Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Guffi']Boziu jaki słodki:loveu: Coraz bardziej mnie ciągnie do Waszej galerii:loveu: ! Guffi no to zapraszamy, drzwo do Naszej galeri sa otwarte dla wsyztskich :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']:evil_lol: Pozdrawiamy :loveu: Jolu, pieknych gosci macie......tak jakby w duzej miniaturze...:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Jolu, pieknych gosci macie......tak jakby w duzej miniaturze...:diabloti: a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti: Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti:DEMENTUJE! Oskar jest STARSZYM "bratem" Gutka! Gutek jest mlodszy!!! A urosl, bo on chodzi w ciezkiej wadze, a nie piorkowej!!! Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti: Brak:crazyeye: ? Ktoś tu jest wybrakowany:evil_lol: . Quote
sota36 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Aaaaa mialo byc "braT" - zdenerwowalam sie ,ze mi tu Gutka sie postarza.... Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='sota36']Aaaaa mialo byc "braT" - zdenerwowalam sie ,ze mi tu Gutka sie postarza.... Dobrze, że nie powiedzieli wnuczek Gutka:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Z pamietnika psa...wystrychnietego na dudka! Zdradzila mnie! Mnie! I to z kim? Ze starszym psem! Z takim..., z takim...geriatrykiem!!! A ja?Mlody, przystojmy, cicaty! A posagu juz nie wspomne! Ale do rzeczy... No wiec poszedlem na psacer, tak, tak - jak mowi Ciocia Ala... Myslalem, ze moze Ja spotkam! Wiec wygladam, to tu, to tam... A moze z tej strony nadendzie.... od strony Siemców??? Wskocze na te pnie, moze Ja zobacze... Hmmm - nie ma Mojej Zuzi, no nic wiadomo - kobiety musza sie poupiekszac, a to czasu NIEKTORYM troche zajmuje. Posiedze... Ja to cierpliwy jezdem!!! Och - ile mam czekac na te babe!!! I co sie dowiaduje? Ze ta niby to "moja" Zuzola poszla, ale z INNYM!!!! Takim czarnym i starym! Bonie dydo- jak ja go dorwe! Jak ja mu przyloze!! Co sie bedzie do cudzych bab dostawial?! Ale teraz to sie chyba utopie! Z rozpaczy! Ide! Łeb wsadze do wody! Cdn... Quote
sota36 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Cd z pamietnika psa wystrychnietego na dudka... No kurcze! Nawet utopic sie nie moge! Płytko! Jak ktos ma pecha, to nawet z fasonem w leb se strzelic nie moze, albo sie utopic! Same przeciwnosci losu! Musze isc do Joli na skarge - ona mnie pocieszka! Wytlumaczy! Poprzytula! A Zuzia, to ... niech sie wypcha! Mam Azulke! Tez! Nie jedyna baba na swiecie! Juz nam lepiej! To co?Bawimy sie? Chodu! Za patykiem! tzn - nie,nie - Jola rzuca, ja biegne (zas jak ten "gupi") - nie na odwrot! I jeszcze raz - patyki lepsze od Zuzanki!!! Chodu! Na koniec Jola pstryknela kilka portretow - niech Zuzanka wie co traci!!! Jestem gosc,nie??? "No jezdem sliczny, idylliczny... romantyczny takze jezdem. Taki ze mnie gosc!" "... co ja w sobie mam takiego, co nie daje spac kolegom..." fiu, fiu, fiu... Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 piękny Gucio wystrychnięty na dudka tu mosz dowód zdrady :D Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 DROGI GUTOSłąWIE ..;-) Matyldoooooo ale mi sie trafił zazroszny facet ;-)...... Ty to tak nie hopaj moj drogi ..... bo tyle bab ile widziaąłm w Twojej galeri .to mało kto ma !!!! I co ???? czy ja pyszcze o to ???? nieeeee staram sie byc wyrozumiała wowowo ;-).wiec nie przeciepuj mi tu prosze Murzynka ;-) ,my to ino kulezenstwo un mo swoja Figula;-) Facet jest swietny ale KOCHOM TYLKO CIEBIE !!!!!!!!! Wbij se to wreszcie do tego kudąłtego łepka ;-) !!!!!!!!!!!!! TWOJA ZUZANNA ;-) .........PRZESYłAM SłODKIE BUZIACZKI.......;-) Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Taaaaaaa a potym narzeko ze Ją kudłaty po ucholach gryzie ;-) a sama je wystawio mu pod som pychol eheheheheheh ;-) Quote
Katerinas Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='sota36'] Rany julek :-o on leci :lol: [quote name='sota36'] I jak zwykle uroczy kucyk :-) Jolu - Jak Ty to robisz, że one się nie zsuwają? Naszej Gajce potrafiłam upiąć kucyk ... i po 5 minutach go nie było :lol: Quote
sota36 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Katerinas napisał(a):Rany julek :-o on leci :lol: I jak zwykle uroczy kucyk :-) Jolu - Jak Ty to robisz, że one się nie zsuwają? Naszej Gajce potrafiłam upiąć kucyk ... i po 5 minutach go nie było :lol: bo my mu kupujemy takie spineczki - zabki i one fajnie trzymja te jego kudliska! Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='sota36'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: alez Gutek jest sliczny :loveu: :loveu: do twarzy mu w tych kolorach pieeeekniutki :loveu: :loveu: :loveu: i jaki skromny :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a pewnie Gutku, że jesteś śliczny:loveu: i taki romantyczny z tym rozwianym włosem :loveu: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mogę wiedzieć co to znaczy "Miesięczniny Agata-przerodziło się w galerię":crazyeye:? Jakoś przedtem nie zwracałam na to uwagi, ale nie mogę do tego dojść co to znaczy:hmmmm:. Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Guffi napisał(a):Mogę wiedzieć co to znaczy "Miesięczniny Agata-przerodziło się w galerię":crazyeye:? Jakoś przedtem nie zwracałam na to uwagi, ale nie mogę do tego dojść co to znaczy:hmmmm:. o ja sie pod tym podpisuje :hmmmm: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 panienkabubu napisał(a):o ja sie pod tym podpisuje :hmmmm: Uuuu... Dzięki, bo już myślałam, ze tylko ja nie wiem:oops:. Uff Quote
sota36 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :) Z tymi "miesieczninami" bylo tak: zalozylam te galerie, nie myslac, ze w nia sie wlasnie przerodzi. Wiec na poczatku - Gutek odchodzil nie urodziny, a swietowalismy kolejne miesiace jego zycia, stad "miesieczniny",takie niby cyganione urodzinki, no i tak sie rozhulalam, ze powstala z "miesiecznin" - galeria, stad tytul! A jakos nam sie to spodobalo, no i tak zostalo. Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aha, a Agata to skąd:crazyeye: ? Ja myślałam, że Ty jesteś Jola:roll:...? Quote
sota36 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Guffi napisał(a):Aha, a Agata to skąd:crazyeye: ? Ja myślałam, że Ty jesteś Jola:roll:...? Pies wabi sie "Agat", stad po dziwnych skojarzeniach "Gutek"! Bylyzdrobnienia thypu "Agutek" no i zostalo "Gutek". Ale serio, to pies ma na imie Agat! I to chlop!!! Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aha, dzięki za odpowiedź, bo już od tego zgoopiałam:oops:. Quote
Recommended Posts