Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Katerinas napisał(a): I ta ilość futra :-o Gutkowe futro robi wrażenie :loveu::loveu: , sama widziałam :multi: Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mosz marudo, udało Ci się wysępić................ Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A podobno to JO jest zachciywnoooo ;-) heeheh Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Z pamietnika psa wiejskiego... Moja WIES!!!! Jestem na wiesi, bonie dydo jak cudnie!!!! Niech mi wszyscy zazdraszczaja!!!! Słoneczko! trawka! I ...stokrotki!!! Oto one! Ile ti ichjest! Bialutkie,rozowiutkie - te sa fajne, choc ten akurat kukorek to nie jest moj najulubienszy! I poilki, i butelki sa! Wszysko jest!no i ja jestem! A to moj Darek! Znow sie zloscil, ze po nim skacze... On pokazuje, ze nie wolno skakac, a ja mam to w nosie, w sumie niekurturarny jestem, wczoraj kurtury zabraklo! Ide na calosc! Pilka jest debesciarska! tylko tak gumowato smakuje... szkoda,ze nie ma czekoladowych!!! A gdzie mi sie Móje podziali??? Lece szukac! Bo jeszcze sie mi tu zgubia! Cdn. Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Cd z pamietnika psa wiejskiego... No gdzie jestescie? Jest! Darka znalazlem - czai sie - hihihi. Oszczekam Go - co On se nie mysli? Ja sie smutkuje, ze chlopak sie zgubi, albo wilce z lasu Go zjedza, a ten za jakies krzoki mi lazi! Po tym ganianiu, to w brzuszku moim kudlatym zaczelo mi burczec . Ide cos wysepic!!! Pogapie sie,moze daja te fajne ciacho z szekulada!!! Cos na Nich to nie dziala, to moze zrobie z siebie glupa, to wysepie??? Ich ruszaja moje wygibasy z pilka! A pilek ci tu dostatek! co sie nie robi dla pysznego ciacha szekuladowego!! No to zaczynamy!!! Ciezko! No to moze tak? Widac, ze sepie? Ulegna??? Nie ulegli...pewnie znow dostane 'kiźloki"...:( Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 bidny Gutek nie dostoł szekulady :evil_lol: :evil_lol: a tak sie chłopok staroł !!:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dawi00 napisał(a):E tam nie udało mu się, z jego minką - udałosię WYSĘPIŁ pan ustąpił taaaa, pan truje psa! Pancia dala tylko ciasta! Bez szelukady! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Na pierwszy rzut oka wydawało mi się że to butelka po jakiejś wódce ;evil_lol: . I że ona ci zwędziła napój alkocholowy :evil_lol: . I Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Na pierwszy rzut oka wydawało mi się że to butelka po jakiejś wódce ;evil_lol: . I że ona ci zwędziła napój alkocholowy :evil_lol: . I Kamciu-my my chyba jakos dzi nie mozemy sie dogadac! Wlasnie urazilas -hihihi- drugiego CHLOPA w moim domu!Bo Agat, vel Gutek, to FACET!!!! Czyli ON!!! Co do napoju alkoholowego - Gutek rzuciljuz picie, swoje wypil za mlodu! Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh choc u mnie z kolei byli tacy co Zuzolka brali za ONEGO ;-) eheheheh DO DARKA!!!!!!!!!!!! CHłOPIE ! NIE! TRUJ! MI ! ZIECIUNIA!!!! ZERO! SZEKULADY!!!!!!!!!! CIASTECZKA!!!!! MASLANE!!!!!!!! TO TAK !!!!!! ;-) Quote
Katerinas Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='sota36']Co do fot pozostalej rodzinki - zrobie:). Cieszę się i czekam :-) [quote name='sota36']a Gaja?Jaki wyploszek, Kasiu? Ona byla jak kazda szanyjaca sie kobietka - troszke - depilowana to to, to tam:) Jolu... przycinanie fatalnej sierści zaczęłam w ostatnim roku choroby. To była trzeba dotknąć... :sad: Ja myślę, że niestety choroba bardzo odbiła się na jakości i ilości sierści. Czochrałam zdrowe briardy i różnica była. Gaja w 2003 roku kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o chorobie i zapewne wyniki były w miare :) ... umorusaniec Gaja w 2006 roku... już przycinana [quote name='sota36'] Pilka jest debesciarska! tylko tak gumowato smakuje... szkoda,ze nie ma czekoladowych!!! To się chłopaczyna wyszalał :lol: U nas na ogrodzie też taka piłka się pałęta :lol: Też tak zmaltretowana :lol: Quote
