Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):A o co chodzi? :roll: Co opowiedzieć?prosze to sie nazywa nakręcac atmosferę :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A o co chodzi? :roll: Co opowiedzieć?prosze to sie nazywa nakręcac atmosferę :lol: :lol: :lol: gadajcie jak już temat zaczeliście :evilbat: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A o co chodzi? :roll: Co opowiedzieć?prosze to sie nazywa nakręcac atmosferę :lol: :lol: :lol: gadajcie jak już temat zaczeliście :evilbat:a siakoś słów nie mogę dobrać :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Patrz jakie ciekawskie - pomyslaby kto - ciekawskie ornitolomanki? Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sota36 napisał(a):Patrz jakie ciekawskie - pomyslaby kto - ciekawskie ornitolomanki?a może papugi nie widziały :o Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A o co chodzi? :roll: Co opowiedzieć?prosze to sie nazywa nakręcac atmosferę :lol: :lol: :lol: gadajcie jak już temat zaczeliście :evilbat:a siakoś słów nie mogę dobrać :lol: :lol: :lol: No gadac mi tu ino szybko :evilbat: Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Patrz jakie ciekawskie - pomyslaby kto - ciekawskie ornitolomanki?a może papugi nie widziały :o= papugi? O kim myslisz??? :):):) Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sota36 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Patrz jakie ciekawskie - pomyslaby kto - ciekawskie ornitolomanki?a może papugi nie widziały :o= papugi? O kim myslisz??? :):):)no o tej co z Darkiem na pierwszym siedzeniu jechała :wink: no w klatce przecież a Ty z Gutosławem na tyłach wozu się rozlokowaliście 8) Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Ale napisz juz dokaldnie jak ta papuga jechala, a nie po lebkach - niech se wyobraza!!! Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sota36 napisał(a):Ale napisz juz dokaldnie jak ta papuga jechala, a nie po lebkach - niech se wyobraza!!!no dobra to ja juz pisze dokładnie a nie po łebkach :fadein: Jola i Darek wyjeżdżali na urlop z całym mini ZOO/ domowym/ :wink: za kierownicą ulokował się TZ Joli , obok na siedzeniu została przypasiona PAPUGA w klatce /pasami bezpieczeństwa .Pełen luz i szpan , bo kto se za pilota do wozu papuge sadza 8) Jola i Gutosław ulokowali się w częsci tylnej wozu , tylko z chiny nie pamiętam gdzie był Henio , czyli króliczek / a był napewno :wink: /No i wsio/ tylko to trzeba umieć zobaczyć oczyma wyobrazni i mieć tak jak ja 3 głupie pomysły na minutę :oops: / :lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Henio - krolik - lat 6 byl w nosidelku schowany na podlodze - normalnie czad!!!! Tylko ludzie sie tak dziwnie gapcyli na nas - nie wiem czemu??? Co ? Nie widzieli papugi w klatce na piejscu pilota przymocowanej pasami bezpieczenstwa, czy co??? Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sota36 napisał(a):Henio - krolik - lat 6 byl w nosidelku schowany na podlodze - normalnie czad!!!! Tylko ludzie sie tak dziwnie gapcyli na nas - nie wiem czemu??? Co ? Nie widzieli papugi w klatce na piejscu pilota przymocowanej pasami bezpieczenstwa, czy co???no aż sie dziwie :o mówie ci oni pewnie papugi w życiu nie widzieli :wink: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Yyy :roll: :roll: :roll:a tobie co mowe odjęło :lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Yyy :roll: :roll: :roll:a tobie co mowe odjęło :lol: Ja chyba przez tą szkołe mało kumata jestem...nic Was nie rozumiem :lol: :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jolus no wreszie jakies zdjecia Gutka sie pojawily w galeri ! Musisz nadrobic wszelkie zaległosci :D a z ta papuga niezle sie usmialam :lol: :laugh2_2: :lol: :jumpie: :lol: opowiesz mi to dokładniej jutro :D Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Yyy :roll: :roll: :roll:a tobie co mowe odjęło :lol: Ja chyba przez tą szkołe mało kumata jestem...nic Was nie rozumiem :lol: :roll: to nie szkoła :P tu musi ruszyć Twoja wyobraźnia ! :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wy tu sie wszyscy osobiscie znacie? :roll: Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 No jeszcze nie wszyscy, ale wszystko przed nami - hihihi Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wy tu sie wszyscy osobiscie znacie? :roll:ja znam Jolę / osobiście / Jola zna mnie i Dagę a Daga zna Jolę a ja znam Alkę ktorą zna też Daga ale nie zna jej Jola :wink: Już teraz wiesz wszystko :lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Dobra!!! podoba mi sie , ales namotlała!!!! brawo!!!! Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sota36 napisał(a):Dobra!!! podoba mi sie , ales namotlała!!!! brawo!!!!no wiesz co ja namotałam :evil: namota to dopiero Cezary jak ci następnym razem poopowiada skecz Grabowskiego o pożarze :wink: /myślę że to juz u Nas 8) / Quote
Recommended Posts