sota36 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Z pamietnika psa, kurturalno - fizycznego PANA PSA!!! Kochani!!! To dzis! Dzis mija 28 miesiecy od kiedy zamieszkalem u Mójów!!! Dobrze mi z nimi! tylko, czy ta moja Jola ciagle musi wymyslac, ze mi cos jest? JA wiem - troska sie o mnie, ale bez przesady! Jestem zdrowy, młody, przystojny, "ciciaty" i mądry (choc z tym ostatnim to u mnie roznie bywa...) Dzis rano - wmowila mi, ze trzeba sie troche poruszac! A wiecie - ja spioch jezdem i na wszelka zaplanowana "kurture fizyczna" mowie - fuj!. No bo po co sie pocic na darmo? Nie powiem , kocham szalec, biegac, ale ale... wtedy kiedy JA, Pan Pies, chcem, a nie kiedy ktos mnie do tego zmusza. No, ale coz- uparla sie baba i masz! Wymyslila 'ballrobic"! Wiedziala, ze tylko zabawa z pilka jest mnie w stanie wyciagnac z wyra!! MOJEGO KOCHANEGO WYRA!!! - jakies sklony (czyli niby to warowanie,ale doopka w gorze)... - przysiady (hmmm - wykorzystam i demoluje ten pilke - moze Joli sie odechce w - f) - potarmosze, zabije ja! (ja chce do wyrka!!!) (O! Juz widac slady mojej demolki!!! A wiec jest nadzieja, ze odpusci, a ja se pojde na moj kochany kocyk z porarera!) (widac!) Płonne nadzieje... trza cwiczyc! Tylko po co mi takie - leb na lewo, leb na prawo??? Tylko mnie glowa bedzie bolala i trza jakies "apapy" bedzie jesc... Nie kcem, nie kcem... Fuj!!! Nie kcem, alem muszem... No jak "Tanczacy z ...kudlami":) I te skoki do pilki! no chyba juz starczy tej porannej gimnastyki? Jutro znow na wiesie!!! Bedzie po mojemu! Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 taka piłka to chyba jest jednorazowego użytku......... Quote
sota36 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 eria napisał(a):taka piłka to chyba jest jednorazowego użytku.........no cos Ty! Nie jednorazowego uzytku- po pierwsze, a po drugie - mamy dwie! Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 zaszywasz po każdym tarmoszeniu????????? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='sota36']Z pamietnika psa, kurturalno - fizycznego PANA PSA!!! Kochani!!! To dzis! Dzis mija 28 miesiecy od kiedy zamieszkalem u Mójów!!! Dobrze mi z nimi! tylko, czy ta moja Jola ciagle musi wymyslac, ze mi cos jest? JA wiem - troska sie o mnie, ale bez przesady! Jestem zdrowy, młody, przystojny, "ciciaty" i mądry (choc z tym ostatnim to u mnie roznie bywa...) Dzis rano - wmowila mi, ze trzeba sie troche poruszac! A wiecie - ja spioch jezdem i na wszelka zaplanowana "kurture fizyczna" mowie - fuj!. No bo po co sie pocic na darmo? Nie powiem , kocham szalec, biegac, ale ale... wtedy kiedy JA, Pan Pies, chcem, a nie kiedy ktos mnie do tego zmusza. - jakies sklony (czyli niby to warowanie,ale doopka w gorze)... - przysiady (hmmm - wykorzystam i demoluje ten pilke - moze Joli sie odechce w - f) - potarmosze, zabije ja! (ja chce do wyrka!!!) (O! Juz widac slady mojej demolki!!! A wiec jest nadzieja, ze odpusci, a ja se pojde na moj kochany kocyk z porarera!) (widac!) Płonne nadzieje... trza cwiczyc! Tylko po co mi takie - leb na lewo, leb na prawo??? ! to gratulacje dla Was wszystkich ze tak dzielnie ze soba wytrzymujecie ... Quote
sota36 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Z pamietnika psa aportera! Nie mylic z "Porterem" :)!! Wrocilem z psacerku - teraz aportowalem, bylo szkolenie-nawet mnie chwalili:):):) No coz... taki "glumb" to ja nie jestem, jak mi sie chce! A dzis mialem dobry dzien!!! Ale i tak najfajniejsze jest latanie za badolami! Chodu!! Upssss sie przeliczylem i za daleko trafilem... Mam! Mam !Panuje nad sytuacja! Spoko! W nogi! to jest "W lapy" - chodu! Ide se poobgryzac badolka... Ale mam nos! Jak nietoperek! I portrecik - moze sie przyda Cioci Ani na jakis tam ... banerekw przyszlosci (niedalekiej!)