sota36 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Guffi napisał(a):Aha, dzięki za odpowiedź, bo już od tego zgoopiałam:oops:. to proste - popatrz - moj maz - Darek, pies to Agat (Gutek) , ja - Jola, krolik - Dyzia, no i papugi - Julek i Anka! :) Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='sota36']to proste - popatrz - moj maz - Darek, pies to Agat (Gutek) , ja - Jola, krolik - Dyzia, no i papugi - Julek i Anka! :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekam jak sąsiadów dopiszesz;) Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sota36 napisał(a):to proste - popatrz - moj maz - Darek, pies to Agat (Gutek) , ja - Jola, krolik - Dyzia, no i papugi - Julek i Anka! :) ...wujek Zdzisław, ciotka Klementyna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na serio, to dzięki, bo już mi się to wszystko myliło:oops: To może wstawisz jakieś zdjęcia... hm... Z pamiętnika psa obserwującego królika i papugi:razz::evil_lol:? Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć piękny przystojniaku z rozwianym fryzem:loveu: Niby nic nie widzi, a jednak jednym oczkiem na nas spoziera:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dobri dobri ;-) jestem z kobri ;-) heheheeh ...... Buziaczki Quote
eria Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 cześć Jolu od Darka, Gutka,Dyzi,Julka i Anki :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='sota36']Pies wabi sie "Agat", stad po dziwnych skojarzeniach "Gutek"! Bylyzdrobnienia thypu "Agutek" no i zostalo "Gutek". Ale serio, to pies ma na imie Agat! I to chlop!!! co ciekawe, Gutek reaguje i na "Agat" i "Gutek" ;) Byłam świadkiem :cool3: [quote name='Agga'] Nawet jedno oczko widać:loveu: bo on tylko jedno ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 panienkabubu napisał(a):co ciekawe, Gutek reaguje i na "Agat" i "Gutek" ;) Byłam świadkiem :cool3: No, no! I jeszcze reaguje na "Gutosław", "Kudlaty", Ruda malpa", 'Sloneczko", "Gutuś", "Prosze Pana", no i "Młody". Jeszcze pare bysie znalazlo :) Quote
sota36 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Z pamietniika psa...kurturalnego! Cos jakos na wiesie nie mozemy sie zebrac. Co kfilka tu cos nam wypada.. Zebym tak nie meczyl i nie marudzil, ze ja kcem na te wiesie, to Jola dzis zaprowadzila mnie do Parku Kurtury. Powiedziala, ze idziemy do ludzi! Hmmm, do ludzi? Jakie ludzi? Nie ma ich, patrze, patrze i albo ja slepy, ale te "ludzie" sa krasnoludy! Wsysło ich, czy co???:-o:-o:-o Rozlgaldam sie, czyli gapce, czymi tu jakis ludz przejdzie (oj zamordowalbym takiego buziakiem, zamordowal), a tu - NIC! Chce sie uczyc tej "kurtury" w tym Parku Kurtury, a tu - amba!!! Moeze poczekam, to ona przyjdzie??? O jest! A wlasciwie sa! Dwie "kurtury"!!! Sa!Sa! Tylko czemu one po drzewach smykaja??? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to wiewiory, a nie "kurtury"! Jak ichnie ma, to trzeba zajac sie sportem- hop, hop, przez murek! I za badolem! Chodu! cdn. Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi::multi::multi:wow ale mieliście kulturalny spacer Quote
sota36 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Cd. z pamietnika psa...kurturalnego. No i chodu za badolem! Kicham na "kurtuty"! I na dwochlapach- bedzie szybciej??? I po blocie! Az mi sie mordza smieje! Jej- jakie mam krzywe zebole!!!! No i tak sie "kurturalnie" skonczylo, ze 1. Gacie Joli - do prania. 2. Ja - do prania podwozia i glowy! Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 boszzzzzzzzzzzzz ale mom przystojnego zieciuniaaaaaa !!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 zuzolandia napisał(a): boszzzzzzzzzzzzz ale mom przystojnego zieciuniaaaaaa !!!!!!!!!!! Posag masz ? Darmo go nie damy!!! Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Zuzol posag mo pokaznyyyyy ;-) ..a tesciowo jak marzenie heeheheh;-) Quote
