Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa wiejskiego...
Moja WIES!!!! Jestem na wiesi, bonie dydo jak cudnie!!!!
Niech mi wszyscy zazdraszczaja!!!! Słoneczko! trawka! I ...stokrotki!!!

Oto one! Ile ti ichjest! Bialutkie,rozowiutkie - te sa fajne, choc ten akurat kukorek to nie jest moj najulubienszy!

I poilki, i butelki sa! Wszysko jest!no i ja jestem! A to moj Darek! Znow sie zloscil, ze po nim skacze...

On pokazuje, ze nie wolno skakac, a ja mam to w nosie, w sumie niekurturarny jestem, wczoraj kurtury zabraklo!
Ide na calosc!

Pilka jest debesciarska! tylko tak gumowato smakuje... szkoda,ze nie ma czekoladowych!!!

A gdzie mi sie Móje podziali??? Lece szukac! Bo jeszcze sie mi tu zgubia!

Cdn.

Posted

Cd z pamietnika psa wiejskiego...
No gdzie jestescie?
Jest! Darka znalazlem - czai sie - hihihi.

Oszczekam Go - co On se nie mysli? Ja sie smutkuje,
ze chlopak sie zgubi, albo wilce z lasu Go zjedza, a ten za jakies krzoki mi lazi!

Po tym ganianiu, to w brzuszku moim kudlatym zaczelo mi burczec . Ide cos wysepic!!! Pogapie sie,moze daja te fajne ciacho z szekulada!!!

Cos na Nich to nie dziala, to moze zrobie z siebie glupa, to wysepie???
Ich ruszaja moje wygibasy z pilka! A pilek ci tu dostatek! co sie nie robi dla pysznego ciacha szekuladowego!!

No to zaczynamy!!!

Ciezko! No to moze tak? Widac, ze sepie? Ulegna???

Nie ulegli...pewnie znow dostane 'kiźloki"...:(

Posted

dawi00 napisał(a):
E tam nie udało mu się, z jego minką - udałosię WYSĘPIŁ pan ustąpił

taaaa, pan truje psa! Pancia dala tylko ciasta! Bez szelukady!

Guest Kamcia_14
Posted

Na pierwszy rzut oka wydawało mi się że to butelka po jakiejś wódce ;evil_lol: . I że ona ci zwędziła napój alkocholowy :evil_lol: .
I

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Na pierwszy rzut oka wydawało mi się że to butelka po jakiejś wódce ;evil_lol: . I że ona ci zwędziła napój alkocholowy :evil_lol: .
I
Kamciu-my my chyba jakos dzi nie mozemy sie dogadac! Wlasnie urazilas -hihihi- drugiego CHLOPA w moim domu!Bo Agat, vel Gutek, to FACET!!!! Czyli ON!!! Co do napoju alkoholowego - Gutek rzuciljuz picie, swoje wypil za mlodu!

Posted

heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh
choc u mnie z kolei byli tacy co Zuzolka brali za ONEGO ;-) eheheheh

DO DARKA!!!!!!!!!!!!

CHłOPIE ! NIE! TRUJ! MI ! ZIECIUNIA!!!!
ZERO! SZEKULADY!!!!!!!!!!
CIASTECZKA!!!!! MASLANE!!!!!!!! TO TAK !!!!!! ;-)

Posted

[quote name='sota36']Co do fot pozostalej rodzinki - zrobie:).
Cieszę się i czekam :-)

[quote name='sota36']a Gaja?Jaki wyploszek, Kasiu? Ona byla jak kazda szanyjaca sie kobietka - troszke - depilowana to to, to tam:) Jolu... przycinanie fatalnej sierści zaczęłam w ostatnim roku choroby. To była trzeba dotknąć... :sad: Ja myślę, że niestety choroba bardzo odbiła się na jakości i ilości sierści. Czochrałam zdrowe briardy i różnica była.
Gaja w 2003 roku kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o chorobie i zapewne wyniki były w miare
:) ... umorusaniec
Gaja w 2006 roku... już przycinana

[quote name='sota36']
Pilka jest debesciarska! tylko tak gumowato smakuje... szkoda,ze nie ma czekoladowych!!!

