eria Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 piekne foty!! :loveu: :loveu: dodam jedną jak się kudłaty poczuł u siebie i wlazł na kanapę Quote
sota36 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Tam na tylach jest moj Darek!!! Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 haha, Gutek chciał na kolanka :evil_lol: Joluś, śliczne prezenciki dostaliście.:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 .....no to kolejny dowód ze nie ma to jak u tesciowej na kanapie heeh;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 aaa sie ciocia jola oburzyła :diabloti: :lol: Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale fajowe spotkanie mieliście :multi: :multi: [quote name='eria']piekne foty!! :loveu: :loveu: dodam jedną jak się kudłaty poczuł u siebie i wlazł na kanapę heheheh ... na kolanka, na kolanka :lol: a najlepiej oddajcie mi kanapę :lol: Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cześć Jolcia, wymiziać Gutka :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):oj chyba nie dwa, bo jola sie cos zapomniała :eviltong: ale ja o sobie mowilaaam :eviltong: zazdraszczam prezentow :diabloti: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 panienkabubu napisał(a):ale ja o sobie mowilaaam :eviltong: zazdraszczam prezentow :diabloti:??? O czym??? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 sota36 napisał(a):??? O czym??? ja tez sie juz pogubilam:eviltong: czesc jola :buzi: u was tez tak szaro-buro:oops: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziendoberek !!!!!! pogoda paskudna ale humorek dopisujeeeee choc z nocholka katarek sie leje heheheeh ;-) Buziaczki Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale mnie ubawiła ta fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 sota36 napisał(a):??? O czym??? o ludzie, o ilosci zjedzonych pączków w tłusty czwartek ;P Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hej imprezowicze! Spodobał mi się taki tłusty czwartek! Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Z pamietnika 'salonowego" psa... Dzis Jola urzadzila "Salon Pieknosci". Chyba to lubiem, bo i pospac moge, i jakos mi tak fajnie sie robi... No wiec "ad rem" (o! Nowe slowo! i to "zagramaniczne"!) troche sie "zdredowalem"... Najgorsze byly uchole, bylo tak zle, ze czesania bylo duzo... Nawet czulem sie jakbym mial - jak te bidule - krociutkie uszy! A przeciez obcinac nie wolno!!! I to juz dawno!!! Ale jest! Sa! Niekopiowane! Sa! dlugie i fajne! I tak fajnie "furtaja"jak sie biega! Potem bylo czesanie zadziorow - ale ja se mysle, ze se pospie, w koncu moja fryzjerka jest cierpliwa... I o mnie dbie, a nie tak jak niektorzy...co sie dziwuja, ze pies ma "Salon Pieknoty"! I latami nie uzywa "psikadeł"! Oj poszlo kudel, poszlo. Bo ja jakos teraz mam duzo tego - no coz - jem takie tabletki, co mi wet Tomek dal - zebym byl jeszcze bardziej "ciciaty"! No to mi te kudly rosna i rosna - ja mam nadzieje, ze kiedys skoncza ! Bo ja juz malo co widze! Dlatego mam gumeczki i spineczki, ale niektorzy tez sie smieja! A niech ie smieja! Niech tam patrza na swoje psy! I zazdraszczaja! No i to koniec salonu! Troszkie sie zgarbilem... Ale "cicie" to mam!!!! Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 noooo!! pierwsza klasa!!!!! jak zawsze zresztą :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 .hmmmmmm niezwykle intrygujace zdjecie .......;-) Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 zuzolandia napisał(a): .hmmmmmm niezwykle intrygujace zdjecie .......;-) jeszcze jak!! ja już Joli mówiłam ze tak bym chciała go kiedyś wyczesać :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Zuzola - bo???? Bo to walka wz wiatrakami! Eria - mowisz - masz!Kiedy? Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 latem Jolcia latem, wsiądem se w autobusik,potem w tramwajek, potem w autobusik lub tramwajek i potem wyczeszem Gutka :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='sota36'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nie moge :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jola jak Ty to robisz :crazyeye: :crazyeye: ja dzisiaj chwilowo Gaje czesalam (bo ostatnio to lubie :cool3: ) i ona sie otrzepala i znowu wygladala tak samo :placz: nie to co Gutek :placz: ło jesu jaki on jest slyyyyyyyycny :loveu: :loveu: :loveu: Eh Jolu, Madzia i moj TZ jada jutro do pracy, zostalabym sama :cool1: jak chcesz to przyjedzcie z Gutkiem to poooojdziemy razem :) no chyba, ze czekamy az Madzia bedzie dostepna :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Zadbany pieseczek:p hahahahah, zadbany :p i to jak!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nie moge :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jola jak Ty to robisz :crazyeye: :crazyeye: ja dzisiaj chwilowo Gaje czesalam (bo ostatnio to lubie :cool3: ) i ona sie otrzepala i znowu wygladala tak samo :placz: nie to co Gutek :placz: ło jesu jaki on jest slyyyyyyyycny :loveu: :loveu: :loveu: panienkabubu napisał(a):hahahahah, zadbany :p i to jak!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: te rynca cuda robia - na 5 minut! Potemjuz tylko Bob Marley! Quote
Recommended Posts