sota36 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='zuzolandia']Zuzol posag mo pokaznyyyyy ;-) ..a tesciowo jak marzenie heeheheh;-) -no to podwojnie moja synowo KOCHOM!!!! I za posag i za marzenia!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='sota36']Z pamietniika psa...kurturalnego! Cos jakos na wiesie nie mozemy sie zebrac. Co kfilka tu cos nam wypada.. Zebym tak nie meczyl i nie marudzil, ze ja kcem na te wiesie, to Jola dzis zaprowadzila mnie do Parku Kurtury. Powiedziala, ze idziemy do ludzi! Hmmm, do ludzi? Jakie ludzi? Nie ma ich, patrze, patrze i albo ja slepy, ale te "ludzie" sa krasnoludy! Wsysło ich, czy co???:-o:-o:-o Rozlgaldam sie, czyli gapce, czymi tu jakis ludz przejdzie (oj zamordowalbym takiego buziakiem, zamordowal), a tu - NIC! Chce sie uczyc tej "kurtury" w tym Parku Kurtury, a tu - amba!!! Moeze poczekam, to ona przyjdzie??? O jest! A wlasciwie sa! Dwie "kurtury"!!! Sa!Sa! Tylko czemu one po drzewach smykaja??? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to wiewiory, a nie "kurtury"! Jak ichnie ma, to trzeba zajac sie sportem- hop, hop, przez murek! I za badolem! Chodu! cdn. ciotka!!musowo jak tylko pogoda sie nam pieknie poprawi, slonko wyjdzie a ja wkoncu bede miec wolny weekend umawiamy sie do parku!!z takim okazem jak gutek to sama przyjemnosc spacerkowac!!:loveu: Quote
Dobcia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Mój patyk!!! Widzicie jakie mam zębole? Nikomu go nie oddam!:mad: Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jestem zachwycona tym zdjęciem :loveu: :loveu: :loveu: też bym tam Foxi chętnie władowała na pozowanko :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to trza sie kiedys na parkowe foty umowic ;-) .słoneczko te sprawy heeh.......;-) Quote
Katerinas Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='sota36']to proste - popatrz - moj maz - Darek, pies to Agat (Gutek) , ja - Jola, krolik - Dyzia, no i papugi - Julek i Anka! :) No czekaj, czekaj.... ;) Ostatnimi czasy mamy zdjęcia Ciebie i Gutka. Zdjęć męża Darka, królika Dyzia i papugi Julka i Anki -- brak. :mad: ;) Poprosimy :razz: [quote name='sota36'] Jolu ... on jest po prostu BOSKI :loveu: I ta ilość futra :-o Ty mu coś dajesz na zwiększenie ilości sierści? :-o Bo co zdjęcie to ma jej chyba więcej i więcej ;) (boszz... moja Gajka to był wypłoszek :sad: ) Tak mi się marzy wytarmosić Gutka :oops: :-) Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fastastyczna fota zajedwabista;) Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Katerinas napisał(a):No czekaj, czekaj.... ;) Ostatnimi czasy mamy zdjęcia Ciebie i Gutka. Zdjęć męża Darka, królika Dyzia i papugi Julka i Anki -- brak. :mad: ;) Poprosimy :razz: Jolu ... on jest po prostu BOSKI :loveu: I ta ilość futra :-o Ty mu coś dajesz na zwiększenie ilości sierści? :-o Bo co zdjęcie to ma jej chyba więcej i więcej ;) (boszz... moja Gajka to był wypłoszek :sad: ) Tak mi się marzy wytarmosić Gutka :oops: :-) Co do fot pozostalej rodzinki - zrobie:). Co do futra - ono teraz dostaje takie "cudo" regenerator siersci - polecam!!! Ale szczerze mowiac, Gutej to od malego na ilosc kudel nie mogl narzekac:0 , byl zawsze "ciciaty":), a Gaja?Jaki wyploszek, Kasiu? Ona byla jak kazda szanyjaca sie kobietka - troszke - depilowana to to, to tam:).Co do tarmoszenia - a ilez to roboty? Jak kiedys bedziecie tu , na Slasku , to musicie nas odwiedzic!!!! Oj, bedzie tarmoszenie!!! Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ja tarmosiłam !!!!!!!! Katerinas - niezapomniane przeżycie, musisz przyjechać !!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts