Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa konczacego ferie :( - epizod z "kukurykiem"!
No i prawie po feriach... Znow zacznie sie to samo, wstawanie,sikanie, szkoła, spacer, sikanie, spanie, kolacja, sikanie, spanie itd... Byle do Swiat!
Dzis chce Wam sie pokfalic moim ...kukurykiem, bo to jakos on dzis nie bardzo mnie sluchal. kukuryk, to to, co mam na lbie!To to, co mi tak obficie wyrosło!
A ze wiatr wial, no i ja biegalem, to mielismyze soa klopoty!

Co mi go postawili, to ten - klap!

W sumie zaden kukuryk nie przetrwa moego czochrania, nie?

Ani domordowywania kaczora! Cos mi oklapł!

Lezy... ale mam plaskaty leb :)

Ale Jola upnie kukuryka!!!

Zeby ten znow sie pokosmał...

A teraz zagadka? Czyja to lepetynka?

oj Gutek narzekasz, ja w tym roku miałam tylko 4 dni ferii czyli taki dluzszy weekend takze daj spokoj ;P

a zdjecia cuuuuuuuuuudowne, bardzo slicznie Gutek sie komponuje :loveu: i nadal jestem pod wrazeniem ilosci siersci i jej koloru :loveu: :loveu:

a to na samym koncu to zapewne shih tzu :evil_lol: tylko skąd on? :hmmmm:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy za buziaki i takie tam:):):)!!! KOCHAMYWAS!!!!
Z pamietnika psa, moja "siora"!
Jak wiecie od sierpnia mam siore. Krolice, a mial byc krolik! To Dyzia, i w dodatku blondynka!!!!!!!
Uroslo sie jej, a miala byc malutka, zgrabniutka kobietka.Nie, zebym jej nie lubial,nie! Ale jedno wiem - bawic to ja sie z nia nie bede!

Za mala i za delikatna - no jak na kobietek przystalo! Gdzie ja! Wiesniak do niej!
Mam do niej stosunek - ...hmmm... jakby to ujac... jakies madre slowo....hmmmm. nie wiem - "ja o nia jestem zazdrosny"! I tyle!Kica se po domku, dobrze, ze mi do michy nie zaglada!!! No tego bym nie zniosl!!! Probowalem z nia po psiemu -moze pilka, ale ona ma chyba 'trune dni"nie chce sie bawic! Laski bez! Niechsie (doslownie) sianem wypcha!!! Zaraza jedna!

Posted

zuzolandia napisał(a):

........BLIZNIAKI CZY CO ????????? hehehehehehehe

:crazyeye: I D E N T Y C Z N E !!

A Dyzia niech się sianem nie wypycha bo szkoda by było!! chociaż......Gut by miał obiadek

Posted

czesc Joleńko najdroższa :buzi:

mam nadzieję, że jeszcze mnie lubisz, mimo tej długiej nieobecności, którejsie strasznie wstydze :oops:

[quote name='zuzolandia']

........BLIZNIAKI CZY CO ????????? hehehehehehehe
a ja mam trojaczka do kompletu :)

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Joleńko najdroższa :buzi:

mam nadzieję, że jeszcze mnie lubisz, mimo tej długiej nieobecności, którejsie strasznie wstydze :oops:

a ja mam trojaczka do kompletu :)

a gdzie ma patyk?:cool3:

Posted

Z pamietnika psa, buraka psa...
Nie bylo mnie 2 dni!Atu tyle gościów!!! I anetta, i panienka bubu i teklunia (nawet Tenek jest!!!Jak w rodzince!!!)!!! No i Motylek,czyli butterfly! Witamy!!! I do czytania zapraszamy!
No wiec bylem na mojej wiesi!!! Po zimie trza sie przygotowac do sezonu - roslinki posprawdzac, kffffiatki pachniace, trawke czy to wszystko rosnie!!!Wszystkie moje pilki sa,czy plotek obsisiusiany stoi

Czy nie ma jakis bez zameldowania..
I to wszystko na MOJEJ KUDLATEJ ŁEPETYNIE!!!

Wszystko ok! Az sam sie dziwie,tyle,zejakislis tu se pomieszkuje...Hmmm, wypedze!!! W koncu jeststem agresywny- po Tatusiu!!!

No! To teraz, po kontroli soltysa (tak do mnie mowie - hihihi) trzeba sie zajac zabawa! Moze pileczka?

Gramy w noge!! Trza cwiczyc przed sezonem.

(oj, chyba powinienem majtki ubrac, bo siusiaka mi widac...:oops:, a ja nie cchem zeby tak tu "interesem"swiecic jak INNI! Co Ozzy???)

cdn...

Posted

Nie bylo mnie 2 dni!Atu tyle gościów!!! I anetta, i panienka bubu i teklunia (nawet Tenek jest!!!Jak w rodzince!!!)!!! No i Motylek,czyli butterfly! Witamy!!!

a ja myślałam że oni wszyscy przyjechali do was na działkę i już chciałam pytać o foty Tenka!!

Posted

Cd z pamietnika psa, buraka...
Albo sie przerzucena kosz???

Tez pilka, tyle ze wiekciejsza. I taka fajna,bo jeden kukur ma!A nie łatki,jak krowa! Tylko,zeona chyba troche umarta jest,bo jakas "flapciara".

Hej! Pilka! Zyjesz? A moze ona ma ten..., no... celulit???

O??Gdzie pilka? I kurde - ona jest mniejsza ode mnie!!!

No i tak caly dzien!!! Ale w koncu musze isc spac! Bo czeka mnie las!!1

Raniutko poszlismy w las!!!
Znow Jola bedzie jeczala,ze "Pol lasu w kudlach przynioslem, ze bedzie 2 godziny czesania...". Phi... to trza bylo se kupic jakiegos nagusa,a nie kudlatego!

To MOJ LAS!!! Kurde - ja jak gajowy! Piekny jest!!!

No i oprocz biegania, uczylem sie o ekologii! Bo Jola mi powiedziala,ze gdzie rosna takie mchy,co je nazywa - "trabki", to znaczy,ze powietrze jest czysciutkie!! Te mchy sa oznaka super czystego terenu!!!

Po lesie Darek zrobil zadyme!!! I wiecie jak ja capie!!!! to sie Jola ucieszy!!

Czujecie???Jak capie??

No i koniec! Niestety! Ale za dwa tygodnie Darek ma urlop!!!