??? Ach jak slonko grzeje!!! Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I portrecik - moze sie przyda Cioci Ani na jakis tam ... banerekw przyszlosci (niedalekiej!)??? Ach jak slonko grzeje!!! a w dziób chcesz ????????? w niedalekiej przyszłości to ja se pączuszka zjem a nie będę banerki robić :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra zajedwabiste Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .to jest to co briardy lubia najbardziej heeh;-) zaraz po mordowaniu piłki ,bieganiu bez sensu .tarzaniu sie w lisciach ,spaniuuuuu na wyrku panstwa ;-) pyszczeniu przy kazdej mozliwej okazji ;-) i .......cos tam jeszcze ;-) Wiatnko !!!!!!!!! Quote
Katerinas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='sota36'] Ide se poobgryzac badolka... Ale mini badolek :lol: Piękny portrecik :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tak się zastanawiam od dawien dawna skąd taki tytuł twojej galeri :hmmmm:. Quote
panienkabubu Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 eria napisał(a):taka piłka to chyba jest jednorazowego użytku......... sota36 napisał(a):no cos Ty! Nie jednorazowego uzytku- po pierwsze, a po drugie - mamy dwie! eria napisał(a):zaszywasz po każdym tarmoszeniu????????? sota36 napisał(a):Mam takowe plany... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eria napisał(a):a w dziób chcesz ????????? w niedalekiej przyszłości to ja se pączuszka zjem a nie będę banerki robić :evil_lol: oooooo aja chce pączuszka mogeeeeeeeee :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Tak się zastanawiam od dawien dawna skąd taki tytuł twojej galeri :hmmmm:. Jakies 2 -3 strony do tyłu Jolcia wyjasniła ten zjawiskowy tytuł galeryjki;-) eheheh Buzioki choróbki ;-) do łozka i wygrzewac dooopeczke !!!!:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Jakies 2 -3 strony do tyłu Jolcia wyjasniła ten zjawiskowy tytuł galeryjki;-) eheheh To ja muszę poszukać :cool1: Bardzo jestem ciekawa co ten tytuł oznacza :hmmmm:. Quote
sota36 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Z pamietnika psa konczacego ferie :( - epizod z "kukurykiem"! No i prawie po feriach... Znow zacznie sie to samo, wstawanie,sikanie, szkoła, spacer, sikanie, spanie, kolacja, sikanie, spanie itd... Byle do Swiat! Dzis chce Wam sie pokfalic moim ...kukurykiem, bo to jakos on dzis nie bardzo mnie sluchal. kukuryk, to to, co mam na lbie!To to, co mi tak obficie wyrosło! A ze wiatr wial, no i ja biegalem, to mielismyze soa klopoty! Co mi go postawili, to ten - klap! W sumie zaden kukuryk nie przetrwa moego czochrania, nie? Ani domordowywania kaczora! Cos mi oklapł! Lezy... ale mam plaskaty leb :) Ale Jola upnie kukuryka!!! Zeby ten znow sie pokosmał... A teraz zagadka? Czyja to lepetynka? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='sota36']Kamcia - post 2667! Znalazłam !! I nareszcie wiem o co chodzi z tym tytułem :bigcool:. Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Kamcia_14']Znalazłam !! I nareszcie wiem o co chodzi z tym tytułem :bigcool:. Widzisz:mad: Trzaa się było mnie zapytać:mad: Cześć Sota i Guciu;) Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czyja to łepetynka? z lewej czy z prawej ?? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gdzie jest sota ... tak smutno tu bez niej :placz:. Wróć do nas kochana :buzi:. Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no faktycznie nikt nie marudzi - Jolcia wróć do nas :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 klapnał mu kukuryk czy kaczorek ??? ehehehehehehheheheh Buziaczki wieczorne;-) Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jolcia pewnie na klachach i robi fotki małego shih tzu ;-) Quote
Recommended Posts