Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Jolu,
pieknych gosci macie......tak jakby w duzej miniaturze...:diabloti:

a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti:DEMENTUJE! Oskar jest STARSZYM "bratem" Gutka! Gutek jest mlodszy!!! A urosl, bo on chodzi w ciezkiej wadze, a nie piorkowej!!!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a jak ! to jest mlodszy brak Gutka, ale przez to, ze nie dostawal tyle witamin co Gutoslaw troche mniej urosl :diabloti:
Brak:crazyeye: ?
Ktoś tu jest wybrakowany:evil_lol: .

Posted

Z pamietnika psa...wystrychnietego na dudka!
Zdradzila mnie! Mnie! I to z kim? Ze starszym psem! Z takim..., z takim...geriatrykiem!!! A ja?Mlody, przystojmy, cicaty! A posagu juz nie wspomne!
Ale do rzeczy...
No wiec poszedlem na psacer, tak, tak - jak mowi Ciocia Ala...
Myslalem, ze moze Ja spotkam! Wiec wygladam, to tu, to tam...

A moze z tej strony nadendzie.... od strony Siemców???

Wskocze na te pnie, moze Ja zobacze...

Hmmm - nie ma Mojej Zuzi, no nic wiadomo - kobiety musza sie poupiekszac, a to czasu NIEKTORYM troche zajmuje. Posiedze...
Ja to cierpliwy jezdem!!!

Och - ile mam czekac na te babe!!!

I co sie dowiaduje? Ze ta niby to "moja" Zuzola poszla, ale z INNYM!!!!
Takim czarnym i starym! Bonie dydo- jak ja go dorwe! Jak ja mu przyloze!! Co sie bedzie do cudzych bab dostawial?! Ale teraz to sie chyba utopie! Z rozpaczy! Ide!
Łeb wsadze do wody!
Cdn...

Posted

Cd z pamietnika psa wystrychnietego na dudka...
No kurcze! Nawet utopic sie nie moge! Płytko! Jak ktos ma pecha, to nawet z fasonem w leb se strzelic nie moze, albo sie utopic! Same przeciwnosci losu!

Musze isc do Joli na skarge - ona mnie pocieszka! Wytlumaczy! Poprzytula! A Zuzia, to ... niech sie wypcha! Mam Azulke! Tez! Nie jedyna baba na swiecie!

Juz nam lepiej! To co?Bawimy sie?

Chodu! Za patykiem! tzn - nie,nie - Jola rzuca, ja biegne (zas jak ten "gupi") - nie na odwrot!

I jeszcze raz - patyki lepsze od Zuzanki!!! Chodu!

Na koniec Jola pstryknela kilka portretow - niech Zuzanka wie co traci!!!
Jestem gosc,nie???

"No jezdem sliczny, idylliczny... romantyczny takze jezdem.
Taki ze mnie gosc!"

"... co ja w sobie mam takiego, co nie daje spac kolegom..."
fiu, fiu, fiu...

Posted

DROGI GUTOSłąWIE ..;-)

Matyldoooooo ale mi sie trafił zazroszny facet ;-)......
Ty to tak nie hopaj moj drogi ..... bo tyle bab ile widziaąłm w Twojej galeri .to mało kto ma !!!! I co ???? czy ja pyszcze o to ???? nieeeee
staram sie byc wyrozumiała wowowo ;-).wiec nie przeciepuj mi tu prosze Murzynka ;-) ,my to ino kulezenstwo un mo swoja Figula;-)
Facet jest swietny ale KOCHOM TYLKO CIEBIE !!!!!!!!!
Wbij se to wreszcie do tego kudąłtego łepka ;-) !!!!!!!!!!!!!

TWOJA ZUZANNA ;-)

.........PRZESYłAM SłODKIE BUZIACZKI.......;-)

Posted

[quote name='sota36']

Rany julek :-o on leci :lol:

[quote name='sota36']

I jak zwykle uroczy kucyk :-)
Jolu - Jak Ty to robisz, że one się nie zsuwają? Naszej Gajce potrafiłam upiąć kucyk ... i po 5 minutach go nie było :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
Rany julek :-o on leci :lol:
I jak zwykle uroczy kucyk :-)
Jolu - Jak Ty to robisz, że one się nie zsuwają? Naszej Gajce potrafiłam upiąć kucyk ... i po 5 minutach go nie było :lol:
bo my mu kupujemy takie spineczki - zabki i one fajnie trzymja te jego kudliska!

Posted

Mogę wiedzieć co to znaczy "Miesięczniny Agata-przerodziło się w galerię":crazyeye:?
Jakoś przedtem nie zwracałam na to uwagi, ale nie mogę do tego dojść co to znaczy:hmmmm:.

Posted

Guffi napisał(a):
Mogę wiedzieć co to znaczy "Miesięczniny Agata-przerodziło się w galerię":crazyeye:?
Jakoś przedtem nie zwracałam na to uwagi, ale nie mogę do tego dojść co to znaczy:hmmmm:.

o ja sie pod tym podpisuje :hmmmm:

Posted

:) Z tymi "miesieczninami" bylo tak: zalozylam te galerie, nie myslac, ze w nia sie wlasnie przerodzi. Wiec na poczatku - Gutek odchodzil nie urodziny, a swietowalismy kolejne miesiace jego zycia, stad "miesieczniny",takie niby cyganione urodzinki, no i tak sie rozhulalam, ze powstala z "miesiecznin" - galeria, stad tytul! A jakos nam sie to spodobalo, no i tak zostalo.

Posted

Guffi napisał(a):
Aha, a Agata to skąd:crazyeye: ?
Ja myślałam, że Ty jesteś Jola:roll:...?
Pies wabi sie "Agat", stad po dziwnych skojarzeniach "Gutek"! Bylyzdrobnienia thypu "Agutek" no i zostalo "Gutek". Ale serio, to pies ma na imie Agat! I to chlop!!!