - jakbys miala co zrobic z Kreosiem, to zabierz sie z nami! Wlosy sa rudo czerwone, ale nie takie jak polar!!!No jeszcze mnie az tak nie pogielo, ale Tomek - moj fryzer - powiedzial ze w wakacje to mam sie baci poszalajemy ! A co do tego czy Zuzanka wie, to chyba sie dowie, bo znam taka z dlugim jezorem. Natomiast Sonia, to sunia od sołtysa - no przecie z byle kim Gut sie nie zadaje!! panienkabubu napisał(a): Jola, czy Gutek tu sr... znaczy sie zalatwia sie? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kasia! on tu probuje biec, drapac sie i jednoczesnie sepic szszlyczki!!! Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dzień dobry my również dziękujemy za odwiedziny i zapraszmy po nownie, od twojego przystojniaka nie można oczu oderwać.. Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 sota36 napisał(a):Anka - no nie wiem jak wytrzymam!!! Ale w czwartek jade z zuzolami na wies, bo zalatwilam sobie wolny piatek. Wiesz - jakbys miala co zrobic z Kreosiem, to zabierz sie z nami! Wlosy sa rudo czerwone, ale nie takie jak polar!!!No jeszcze mnie az tak nie pogielo, ale Tomek - moj fryzer - powiedzial ze w wakacje to mam sie baci poszalajemy ! A co do tego czy Zuzanka wie, to chyba sie dowie, bo znam taka z dlugim jezorem. Natomiast Sonia, to sunia od sołtysa - no przecie z byle kim Gut sie nie zadaje. nie mam co zrobić z Kreosiem:-( czemu Gut nie jest suczka !!!!!!!!!!!:shake: Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 eria napisał(a):nie mam co zrobić z Kreosiem:-( czemu Gut nie jest suczka !!!!!!!!!!!:shake: Oj Ania- suczki to nie chce!!! Zawsze "gustowalam" w psach. Quote
panienkabubu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 sota36 napisał(a): Kasia! on tu probuje biec, drapac sie i jednoczesnie sepic szszlyczki!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jasne jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on tu ewidentnie robi koooope :evil_lol: :evil_lol: eria napisał(a):nie mam co zrobić z Kreosiem:-( czemu Gut nie jest suczka !!!!!!!!!!!:shake: bo ma szminke miedzy nogami no jak to czemu :razz: sota36 napisał(a):Oj Ania- suczki to nie chce!!! Zawsze "gustowalam" w psach. Jolus, ja tez tak kiedys mowilam :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 eria napisał(a): a fotki jak zawsze świetne, aha widzę że Gutek ma nową dziewczynę - co na to Zuzanka!!:mad:moze Zuzia wreszcie przejrzy na oczy i Tena wybierze, zamiast tego babiarza Gutosława! :eviltong: :evil_lol: Czesć Jolusiu :) Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 heeheheh jak Zuzoli obetne grzywke to moze w koncu spojrzy normalnym wzrokiem na swiat ;-) .......heehheheh.....czerwien krfffisto jest niezło .....jak krfffisty befsztyk ;-) heheh Quote
Sylwia&westie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 śliczny psiak ! Ucałuj go od nas ;) u nas na osiedlu tez jest psiak tej rasy i powiem ze jest super ! tez bym chciała takiego miec :) Szczególnie jak lubie pielęgnowac siersc od psa :) ajj tu bym miała czesania ! :loveu: Pozdrawiamy ! Sylwia&Urwis Quote
panienkabubu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jolus pytalas moze o te miski? Nie moge Cie dorwac na GyGy .... i o co chodzilo z karmą? :cool3: bylabym chętna :cool3: Quote
Recommended Posts