Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajowe spotkanie mieliście :multi: :multi:

[quote name='eria']piekne foty!!
:loveu: :loveu:
dodam jedną

jak się kudłaty poczuł u siebie i wlazł na kanapę heheheh ... na kolanka, na kolanka :lol: a najlepiej oddajcie mi kanapę :lol:

Posted

Z pamietnika 'salonowego" psa...
Dzis Jola urzadzila "Salon Pieknosci". Chyba to lubiem, bo i pospac moge, i jakos mi tak fajnie sie robi...
No wiec "ad rem" (o! Nowe slowo! i to "zagramaniczne"!)
troche sie "zdredowalem"... Najgorsze byly uchole, bylo tak zle, ze czesania bylo duzo... Nawet czulem sie jakbym mial - jak te bidule - krociutkie uszy! A przeciez obcinac nie wolno!!! I to juz dawno!!! Ale jest! Sa! Niekopiowane! Sa! dlugie i fajne! I tak fajnie "furtaja"jak sie biega!

Potem bylo czesanie zadziorow - ale ja se mysle, ze se pospie, w koncu moja fryzjerka jest cierpliwa... I o mnie dbie, a nie tak jak niektorzy...co sie dziwuja, ze pies ma "Salon Pieknoty"! I latami nie uzywa "psikadeł"!

Oj poszlo kudel, poszlo. Bo ja jakos teraz mam duzo tego - no coz - jem takie tabletki, co mi wet Tomek dal - zebym byl jeszcze bardziej "ciciaty"!

No to mi te kudly rosna i rosna - ja mam nadzieje, ze kiedys skoncza !
Bo ja juz malo co widze! Dlatego mam gumeczki i spineczki, ale niektorzy tez sie smieja! A niech ie smieja! Niech tam patrza na swoje psy! I zazdraszczaja!
No i to koniec salonu! Troszkie sie zgarbilem... Ale "cicie" to mam!!!!

Posted

zuzolandia napisał(a):

.hmmmmmm niezwykle intrygujace zdjecie .......;-)

jeszcze jak!! ja już Joli mówiłam ze tak bym chciała go kiedyś wyczesać :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='sota36']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

no nie moge :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jola jak Ty to robisz :crazyeye: :crazyeye:
ja dzisiaj chwilowo Gaje czesalam (bo ostatnio to lubie :cool3: ) i ona sie otrzepala i znowu wygladala tak samo :placz: nie to co Gutek :placz: ło jesu jaki on jest slyyyyyyyycny :loveu: :loveu: :loveu:

Eh Jolu,
Madzia i moj TZ jada jutro do pracy, zostalabym sama :cool1: jak chcesz to przyjedzcie z Gutkiem to poooojdziemy razem :) no chyba, ze czekamy az Madzia bedzie dostepna :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

no nie moge :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jola jak Ty to robisz :crazyeye: :crazyeye:
ja dzisiaj chwilowo Gaje czesalam (bo ostatnio to lubie :cool3: ) i ona sie otrzepala i znowu wygladala tak samo :placz: nie to co Gutek :placz: ło jesu jaki on jest slyyyyyyyycny :loveu: :loveu: :loveu:

panienkabubu napisał(a):
hahahahah, zadbany :p i to jak!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

te rynca cuda robia - na 5 minut! Potemjuz tylko Bob Marley!