panienkabubu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 eria napisał(a):aleś mi Gut pół domu zadymił!! nie znosze zapachu, a raczej smrodu, dymu..... fuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='sota36']Alem jezdem sliczna!!! Jak mogłas ???? jak mogłas ???? byc kilka metrow ode mnie i nie wlezc ?? no jak ????????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ......dobry jest !!!!!! głowką bramki bronił i nie puscił heehehehe !!!! Witanko TY niedobrzyco :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eria napisał(a):a ja myślałam że oni wszyscy przyjechali do was na działkę i już chciałam pytać o foty Tenka!! no tak! byliśmy przecież!!! ;) Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi::multi::multi:ale foty z wiesi ...ale zadyma ...Gutek:mad:a co ty masz do Ozzulka:razz: Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jolu Foty boskie :loveu: Bo i futrzak boski :loveu: [quote name='sota36'] :lol: jak piłkę trzyma :lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No pięknie! Was też nie ma??? Może się razem z Zuzkami gdzieś wypuściliście? Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Taaaaa Gutkowa nas olewa ;-) nie chce sie z nami puszczac ;-) heeheh dziendoberek ;-) Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a w mojej galerii to już wieki nie była ! a tam dzisiaj kilkadziesiąt nowych fot!!!!!!!!!!!!!! :cool1: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sota36 napisał(a):Ania Ty sie kup brele!!!! mam i noszę ;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 widziałąm ;-) fajnie w nich Anula wyglondo eheheh Quote
panienkabubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jola co Ty na to, zeby katherinas zapakowala do bryki TENka i Teklunie i zeby wszyscy razem przyjechali do was na ślunsk i do mnie na czerwone zagłębie ? :cool3: ;] Quote
sota36 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 panienkabubu napisał(a):Jola co Ty na to, zeby katherinas zapakowala do bryki TENka i Teklunie i zeby wszyscy razem przyjechali do was na ślunsk i do mnie na czerwone zagłębie ? :cool3: ;] JASNE!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Z pamietnika psa, wiosennego psa!!! LUDZIE!!!! Wiosna!!! Wiosna jest!!! Jak cieplo!!! Jak fajnie!! Mozna sie zakochac!!! Jola ma wiecej wolnego, bo wczesniej z pracy wraca - ma jakies tajemnicze "rekolekcje"... Wiec wczesniej tez wziela mnie na psacer (hm... tak, tak, jak to mowi Ciocia Ala...) No i patyczek! Taki cieniuśki... No i znow pokanalem grawitacje!! Ja to zdolniach jezdem!!! Chodu!!! O kurde, ale przystojniacha!!! No, krolewny- moj kajecik sie zapełnia... Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jakie fajne słoneczne fotki :loveu: ale Gutek badyla sobie znalazł :evil_lol: Quote
Kati Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Śliczny portrecik :loveu: Fajną ma gumke do grzywki. :) Mam taka samą :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Kati napisał(a): Śliczny portrecik :loveu: Fajną ma gumke do grzywki. :) Mam taka samą :evil_lol: - mamy jeszcze pomaranczowa, czarna, zielona, czerwona, bezowa.Mamytez spineczki, ale takie "facetowe"! Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='sota36']- mamy jeszcze pomaranczowa, czarna, zielona, czerwona, bezowa.Mamytez spineczki, ale takie "facetowe"!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak facetowe do do mankietów;) lekki jak motilek:loveu: My też dzis byliśmy na psacerku ;) Quote
eria Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 tu tak inaczej wyszedł - jak nie Gucio !!!!!! masz nowego psa? Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak nie GUCIO ;-) bo mu nochal obciachala ;-) Quote
sota36 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 GUCIO!!!!!!!!!!!!!! Ten sam!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Razem z Zuzolinką pieknie dziekujemy Gutkowi za zyczenia ;-) Kofffamy CIę GUTOSłAWIE !!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Z pamietnika psa, Dzien Kobiet, ale czemu ja musze cierpiec? No wiec z okazji Dnia Kobiet zafundowali MI (a ja przecie facet!) salon pieknoty! Pierw zwiazali moje KOCHANE KLAPCIUCHY nad łbemi wygladamjak fircyk! Potem czesali mnieTAM!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Łypałem tylko, czy aby wszystko mam na miejscu.... czuwałem... oka nie zamykałem... Skonczyli i zaczeli probowac nowe fryzy. Jeny- czemu na mnie? "Na przylizanego" "na kukuryka"... A potem byla zabawa ze Stefankiem - Ciociu on jeszcze zyje!! ALe dogorywa!!! Morduje Stefanka! Moze w powietrzu padnie ten moj Stefanek??? Quote
Recommended Posts