sota36 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Katerinas'] Jolu... przycinanie fatalnej sierści zaczęłam w ostatnim roku choroby. To była trzeba dotknąć... :sad: Ja myślę, że niestety choroba bardzo odbiła się na jakości i ilości sierści. Czochrałam zdrowe briardy i różnica była. Gaja w 2003 roku kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o chorobie i zapewne wyniki były w miare :) ... umorusaniec Gaja w 2006 roku... już przycinana Kasiu - no jasne, ze niestetywszystkie choroby musza sie odbijac, podobnie jak nam ludzom, na jakosci wlosa, ale co jest waznejesze - wyglad, czy zdrowie?No jasne, ze zdrowie. Gajenka walczyla z choroba dlugo, walczyla dzielnie, i to zuch dziewczyna. Najwazniejsze, ze byla z Wami szczesliwa, a to widac! Najwazniejsze, ze i Ona i Wy mieliscie to szczescie, ze Wasze drogi sie spotkaly. A nam ciagle jest Jej tak bardzo brak!!!!:placz:Nie ma dnia,zebym nie spogladawszyw oczyGutka nie pomyslla o Niej. Moze smieszne, przeciez ja Jej wcale osobiscie nie znalam, a traktowalam jako rodzinke... ps. czyTy mi tu wkleilas jakies Jej zdejcia, bo ja nie widze ich!!!!:placz::placz::placz: Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia']heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh choc u mnie z kolei byli tacy co Zuzolka brali za ONEGO ;-) eheheheh DO DARKA!!!!!!!!!!!! CHłOPIE ! NIE! TRUJ! MI ! ZIECIUNIA!!!! ZERO! SZEKULADY!!!!!!!!!! CIASTECZKA!!!!! MASLANE!!!!!!!! TO TAK !!!!!! ;-) nie zapominaj że Zuzia też już kiedyś była facetem, a Gucio "oną" jest już nie pierwszy raz :evil_lol: cześć Jolciu ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']Kamciu-my my chyba jakos dzi nie mozemy sie dogadac! Wlasnie urazilas -hihihi- drugiego CHLOPA w moim domu!Bo Agat, vel Gutek, to FACET!!!! Czyli ON!!! Co do napoju alkoholowego - Gutek rzuciljuz picie, swoje wypil za mlodu! Ups :oops::oops:. A ja myślałam że to baba :oops:. Quote
DużyCP Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a tak dla przypomnienia, że jest zima -fotki z dnia dzisiejszego pozdrowienia z Gdyni Quote
Katerinas Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']Najwazniejsze, ze byla z Wami szczesliwa, a to widac! Najwazniejsze, ze i Ona i Wy mieliscie to szczescie, ze Wasze drogi sie spotkaly. A nam ciagle jest Jej tak bardzo brak!!!!:placz:Nie ma dnia,zebym nie spogladawszyw oczyGutka nie pomyslla o Niej. Moze smieszne, przeciez ja Jej wcale osobiscie nie znalam, a traktowalam jako rodzinke... Dziękuję Jolu ..... [quote name='sota36']ps. czyTy mi tu wkleilas jakies Jej zdejcia, bo ja nie widze ich!!!!:placz::placz::placz: Wkleiłam linki bo nie chciałam Ci zaśmiecać Galerii swoimi zdjęciami. :-) Proszę. Więcej już nie będę. Gaja w 2003 roku kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o chorobie i zapewne wyniki były w miare ... umorusaniec ... :-) Gaja w 2006 roku... już przycinana :sad: Już wyniki i sierść były kiepskie :sad: Quote
sota36 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Nie zasmiecasz! W koncu to "rodzinka"!!! Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dawi00 napisał(a):E tam nie udało mu się, z jego minką - udałosię WYSĘPIŁ pan ustąpił sota36 napisał(a):taaaa, pan truje psa! Pancia dala tylko ciasta! Bez szelukady! A TO CO ???????? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia']heheeheheheheheheheh Gutek zosatal Gutkowa eheheh.... Kamcia pewnie mysli ze te wszystkie kudlate to dziewcynki ;-) heehh choc u mnie z kolei byli tacy co Zuzolka brali za ONEGO ;-) eheheheh Nie myślę że wszystkie kudłate to chłopy :cool1: Tylko jakoś tak Gutek mi się skojarzył z babą :cool3: Bo te kudły zakrywają twarz i trudno poznać czy chłopak czy dziewczyna :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ojejku jaki Gutek jest slicny! I czy my tez kiedys załapiemy sie na spacerek kurturarny? :cool3: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .Gajeczka była taka sliczna........... Quote
sota36 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Tak, i baaaardzo, bardzo kochana przez wielu:) Quote
Katerinas Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 sota36 napisał(a):Nie zasmiecasz! W koncu to "rodzinka"!!! :oops: zuzolandia napisał(a): .Gajeczka była taka sliczna........... dziękujemy :sad: Quote
Recommended Posts