To się chłopaczyna wyszalał :lol:
U nas na ogrodzie też taka piłka się pałęta :lol: Też tak zmaltretowana :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']
Jolu... przycinanie fatalnej sierści zaczęłam w ostatnim roku choroby. To była trzeba dotknąć... :sad: Ja myślę, że niestety choroba bardzo odbiła się na jakości i ilości sierści. Czochrałam zdrowe briardy i różnica była.
Gaja w 2003 roku kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o chorobie i zapewne wyniki były w miare
:) ... umorusaniec
Gaja w 2006 roku... już przycinana

Kasiu - no jasne, ze niestetywszystkie choroby musza sie odbijac, podobnie jak nam ludzom, na jakosci wlosa, ale co jest waznejesze - wyglad, czy zdrowie?No jasne, ze zdrowie. Gajenka walczyla z choroba dlugo, walczyla dzielnie, i to zuch dziewczyna. Najwazniejsze, ze byla z Wami szczesliwa, a to widac! Najwazniejsze, ze i Ona i Wy mieliscie to szczescie, ze Wasze drogi sie spotkaly. A nam ciagle jest Jej tak bardzo brak!!!!:placz:Nie ma dnia,zebym nie spogladawszyw oczyGutka nie pomyslla o Niej. Moze smieszne, przeciez ja Jej wcale osobiscie nie znalam, a traktowalam jako rodzinke...
ps. czyTy mi tu wkleilas jakies Jej zdejcia, bo ja nie widze ich!!!!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh

DO DARKA!!!!!!!!!!!!

CHłOPIE ! NIE! TRUJ! MI ! ZIECIUNIA!!!!
ZERO! SZEKULADY!!!!!!!!!!
CIASTECZKA!!!!! MASLANE!!!!!!!! TO TAK !!!!!! ;-)

nie zapominaj że Zuzia też już kiedyś była facetem, a Gucio "oną" jest już nie pierwszy raz :evil_lol:
cześć Jolciu ;)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='sota36']Kamciu-my my chyba jakos dzi nie mozemy sie dogadac! Wlasnie urazilas -hihihi- drugiego CHLOPA w moim domu!Bo Agat, vel Gutek, to FACET!!!! Czyli ON!!! Co do napoju alkoholowego - Gutek rzuciljuz picie, swoje wypil za mlodu!
Ups :oops::oops:. A ja myślałam że to baba :oops:.

Posted

[quote name='sota36']Najwazniejsze, ze byla z Wami szczesliwa, a to widac! Najwazniejsze, ze i Ona i Wy mieliscie to szczescie, ze Wasze drogi sie spotkaly. A nam ciagle jest Jej tak bardzo brak!!!!:placz:Nie ma dnia,zebym nie spogladawszyw oczyGutka nie pomyslla o Niej. Moze smieszne, przeciez ja Jej wcale osobiscie nie znalam, a traktowalam jako rodzinke... Dziękuję Jolu .....

[quote name='sota36']ps. czyTy mi tu wkleilas jakies Jej zdejcia, bo ja nie widze ich!!!!:placz::placz::placz: Wkleiłam linki bo nie chciałam Ci zaśmiecać Galerii swoimi zdjęciami. :-)

Proszę. Więcej już nie będę.

... umorusaniec ... :-)

Gaja w 2006 roku... już przycinana :sad: Już wyniki i sierść były kiepskie :sad:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='zuzolandia']heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh

Nie myślę że wszystkie kudłate to chłopy :cool1: Tylko jakoś tak Gutek mi się skojarzył z babą :cool3: Bo te kudły zakrywają twarz i trudno poznać czy chłopak czy dziewczyna :evil_lol: